aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.416
- Πόντοι
- 446
Αν το βάλει στον κωλο του πριν το μαγειρέψει θα το κατευχαριστηθει...Ο μουνις ο μάγειρας μου είπε ότι μαγείρεψε ιμάμ μπαϊλντί, του είπα να το βάλει στον κωλο τού
Αν το βάλει στον κωλο του πριν το μαγειρέψει θα το κατευχαριστηθει...Ο μουνις ο μάγειρας μου είπε ότι μαγείρεψε ιμάμ μπαϊλντί, του είπα να το βάλει στον κωλο τού
Τσάκο και κρεμουλα από σαβαρεν για επιδόρπιοΜεσημερι ετοιμάζεται φτωχικό σπανακορυζο φετουλα ψωμάκι και ταλαγανι για σπρωξιμο
Ωθεις το προσωπικό σου εις τον κιvαιδισμον;Ο μουνις ο μάγειρας μου είπε ότι μαγείρεψε ιμάμ μπαϊλντί, του είπα να το βάλει στον κωλο τού
Ο μουνις ο μάγειρας μου είπε ότι μαγείρεψε ιμάμ μπαϊλντί, του είπα να το βάλει στον κωλο τού
Δεν έχεις δίκιο, εμένα μου αρέσει πολύ. Με φέτα και προζυμενιο ψωμί απογειώνεται!...Ο μουνις ο μάγειρας μου είπε ότι μαγείρεψε ιμάμ μπαϊλντί, του είπα να το βάλει στον κωλο τού
Το καλύτερο φαι.Ο μουνις ο μάγειρας μου είπε ότι μαγείρεψε ιμάμ μπαϊλντί, του είπα να το βάλει στον κωλο τού
Παστίτσιο χωρίς κιμά ?Παστίσιο χωρις Κιμά
Σουτζουκάκια με Πατάτες
Ντομάτα Σαλάτα
Ταρτα Κεράσι
2 Fanta Μπλε
Και σκορδαλιά χωρίς σκόρδοΠαστίτσιο χωρίς κιμά ?
Άντε γεια
Δε μιλάω με ανώμαλους
πολυ βουτυρο, τυρια, κρεμες, ολα μαζι.... απο χοληστερινη εισαι ανετος τυπε?Σουφλέ με τυριά αλλαντικά κτλ μισο ταψί,τωρα μιλφειγ
μπαν ρε αληταρα....ΤΩΡΑΠαστίσιο χωρις Κιμά
αφου πηρε τον κιμα απ τα σουτζουκακια ο τυποςΠαστίτσιο χωρίς κιμά ?
Άντε γεια
Δε μιλάω με ανώμαλους
Και πού το ξέρεις ότι το λάδι ήταν παρθένο, έσπασες τον υμένα ?Σήμερα σουπιές με σπανάκι, πρώτα τσιγαρίζω σε παρθένο ελαιόλαδο και μετά σβήνω με λευκό κρασί.
Σαλάτα δε χρειάστηκε είναι αρκετή η πρασινάδα από το σπανάκι.
Και για δροσιστικό λευκό ξηρό κρασί (μοσχοφίλερο)
Άξιο μέλος μας...με πρόχειρη Φαντα...πόσοι θα τα φάτε όλα αυτά;Παστίσιο χωρις Κιμά
Σουτζουκάκια με Πατάτες
Ντομάτα Σαλάτα
Ταρτα Κεράσι
2 Fanta Μπλε
Πάρε και τον μάγειρα, αφού δεν εκτιμάται ο κόπος του από τον συνάδελφο....Το καλύτερο φαι.
Στείλτο σε μένα.
Όχι τον μάγειρα,το ταψί γεμάτο
Έχω και μισό κιλό φέτα Καλαβρύτων εδώ.
Έχω δοκιμάσει νηστίσιμο μουσακά,πολύ καλό...με μπόλικη μελιτζάνα και νηστίσιμο τυρί .Παστίτσιο χωρίς κιμά ?
Άντε γεια
Δε μιλάω με ανώμαλους
Τις μελιτζάνες που δεν έφαγε ο cost2021?Μελιτζάνα ιμάμ , φέτα και ψωμάκι σήμερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και σκορδαλιά χωρίς σκόρδο