Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
μπα δεν μου αρεσουνΜπουγάτσα γιοκ;
ασε που δεν παει κατω τιποτα πρωι πρωι ...μονο τουμπανιασμενο καφε
μπα δεν μου αρεσουνΜπουγάτσα γιοκ;
Είσαι μουχρίτσαΤην επόμενη φορά ζητά από την μεγάλη ή την μικρή να σου βάλουν να φας. Πριν όμως δειξτους αυτό το βίντεο...
με κιμα
Δεν ξέρετε να φάτε ρε.Αμα σου πει τίποτα, καθαριζω εγω.
Κάτι μου λέει ότι ο τύπος @dimigoall τρώει κουλουράκια ζυμωμένα με φαντα μπλε.Κουλουράκια πορτοκαλιού ό ένας, κρουασάν βουτύρου ό άλλος, μου ανοίξατε την όρεξη, για αντίποινα θά χτυπήσω μια μπουγάτσα με χειροποίητο φύλλο καί κρέμα με μπόλικη άχνη ζάχαρη, κανέλα
Τα κρουασάν βουτύρου δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι λόγο ύπαρξης έχουν αφου υπάρχουν τα κρουασάν με πραλινα/μερέντα, άντε και αυτά με μαρμελάδα ....
Δεν ξέρετε να φάτε ρε.
Είστε μειοψηφία ακόμα και στο μπου.
Ας πιω μια γουλια ελληνικό καφέ γιατί με συγχυσατε πρωί πρωί.
Θα φάω και 5-6 κρουασάν βουτύρου να γλυκαθω .
Έχει άσχημες προθέσεις ό τύποςΚάτι μου λέει ότι ο τύπος @dimigoall τρώει κουλουράκια ζυμωμένα με φαντα μπλε.
Σε συνδυασμό με το duolife maca που παίρνει,πάει να πει ότι έχει κακό σκοπό για σήμερα.
Εσένα δεν σου λέει τίποτα;
Πρωϊνό .
Καφέ τού ερωτιάρη με γνήσιο γανόδερμα .
Κουλουράκια πορτοκαλιού ζυμωμένα με Fanta μπλε
Κουλουράκια ζυμωμένα με πορτοκάλι Fanta blue
Καφές Φρέντο καπουτσίνο
Κάτι μου λέει ότι ο τύπος @dimigoall τρώει κουλουράκια ζυμωμένα με φαντα μπλε.
Σε συνδυασμό με το duolife maca που παίρνει,πάει να πει ότι έχει κακό σκοπό για σήμερα.
Εσένα δεν σου λέει τίποτα;
Μου ήρθε η φόρμουλα της duolife πρωί πρωί με courier .Έχει άσχημες προθέσεις ό τύπος
Για δύο μέρες τόν βλέπω off μήν τόν ψάχνετε εδώ
Ομολογώ αντρίκιο φαγητό. Την μουσταλευρία λίγο να την προσέξεις.Φάβα
Σαρδέλα στο φούρνο
Χωριάτικη με πιπεριά και φέτα
Μουσταλευριά
Μπίρα ΦΙΞ
Μιλάμε για στρέιτ φαγητό μην ακούσω μαλακίες
Χτύπησε αλέρτ. Τάρτα βερύκοκο.Ακροβατείς επικίνδυνα.Βραδινό..
Μακαρόνια με Κιμά.
Σουφλέ Ζαμπόν Μπέικον.
Ρώσικη Σαλάτα
Πατάτες Τηγανητές.
Μπουγιαμπέσα.
3 Μπύρες.
Επιδόρπιο : Τάρτα Βερύκοκο.
Η μπλε και μόνο φίλε μου συστήνεται από την επιστημονική ομάδα του bou .Παίζει και να μην έχω πιει ποτέ μου Fanta χωρίς ανθρακικό. Fanta με ανθρακικό ίσως και 25-30 χρόνια πίσω.
σε λιγο καιρο θα την βγαζεις με φρυγανιες σικαλεως με μεριδα μαρμελαδα Δομοκοεγώ θα τη βγάλω με καφέ μόνο το πρωί γιατί το απόγευμα θα παίξει μπάρμπεκιου