Και τι κάνατε ρε κλαιγατε παρέα???Όχι.. και εγώ ΑΕΚ είμαι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά μην την περάσουν...Την εχω γραψει
Και τι κάνατε ρε κλαιγατε παρέα???Όχι.. και εγώ ΑΕΚ είμαι..
Σιγά μην την περάσουν...Την εχω γραψει
Οχι.. πηδιόμαστανΚαι τι κάνατε ρε κλαιγατε παρέα???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά μην την περάσουν...
2/9.......Οχι.. πηδιόμασταν
13/92/9.......
12 με 3......θα αφήσω τα κοκαλάκια μου....
12 με 3......θα αφήσω τα κοκαλάκια μου....
Νομίζω ότι έχει κάνει πρόσφατη , οπότε και εγώ δεν νομίζω να περάσειΣιγά μην την περάσουν...
Αν δείτε ότι δεν μπαίνω εδώ για μετά να με ψάξετε.... Χαχαχαχα
Μεγάλη κουβέντα!!!!!!!!Νομίζω ότι έχει κάνει πρόσφατη , οπότε και εγώ δεν νομίζω να περάσει
Τύπε αν κρίνω από το πρωϊνό , Μίλκο - μπουγάτσα , πας για μεσημεριανό σκέτο ρύζι λαπά με μπόλικο στυμένο λεμονάκιΠρωινό , ζαμπόνοτυρόπιτα , και μπουγάτσα με μιλκο
Τώρα σκέφτομαι το μεσημεριανό …
Σιγά ρε ευαισθητουληΤύπε αν κρίνω από το πρωϊνό , Μίλκο - μπουγάτσα , πας για μεσημεριανό σκέτο ρύζι λαπά με μπόλικο στυμένο λεμονάκι
Τύπε πριν σκεφτείς το μεσημεριανό βρες πρώτα που υπάρχει κοντά χεστραΠρωινό , ζαμπόνοτυρόπιτα , και μπουγάτσα με μιλκο
Τώρα σκέφτομαι το μεσημεριανό …
Επίτηδες το έκανα για μα καθαρίσω ;-)Τύπε πριν σκεφτείς το μεσημεριανό βρες πρώτα που υπάρχει κοντά χεστρα
Μπα δε μασάω σκέφτομαι κοτόπουλο με πατάτες φούρνο χωριάτικη και παγωμένη μπυραΤύπε αν κρίνω από το πρωϊνό , Μίλκο - μπουγάτσα , πας για μεσημεριανό σκέτο ρύζι λαπά με μπόλικο στυμένο λεμονάκι
Κύριε αργυροτέτοιε μου , μάλλον δεν γνωρίζετε πόσο lethal combo είναι το πρωϊνό του κυρίου φυσαρμόνικα ή εσείς έχετε στομάχι - μπετονιέρα και δεν σας πιάνει τίποταΣιγά ρε ευαισθητουλη
εσύ...
Πρέπει να είναι νηστικός το πρωί για να φάει το μεσημέρι;
Απλώς φροντίζω να χτυπαω κάτι παρόμοιο μια στο τόσο και αυτό ως brunch όπως το αποκαλούμε στα χωριά της παραΜπακυνγχαμιας περιφέρειας...ώστε μετά να φάω το βράδυ .Κύριε αργυροτέτοιε μου , μάλλον δεν γνωρίζετε πόσο lethal combo είναι το πρωϊνό του κυρίου φυσαρμόνικα ή εσείς έχετε στομάχι - μπετονιέρα και δεν σας πιάνει τίποτα