gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.602
- Πόντοι
- 4.027
Και να ήταν ψητό αρνί πάει στα κομμάτια! Νεφρό από αρνί ήταν...τύπε όχι ότι είμαι χωριάτης
αλλά από όλα αυτά εγώ κατάλαβα μόνο το ψητό αρνί
Και να ήταν ψητό αρνί πάει στα κομμάτια! Νεφρό από αρνί ήταν...τύπε όχι ότι είμαι χωριάτης
αλλά από όλα αυτά εγώ κατάλαβα μόνο το ψητό αρνί
Τύπε εχθές το βράδυ είχα γαστρεντερικά προβλήματα και για αυτό σήμερα ο μάγειρας επέλεξε αυτό το μενούνοσοκομειακό το μενού σήμερα αν εξαιρέσεις το κρασί και βάλεις ζελέ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπιφτεκάκια μοσχαρίσια , σαλάτα χωριάτικη
ΑΡΝΙΚαι να ήταν ψητό αρνί πάει στα κομμάτια! Νεφρό από αρνί ήταν...
Λαπά η φιδέ τότε, άσχετος να τον απολύσειςΤύπε εχθές το βράδυ είχα γαστρεντερικά προβλήματα και για αυτό σήμερα ο μάγειρας επέλεξε αυτό το μενού
Ναι .ΑΡΝΙ
δε τα μάθατε πάθανε πανώλη, σήμερα πήγα ΑΒ αρνί μηδέν
πάνε τα τσιγαριαστά, αντικριστά, παϊδάκια κλπ
Και το χειρότερο δεν έχει ανοιχτεί νήμα να ξέρουμε που βαδίζουμε.
Πεθαινουν υγιεις.Δε με πιάνει εμένα τίποτα, επειδή καπνίζω αρκετά.
Μη με μπερδεύετε με κείνους που όλη τους τη ζωή προσέχουν, και στο τέλος πεθαίνουν ολοκαίνουριοι.
Το αγαπημενο μου φαγητο, ισως και κανα μπουτι κοτοπουλο μεσα ,φέτα και τραγανό ψωμίπρεπει να ειμαι απο τα μονα ατομα στον κοσμο που γουσταρουν μπαμιες. Κατσαρολατεσ με ντοματουλα, κρεμμυδακι και πατατες. φανταστικες!
Τό zero μ άρεσεΜεσημέρι , φασολάκια λαδερά , γιαούρτι , φέτα , ψωμάκι , zero
Για να προσέξεις την σιλουέτα σού;Κοα κόλα μαν
Μόνο zero
εγώ αυτά τα ξύγκια δε τα τρώω μόνο μοσχάρι και κοτόπουλοΚαι να ήταν ψητό αρνί πάει στα κομμάτια! Νεφρό από αρνί ήταν...
εγώ αυτά τα ξύγκια δε τα τρώω μόνο μοσχάρι και κοτόπουλο
γαλοπούλα βάζω στο τοστΤην καλύτερη δουλειά κάνεις. Πρόσθεσε και γαλοπούλα ή κουνέλι, κι είσαι εντάξει.
γαλοπούλα βάζω στο τοστ
κουνέλι δε τρώω ρε τύπε τα λυπάμαι τα καημένα
ναι και αυτό ξύγκια έχειείσαι σίγουρος ?
Δυο λίτρα νερό, σταφίδες, και χυμούς πορτοκάλι το μεσημεριανό, και σε λίγο την κάνω προς παραλία μεριά.