Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.036
- Πόντοι
- 3.656
αφού λέει ''στα κάρβουνα''Τα χταπόδια είναι ψημένα από χθες ?
αφού λέει ''στα κάρβουνα''Τα χταπόδια είναι ψημένα από χθες ?
αφού λέει ''στα κάρβουνα''
το σκέφτηκα και εγώ αλλά μετά είπα από μέσα μου "too soon''Με τόσο κάρβουνο χθες ήταν αντικριστό τα χταπόδια
το σκέφτηκα και εγώ αλλά μετά είπα από μέσα μου "too soon''
έτσι και μας πάρει χαμπάρι κανένα ξένο κανάλι θα δώσουν εντολή να γυρίσουν πίσω τα εναέρια που στέλνουνΜη σκας ... έλα να βάλουμε κι άλλα ... έχει μπόλικο θερμικό φορτίο ακόμα και γι αρνί
μπουγάτσα με κασέρι, αν θέλεις να συνεννοηθείςΠήγαινε αύριο πρωί πρωί στο φούρνο να πάρεις μια τυρόπιτα,κ αν αντί για τυρόπιτα πεις μια μπουγάτσα με τυρί, να ανυσηχεις
έτσι και μας πάρει χαμπάρι κανένα ξένο κανάλι θα δώσουν εντολή να γυρίσουν πίσω τα εναέρια που στέλνουν
μη σου πω θα μας κόψουν και το ταμείο ανάκαμψης και εκεί να δεις μετά Ελλάδα -2.0
Χαλάς την εικόνα μας προς το εξωτερικό πάνω τους είχαμε πείσει ότι ηγούμαστε της βιομηχανικής επανάστασηςΕγώ πάντως υπερασπίζομαι την κυβέρνηση όσο μπορώ ...
Μου στέλνει ο γνωστός μου μνμ από το Παρίσι που τον κορόϊδευα στην τελετή έναρξης
- What happened over there ?
- Where ? Nothing bro same as usual
- The country is on fire ?
- Yeah, we're on fire, too much work and a/c full, the heat is unbearable
- Malaka are you serious ? I read the news there are devastating fires in Greece
- Oh that ? Eeeh same as usual
- You're not serious ... it happens all the time ?
- Not all the time ... only during summer ... but our government does it's best, if it's needed they'll bear even the political consequences.
- Got it ... you're all gonna die malaka
- Come and help re malaka
-
-
Χαλάς την εικόνα μας προς το εξωτερικό πάνω τους είχαμε πείσει ότι ηγούμαστε της βιομηχανικής επανάστασης
απλά εμείς αντί να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη με το Α.Ι.
λέμε έι άι γαμήσου δεν αντέχω αυτοκτονώ
μη λυγίσειςΕίμαι ένα στεπ πριν την αυτοκτονία τύπε ... στ αρχίδια μου όλα
μη λυγίσεις
μια τετραετία θέλει ακόμα ο κυριάκος και θα τα φτιάξει όλα θα δεις
δε ξέρω αν μπορεί να περιμένει αυτός γιατί τον ζητάνε και από βρυξέλλες έχει μεγάλη ζήτησηΕντάξει μια 4ετία μπορώ να περιμένω τον ηγέτη
Εορταστικό Βραδινό με πλήθος καλεσμένων και αφού πέρασα ένα τρίωρο ραντεβού με μια κοπέλα του χώρου+Ηλέκτρα.
Τραγανό Φύλλο Ρυζιού με αβοκάντο και τάρταρ τόνου στο Scala Vinoteca.
Μπενιε με καπνιστό γάλα στη Σπονδή.
Ψητά στρείδια με σάλτσα λευκού κρασιού και άνηθου στο brunello
Bonito Vitellato στο Parla
Ψητό αρνίσιο νεφρακι στον Κρητικό.
δε ξέρω αν μπορεί να περιμένει αυτός γιατί τον ζητάνε και από βρυξέλλες έχει μεγάλη ζήτηση
Το προσωπικό το έφτιαξε το μενού .. στο χώρο μου με επικεφαλής την ΗλέκτραΤύπε πιο πολλά έδωσες σε βενζίνες και πάρκινγκ παρά για τα μενού
το αστέρι της φασκομηλιάς έχειΈχει άστρο ο ηγέτης ... όλο το ξεχνάω αυτό
Το προσωπικό το έφτιαξε το μενού .. στο χώρο μου με επικεφαλής την Ηλέκτρα
τύπε όχι ότι είμαι χωριάτηςΕορταστικό Βραδινό με πλήθος καλεσμένων και αφού πέρασα ένα τρίωρο ραντεβού με μια κοπέλα του χώρου+Ηλέκτρα.
Τραγανό Φύλλο Ρυζιού με αβοκάντο και τάρταρ τόνου στο Scala Vinoteca.
Μπενιε με καπνιστό γάλα στη Σπονδή.
Ψητά στρείδια με σάλτσα λευκού κρασιού και άνηθου στο brunello
Bonito Vitellato στο Parla
Ψητό αρνίσιο νεφρακι στον Κρητικό.
το αστέρι της φασκομηλιάς έχει