Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ρωσίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Γειά σου Φρέντι με τα ωραία σου!!! :boobies:
Πού χάθηκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;; :woldman:
Και για να μη λέτε ότι είμαι σπαμάκιας θα πω σοβαρά ( :tooth: ) πως οι Ρωσίδες είναι επιεικώς για τα μπάζα!!!
Οι καλύτερες είναι μακράν οι Πρωσίδες (ωχ καλά ντε!!! :knuppel:)

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γιατι τοση εμπαθεια απεναντι στις Ρωσσιδες Μπαιτ?Οση και ο Whitey στις Ελεινιδες θα λεγα...θηλυκε ασπρουλη!!! :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Γιατι τοση εμπαθεια απεναντι στις Ρωσσιδες Μπαιτ?Οση και ο Whitey στις Ελεινιδες θα λεγα...θηλυκε ασπρουλη!!! :2funny: :2funny:
ε μα μου εχουνε σπασει τα νευρα..
χαχαχα

υγ: ελπιζω να μ εχετε μαθει τοσο οσο να μην χρειαζεται να τονισω οτι κανω πλακα αγαπητε φρεντυ *P

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μάλλον το nickname μου σου προκαλλεί αλεργία...κ το κακό είναι οτι πάντα σε πιάνει μέ όλα τα επακόλουθα...κ λες κ μαλακίες...
Αν γίνεται μην παραθέτεις σε αυτά που γράφω...γιατί θα παρεξηγηθούμε κ είναι κρίμα...ή τουλάχιστον βούτα τη γλώσσα σου στο όποιο μυαλό σου...κ μετά γράψε...

Θεν-κ-(ξ)-ς.....
Συγγνώμη ρε Μclein, Θεέ,Μεφιστοφελή, elvis 7 τι μαλακία πέταξες τώρα; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και θα παραθέτω όπου γουστάρω. Γκέγκε;

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γειά σου Φρέντι με τα ωραία σου!!! :boobies:
Πού χάθηκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;; :woldman:
Και για να μη λέτε ότι είμαι σπαμάκιας θα πω σοβαρά ( :tooth: ) πως οι Ρωσίδες είναι επιεικώς για τα μπάζα!!!
Οι καλύτερες είναι μακράν οι Πρωσίδες (ωχ καλά ντε!!! :knuppel:)

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Γεια σου ρε λατρη των βυζιων!!Μεγαλη ιστορια ξαναλεω το που χαθηκα :sunglasses: :sunglasses:...ΥΓ:Πρωσιδες ειναι οι Ρωσσιδες που κανουν πρωκτικο?? :huh: :huh: :boobies: :boobies: :tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ε μα μου εχουνε σπασει τα νευρα..
χαχαχα

υγ: ελπιζω να μ εχετε μαθει τοσο οσο να μην χρειαζεται να τονισω οτι κανω πλακα αγαπητε φρεντυ *P
Ελα παμε μια κοντρα ξανα Μπαιτ να κανουμε ποδαρικο να παει καλα το νεο θρεντ *P *P *P

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
οι προσευχες μου εισακουσθηκαν οχια... επιτελους νεο ωραιο γεματο νοημα θεμα.. χαχαχαχα
ασε μας μωρε.. δεν χρειαζονται εμπειριες για να κρινεις αυτες τις ας πουμε γυναικες...

*P
κάποιες ζηλεύουν!....  :grin:
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Στα παπαρια μου....παραθεσε όπου γουστάρεις...δεν ανοίγω κουβέντα γι'αυτό....

Γκεγκε θα λες στον μπαμπάκα σου....

Κοίτα τη μαλακία που απάντησες σε ποστάρισμά μου...κ θα καταλάβεις....γιατί σου απάντησα κατ'αυτόν τον τρόπο...
Με τον πατέρα μου δεν έχω επαφές!!!! Εσύ το εικονίδο δίπλα από τη φράση το είδες ή έκανες ότι δεν το είδες για να το παίξεις μάγκας;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωραια θεματα ανοιγεις.οι Ελληνιδες ειναι πολυ χαλια.αντε να εχει μια στις 10 ωραια.ενω στην Ρωσσια οι 5 στις 10 ειναι κουκλαρες οι υπολιπες 3 εμφανισιμες και οι αλλες 2 μπαζα.μεγαλη διαφορα!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι βλέπω να την κλειδώνουν την μλκια νωρίς νωρίς....

ρε μουνί να είναι και να είναι κόκκινογένικο... φυσικό :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και να ξέρει να εκτελεί όλες τις διεθνείς ορολογίες με τον καλύτερο τρόπο
OWO CIF CIM ANAL partouza tsimpouki pipa-kolo plakomouni(με άλλη κόκκινη παρτενερ) poutsomasaz poutsomasaz-sta-vyzia tourlokoli mousaka pastitsio baklava patsa-psilokomeno
αυτά... ζητάω πολλά?

Επισκέπτης
Με τον πατέρα μου δεν έχω επαφές!!!! Εσύ το εικονίδο δίπλα από τη φράση το είδες ή έκανες ότι δεν το είδες για να το παίξεις μάγκας;
Καλύτερα....που δεν έχεις....

Όσο για το εικονίδιο...μια χαρά το είδα...αλλά δε νομίζω να σου έδωσα δικαίωμα για πλακίτσα...κάνω λάθος ?

Επισκέπτης
[youtube=425,350]72sci3phUVY[/youtube]

Πάμε όλοι μαζί για τις Ρωσσίδες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom