Σιγα ρε παιδια,οχι και κουκλαρες οι μισες ρωσιδες,ελεος,τα ποσοστα ειναι περιπου τα ιδια σε ελληνιδες - ρωσιδες,και στο φιναλε,μου φαινεται οτι αυτη πια η θεοποιηση των ρωσιδων μυριζει ανθρωπους που δεν ειδαν αλλες φυλες ποτε,και ο,τι βλεπουν αυτο λατρευουν...
Και αν θελετε να μπουμε και σε λεπτομερειες,οι περισσοτερες ρωσιδες ,απο τις σχετικα ωραιες εννοω,εχουν παντα καποιο ψεγαδι κυριως στο προσωπο,εγω προσωπικα εχω παρατηρησει οτι περα απο το ψυχρο γενικα βλεμμα,εχουν ασχημα στοματα και μυτες...Λοιπον μη θεοποιουμε καμμια ,αλλα και τυχαιο δεν ειναι οτι ποτε ρωσιδα δεν εκανε καρριερα σαν σταρ του διεθνους σινεμα,οπου απο αρχης Χολλυγουντ κυριαρχουν οι Λατινες ( η κοπελες που εμοιαζαν με Λατινες ) και σαν εξαιρεσεις π.χ. γυναικες σαν την Μονροε,που να σημειωθει οτι ο φακος την αδικουσε,κατα τα λεγομενα ανθρωπων που την ειχαν δει εκ του φυσικου...
Και επειδη ολα αυτα εχουν και προσωπικη παντα επιλεκτικοτητα,αναφερω οτι οποιος δεν εχει δει γυναικες απο βεδουινικες φυλες της Σαουδ. Αραβιας,η και απλα καποιες Αιγυπτιες η και Λιβανεζες ,καλυτερα να το σκεφτεται λιγο πριν ανακηρυξει σαν θεα καποια ...