LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
H άλλη φταίει που 'χει κάτσει και τα 'χει πει χαρτί και καλαμάρι ενώ ξέρει τι μαλάκες κυκλοφορούν, ας τα λουστεί τώραΕισαι τεραστιος μαλακας.
H άλλη φταίει που 'χει κάτσει και τα 'χει πει χαρτί και καλαμάρι ενώ ξέρει τι μαλάκες κυκλοφορούν, ας τα λουστεί τώραΕισαι τεραστιος μαλακας.
Και οι άστοχες αναγωγές επίσης!
Χρηστες "Αλιντισσα" και "ΒΟΟΜΒ" ειστε ενοχλητικοι ομοφυλοφιλοι ,που δεν εχουν θεση στο θρεντ αυτο.Υπαρχουν θρεντ για ομοφυλοφιλους ,πηγαινετε εκει να κλαφτειτε και μην ενοχλειτε στο θρεντ αυτο που αναφερεται στις ωραιοτερες και πιο γοητευτικες γυναικες του κοσμου,τις πανεμορφες Ρωσσιδες.Η ζηλια που εχετε σαν ομοφυλοφιλοι ειναι ενοχλητικοι ,και αν γεννηθηκατε με προβληματα στην εμφανιση ,πηγαινετε στους πλαστικους χειρουργους να τα φτιαξετε.Και πηγαινετε να δουλεψετε ,να μαζεψετε τα αντιστοιχα χρηματα, και μην ενοχλειτε .Παρτε δρομο !
καλώς και τον αλιντο κλώνο!
Το ταίσες κάθολου το παιδάκι πριν πας σήμερα σε κανένα ινστιτούτο αισθητικής;
μμμμμμμμμ μας έμαθε ο περσόνας και τη λέξη αναγωγές και την πετάμε όπου να'ναι βλέπω
άει βρες αλλού να ξεκαυλώσεις, εδώ κλείσαμε
απευθυνθείτε σε νηπιαγωγείο για ό,τι απορίες έχετε
τσάουυυ :-* :-*
Πάλι τρώγεστε?
Δεν υπαρχουν Ρωσίδες και Ελληνίδες.Υπάρχουν μόνο άτομα,άντρες ή γυναίκες και προσωπικότητες με τα καλά τους και τα κακά τους.Ο καθένας τα μοναδικά του
Πάλι τρώγεστε?
Δεν υπαρχουν Ρωσίδες και Ελληνίδες.Υπάρχουν μόνο άτομα,άντρες ή γυναίκες και προσωπικότητες με τα καλά τους και τα κακά τους.Ο καθένας τα μοναδικά του
Οχι μονο το ταισα, αλλα μου μεινανε και 50 ευρωπουλα για να στα δωσω μπας και γαμησεις κι εσυ, σε στουντιο της αρεσκειας σου.
Ψηνεσαι μαλακα?
ρε ερευνητη δεν βαρεθηκες ειλικρινα να κανεις το καραγκιοζακι του σαιτ?Χρηστες "Αλιντισσα" και "ΒΟΟΜΒ" ειστε ενοχλητικοι ομοφυλοφιλοι ,που δεν εχουν θεση στο θρεντ αυτο.Υπαρχουν θρεντ για ομοφυλοφιλους ,πηγαινετε εκει να κλαφτειτε και μην ενοχλειτε στο θρεντ αυτο που αναφερεται στις ωραιοτερες και πιο γοητευτικες γυναικες του κοσμου,τις πανεμορφες Ρωσσιδες.Η ζηλια που εχετε σαν ομοφυλοφιλοι ειναι ενοχλητικοι ,και αν γεννηθηκατε με προβληματα στην εμφανιση ,πηγαινετε στους πλαστικους χειρουργους να τα φτιαξετε.Και πηγαινετε να δουλεψετε ,να μαζεψετε τα αντιστοιχα χρηματα, και μην ενοχλειτε .Παρτε δρομο !
Δεν υπάρχουν Ελληνίδες λέμε ούτε Ρωσίδες,όποιος θέλει να γενικεύει και να μην βλέπει την αλήθεια,δικάιωμά μου
Φιλικά προς όλους
ρε ερευνητη δεν βαρεθηκες ειλικρινα να κανεις το καραγκιοζακι του σαιτ?
τσου μωρή υστερικιά.
δε φεύγουμε.
τι θα κάνεις?
Εσύ άσε το κήρυγμα και πήγαινε στην Ντάρια να πεις "είμαι ο παιχτούρας"Εχω την υποχρεωση διχως να μου γραψετε οτι καμακωνω τα γυναικεια μελη να σας πω οτι δεν ειναι τροπος που τις αντιμετωπιζετε εδω μεσα....ανεξαρτητα με το τι γραφουν.....γιατι ολοι μας καθομαστε και γραφουμε με ευγενεια και γλυκα στις εργαζομενες που ειναι μελη εδω στο site.....και στα γυναικεια μελη τα υπολοιπα συμπεριφερομαστε αναγωγα....δεν ειναι σωστο....ουτε και δικαιο αυτο.....γιατι να συμβαινει αυτο?????......Δηλαδη κοπαναμε ολοι την Αλντισσα και την boomb....και οποια αλλη γυναικα γραφει εδω μεσα....και τις εργαζομενες εδω μεσα, που ειναι μελη τις χαιδευουμε????.....Πως το βλεπετε εσεις?????
Εχω την υποχρεωση διχως να μου γραψετε οτι καμακωνω τα γυναικεια μελη να σας πω οτι δεν ειναι τροπος που τις αντιμετωπιζετε εδω μεσα....ανεξαρτητα με το τι γραφουν.....γιατι ολοι μας καθομαστε και γραφουμε με ευγενεια και γλυκα στις εργαζομενες που ειναι μελη εδω στο site.....και στα γυναικεια μελη τα υπολοιπα συμπεριφερομαστε αναγωγα....δεν ειναι σωστο....ουτε και δικαιο αυτο.....γιατι να συμβαινει αυτο?????......Δηλαδη κοπαναμε ολοι την Αλντισσα και την boomb....και οποια αλλη γυναικα γραφει εδω μεσα....και τις εργαζομενες εδω μεσα, που ειναι μελη τις χαιδευουμε????.....Πως το βλεπετε εσεις?????
έχει δίκιο ο παίχτουρας,όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά μάγκες.Ανεξάρτητα αν καμμιά φορά τις τρώει ο κώλος τους