Νέα

Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ρωσίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και οι άστοχες αναγωγές επίσης!

μμμμμμμμμ μας έμαθε ο περσόνας και τη λέξη αναγωγές και την πετάμε όπου να'ναι βλέπω  :2funny: :2funny:

άει βρες αλλού να ξεκαυλώσεις, εδώ κλείσαμε
απευθυνθείτε σε νηπιαγωγείο για ό,τι απορίες έχετε
τσάουυυ  :-* :-*

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Χρηστες "Αλιντισσα" και "ΒΟΟΜΒ" ειστε ενοχλητικοι ομοφυλοφιλοι ,που δεν εχουν θεση στο θρεντ αυτο.Υπαρχουν θρεντ για ομοφυλοφιλους ,πηγαινετε εκει να κλαφτειτε και μην ενοχλειτε στο θρεντ αυτο που αναφερεται στις ωραιοτερες και πιο γοητευτικες γυναικες του κοσμου,τις πανεμορφες Ρωσσιδες.Η ζηλια που εχετε σαν ομοφυλοφιλοι ειναι ενοχλητικοι ,και αν γεννηθηκατε με προβληματα στην εμφανιση ,πηγαινετε στους πλαστικους χειρουργους να τα φτιαξετε.Και πηγαινετε να δουλεψετε ,να μαζεψετε τα αντιστοιχα χρηματα, και μην ενοχλειτε .Παρτε δρομο !

τσου μωρή υστερικιά.

δε φεύγουμε.

τι θα κάνεις?

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
καλώς και τον αλιντο κλώνο! :2funny:
Το ταίσες κάθολου το παιδάκι πριν πας σήμερα σε κανένα ινστιτούτο αισθητικής;

Οχι μονο το ταισα, αλλα μου μεινανε και 50 ευρωπουλα για να στα δωσω μπας και γαμησεις κι εσυ, σε στουντιο της αρεσκειας σου.

Ψηνεσαι μαλακα?

Επισκέπτης
μμμμμμμμμ μας έμαθε ο περσόνας και τη λέξη αναγωγές και την πετάμε όπου να'ναι βλέπω  :2funny: :2funny:

άει βρες αλλού να ξεκαυλώσεις, εδώ κλείσαμε
απευθυνθείτε σε νηπιαγωγείο για ό,τι απορίες έχετε
τσάουυυ  :-* :-*

Ναι βόδι :2funny: τον περσόνα περιμέναμε  :jerking: κατέχει μήπως τα copyright λέξεων εδώ μέσα;
Και εσύ τι είσαι εδώ; η τσατσά του θρεντ; Εσύ κωλοτρίβεσαι τόση ώρα άσκοπα εδώ μπας και χύσεις. :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πάλι τρώγεστε?
Δεν υπαρχουν Ρωσίδες και Ελληνίδες.Υπάρχουν μόνο άτομα,άντρες ή γυναίκες και προσωπικότητες με τα καλά τους και τα κακά τους.Ο καθένας τα μοναδικά του

+1

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πάλι τρώγεστε?
Δεν υπαρχουν Ρωσίδες και Ελληνίδες.Υπάρχουν μόνο άτομα,άντρες ή γυναίκες και προσωπικότητες με τα καλά τους και τα κακά τους.Ο καθένας τα μοναδικά του

Ναι αλλα οι ελληνίδες έχουν μέγιστο (κωλο)χαρακτήρα!!!

Επισκέπτης
Οχι μονο το ταισα, αλλα μου μεινανε και 50 ευρωπουλα για να στα δωσω μπας και γαμησεις κι εσυ, σε στουντιο της αρεσκειας σου.

Ψηνεσαι μαλακα?

Μπα χάρισμα σου .Παίκτο και αυτό στο Καζίνο ή πάρε μερικά σώβρακα. Για το παιδί όμως έτσι;
Τις δικές σου ντουλάπες μια χαρά τις έχεις γεμίσει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χρηστες "Αλιντισσα" και "ΒΟΟΜΒ" ειστε ενοχλητικοι ομοφυλοφιλοι ,που δεν εχουν θεση στο θρεντ αυτο.Υπαρχουν θρεντ για ομοφυλοφιλους ,πηγαινετε εκει να κλαφτειτε και μην ενοχλειτε στο θρεντ αυτο που αναφερεται στις ωραιοτερες και πιο γοητευτικες γυναικες του κοσμου,τις πανεμορφες Ρωσσιδες.Η ζηλια που εχετε σαν ομοφυλοφιλοι ειναι ενοχλητικοι ,και αν γεννηθηκατε με προβληματα στην εμφανιση ,πηγαινετε στους πλαστικους χειρουργους να τα φτιαξετε.Και πηγαινετε να δουλεψετε ,να μαζεψετε τα αντιστοιχα χρηματα, και μην ενοχλειτε .Παρτε δρομο !
ρε ερευνητη δεν βαρεθηκες ειλικρινα να κανεις το καραγκιοζακι του σαιτ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν υπάρχουν Ελληνίδες λέμε ούτε Ρωσίδες,όποιος θέλει να γενικεύει και να μην βλέπει την αλήθεια,δικάιωμά μου
Φιλικά προς όλους

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν υπάρχουν Ελληνίδες λέμε ούτε Ρωσίδες,όποιος θέλει να γενικεύει και να μην βλέπει την αλήθεια,δικάιωμά μου
Φιλικά προς όλους

πού είδες εσύ διαμάχη για ρωσίδες και ελληνίδες?  :S
ρε πάτε καλά?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχω την υποχρεωση διχως να μου γραψετε οτι καμακωνω τα γυναικεια μελη να σας πω οτι δεν ειναι τροπος που τις αντιμετωπιζετε εδω μεσα....ανεξαρτητα με το τι γραφουν.....γιατι ολοι μας καθομαστε και γραφουμε με ευγενεια και γλυκα στις εργαζομενες που ειναι μελη εδω στο site.....και στα γυναικεια μελη τα υπολοιπα συμπεριφερομαστε αναγωγα....δεν ειναι σωστο....ουτε και δικαιο αυτο.....γιατι να συμβαινει αυτο?????......Δηλαδη κοπαναμε ολοι την Αλντισσα και την boomb....και οποια αλλη γυναικα γραφει εδω μεσα....και τις εργαζομενες εδω μεσα, που ειναι μελη τις χαιδευουμε????.....Πως το βλεπετε εσεις????? :think:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ερευνητη ποιος κανει καμακι στις τουριστριες στην Πλακα? εχεις αφησει καναν αλλον στο ποστο σου?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λάλησε κι ο παίχτουρας  :S

και δεν είχε και ζέστη σήμερα, τι να πω...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εχω την υποχρεωση διχως να μου γραψετε οτι καμακωνω τα γυναικεια μελη να σας πω οτι δεν ειναι τροπος που τις αντιμετωπιζετε εδω μεσα....ανεξαρτητα με το τι γραφουν.....γιατι ολοι μας καθομαστε και γραφουμε με ευγενεια και γλυκα στις εργαζομενες που ειναι μελη εδω στο site.....και στα γυναικεια μελη τα υπολοιπα συμπεριφερομαστε αναγωγα....δεν ειναι σωστο....ουτε και δικαιο αυτο.....γιατι να συμβαινει αυτο?????......Δηλαδη κοπαναμε ολοι την Αλντισσα και την boomb....και οποια αλλη γυναικα γραφει εδω μεσα....και τις εργαζομενες εδω μεσα, που ειναι μελη τις χαιδευουμε????.....Πως το βλεπετε εσεις????? :think:
Εσύ άσε το κήρυγμα και πήγαινε στην Ντάρια να πεις "είμαι ο παιχτούρας"  :2funny:
Μην ξεχάσεις να έχεις το χέρι υψωμένο σαν τον σούπερμαν  :2funny:

Επισκέπτης

Τουλάχιστον οι εργαζόμενες των στουντιο που είναι μέλη εδώ δεν έχουν ενα παιδάκι αφημένο στο σπίτι να πειναέι ενώ αυτές πηδιούνται με τον κάθε μαλάκα όπως κάνει η Αλίντισα :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
έχει δίκιο ο παίχτουρας,όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά μάγκες.Ανεξάρτητα αν καμμιά φορά τις τρώει ο κώλος τους  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom