Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Δεν μιλας σοβαρα.
alex δε μιλάμε για τις βίζιτες που γαμάμε,ούτε καμμιά εφήμερη περίπτωση.για μακροχρόνια σχέση ή γάμο μιλάω(αν θέλει κάποιος να παντρευτεί)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ενταξει, λεπτές δεν ηταν
Θυμάμαι όταν ανέβασε το χέρι της η Ρόζυ, 5 σουτζουκάκια σμυρνέικα για δάχτυλα :confused:
Και το σοκ όταν ανέβασε φωτό η Πεντάγιω:confused:

Όπως έχω πει και σε έναν φίλο αρσιβαρίστα της ζωής,επιτελείτε κοινωνικό έργο,σας αξίζουν όλα τα παράσημα του avatar σου:confused:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Αν την σαπακιασουν ομως αυτοι επειδη η γκομενα χαμογελασε σε καποιον η επειδη φορεσε κατι λιγο πιο αποκαλυπτικο τοτε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ που την ξινιζε ο Ελληνας...οχι οτι δεν υπαρχουν και κομπλεξικοι Ελληνες αλλα στους προαναφερομενους λαους αυτα ειναι πιο εντονα.
ηδη θα την εχει χυσει και ισως την γκαστρωσει
νεμεσις για την ελληνιδα μανα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
2 περιπτωσεις απο Αλβανιδες συναδελφισες.

Μια, 45 ετων, παντρεμενη με παιδια. Ωραια εμφανιση. Απλη κοπελα. Μας λεει οτι οταν την επισκεπτονται συγγενεις, αδερφια, στο σπιτι, της φωναζουν να ετοιμασει φαγητα, ποτα. Πεφτει αγρια φωνη. Μπορει και τιποτα παραπανω. Κι εκεινη τρεχει να τα προλαβει.
Αλλη, μου λεει Θα ερθει ο αδερφος μου σπιτι για Σαββατοκυριακο που δουλευει σε αλλη πολη. Εχω ετοιμασει 2 διαφορετικα φαγητα για να παρει μαζι, και γλυκο.
Οταν ειχε πρωτοερθει στη δουλεια, με προσεγγισε και αρχισε τις προσωπικες ερωτησεις. Που μενεις, σε τι σπιτι, που εχεις το εξοχικο, ο ανθρωπος δε πρεπει να μενει μονος, πρεπει να παντρευεται. Τη μια μερα μου φερνει στη δουλεια να δοκιμασω απο τη πιτα που εφτιαξε. Αλλη μερα μου φερνει κεικ. Αλλη μου εφερε ενα κεικ που λεει το φτιαχνουν στην Αλβανια ειδικα στις γιορτες, γιατι εχει ακριβα υλικα και δεν ειχαν. Ωραιο ειναι, της λεω. -Πως το λενε; -Ασε πως το λενε. Μου ειπε το ονομα αλλα ουτε το θυμαμαι. Ουσιαστικα μοιαζει με μια ωραια καρυδοπιτα. Αλλη μερα που μιλαγαμε, της λεω Ξερεις τι εχω καιρο να φαω και το χω επιθυμησει. Γιουβετσι. Με κριθαρακι, κοτοπουλο, ωραιο πραγμα. Την αλλη μερα μου φερνει ενα μικρο ταπερ σαν κυβο. -Φατο στο διαλλειμα, και πες μου αν σ αρεσει., μου λεει. Τρωω, μονο κριθαρακι λεω απο μεσα μου εχει. Σκετο το εκανε. Πεντανοστιμο ηταν ομως. Κατω κατω ηταν και το κοτοπουλο τελικα. Πολυ συμπυκνωμενο, ωραιο. Εμενα ομως δε μου αρεσε εμφανισιακα η κοπελα, ουτε σε θεμα χαρακτηρα, πολυ κουτσομπολα, το παραμικρο να γινοταν το τηλεφωνουσε σε φιλες, αδερφες της, ξαδερφες, να το μαθουν κι εκεινες. Και πολυ μιρλα, γκρινια, ακομη και για τα πιο απλα πραγματα. Ωσπου σιγα σιγα ξεκοψε απο μονη της.

Αυτο που αποκομισα, ειναι οτι οι Αλβανιδες ειναι απλες, ειναι για σπιτι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216

Μια, 45 ετων, παντρεμενη με παιδια. Ωραια εμφανιση. Απλη κοπελα. Μας λεει οτι οταν την επισκεπτονται συγγενεις, αδερφια, στο σπιτι, της φωναζουν να ετοιμασει φαγητα, ποτα. Πεφτει αγρια φωνη. Μπορει και τιποτα παραπανω. Κι εκεινη τρεχει να τα προλαβει.
Αλλη, μου λεει Θα ερθει ο αδερφος μου σπιτι για Σαββατοκυριακο που δουλευει σε αλλη πολη. Εχω ετοιμασει 2 διαφορετικα φαγητα για να παρει μαζι, και γλυκο.
Οταν ειχε πρωτοερθει στη δουλεια, με προσεγγισε και αρχισε τις προσωπικες ερωτησεις. Που μενεις, σε τι σπιτι, που εχεις το εξοχικο, ο ανθρωπος δε πρεπει να μενει μονος, πρεπει να παντρευεται. Τη μια μερα μου φερνει στη δουλεια να δοκιμασω απο τη πιτα που εφτιαξε. Αλλη μερα μου φερνει κεικ. Αλλη μου εφερε ενα κεικ που λεει το φτιαχνουν στην Αλβανια ειδικα στις γιορτες, γιατι εχει ακριβα υλικα και δεν ειχαν. Ωραιο ειναι, της λεω. -Πως το λενε; -Ασε πως το λενε. Μου ειπε το ονομα αλλα ουτε το θυμαμαι. Ουσιαστικα μοιαζει με μια ωραια καρυδοπιτα. Αλλη μερα που μιλαγαμε, της λεω Ξερεις τι εχω καιρο να φαω και το χω επιθυμησει. Γιουβετσι. Με κριθαρακι, κοτοπουλο, ωραιο πραγμα. Την αλλη μερα μου φερνει ενα μικρο ταπερ σαν κυβο. -Φατο στο διαλλειμα, και πες μου αν σ αρεσει., μου λεει. Τρωω, μονο κριθαρακι λεω απο μεσα μου εχει. Σκετο το εκανε. Πεντανοστιμο ηταν ομως. Κατω κατω ηταν και το κοτοπουλο τελικα. Πολυ συμπυκνωμενο, ωραιο. Εμενα ομως δε μου αρεσε εμφανισιακα η κοπελα, ουτε σε θεμα χαρακτηρα, πολυ κουτσομπολα, το παραμικρο να γινοταν το τηλεφωνουσε σε φιλες, αδερφες της, ξαδερφες, να το μαθουν κι εκεινες. Και πολυ μιρλα, γκρινια, ακομη και για τα πιο απλα πραγματα. Ωσπου σιγα σιγα ξεκοψε απο μονη της.

Για να ειμαστε δικαιοι, οντως οσοι εχουν γνωρισει αλβανιδες ή βορειοηπειρωτισες, ειναι για σπιτι.
Γιατι απλα, παραμενουν στον ρολο της γυναικας οπως θα επρεπε να ειναι, και ειναι μια χαρα με αυτο.
Δυστυχως οι περισσοτερες δικες μας εχουν χασει τον προσανατολισμο τους, ταλαιπωρουνται και ταλαιπωρουν...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
ηδη θα την εχει χυσει και ισως την γκαστρωσει
νεμεσις για την ελληνιδα μανα
Ναι αλλα ταφοπλακα για την Ελληνικη Φυλη λογω μεικτης προελευσης.Φανταζεσαι...ελληνοπακης;
Καλυτερα να εξαφανισθουμε παρα να ανακατευτουμε με αυτους...εξαλλου στην παραμεθορια ζωνη γινονται μεικτοι γαμοι με ναυαγια Ελληνες και Βουλγαρες π.χ.Εκει ψιλοτρωγεται λογω κοινης θρησκειας...με ελληνοπακικη αναμειξη τι θα βγει;Σαν ταινια τρομου θα ειναι??

• Χαχα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ναι αλλα ταφοπλακα για την Ελληνικη Φυλη λογω μεικτης προελευσης.Φανταζεσαι...ελληνοπακης;
Καλυτερα να εξαφανισθουμε παρα να ανακατευτουμε με αυτους...εξαλλου στην παραμεθορια ζωνη γινονται μεικτοι γαμοι με ναυαγια Ελληνες και Βουλγαρες π.χ.Εκει ψιλοτρωγεται λογω κοινης θρησκειας...με ελληνοπακικη αναμειξη τι θα βγει;Σαν ταινια τρομου θα ειναι??
το οραμα του το μπολιασμα

EQ0E5rsWkAAboZD.jpg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297

Μεγαλωσανε στην φτωχεια η εστω σε σχετικα καλες συνθηκες αλλα σιγουρα μακρυα απο το πολυ χα'ι'δεμα και τον ψευτο 'υ'λιστικο κατακλυσμο για αυτο κρατησανε τον ρολο τους.Και οι αντρες το ιδιο.
Εμεις που μεγαλωσαμε ετσι και χωρις να αποκοπουμε απο την φυση , ετσι ειμαστε.
Η σημερινη νεολερα αποβλακωμενη απο το χα'ι'δεμα των βαρεμενων γονιων ειναι μια καμμενη γενια.Ισως η ΜΕΘεπομενη στρωσει...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
το οραμα του το μπολιασμα

EQ0E5rsWkAAboZD.jpg
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..
Επισης και για τον Γ.Α.λεγοταν οτι εχει ρευστη εθνικη συνειδηση λογω πολυπολιτισμικης καταγωγης.Αυτα θα μπορουσαν να ειναι δικα του λογια...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

• Like

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ξερεις κατι?
Η ανικανοτητα να χρησιμοποιησεις σωστα τη γλώσσα σου, περαν απο αμορφωσια, δειχνει και περιορισμενη ικανοτητα αντιληψης και σκεψης.
Η γλωσσα δεν ειναι κατι ανεξαρτητο απο τη σκεψη.

Υπαρχουν νεοι ανθρωποι που αδυνατούν να γράψουν ή να πούν τρεις γραμμες χωρις να κανουν λαθος ή χωρις να χρησιμοποιησουν αγγλικα. Αυτο ειναι τραγικο. Και σου λεει "χασμα γενεων".
Αλεξ γερασες τυπε και δεν πιανεις σημα.
Ασπρα μαλλια στη κεφαλη κακα μαντατα στη ......

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μιλαγε ενας νεος ραπερ στη τηλεοραση σχετικα με τη μουσικη και την Αθηνα, τραγουδια που εχουν γραφτει για την Αθηνα, και το 50% των λεξεων που χρησιμοποιουσε ηταν αγγλικα. Ουτε η θεια απ το Σικαγο να ηταν. Στις παλιες ελληνικες ταινιες κοροιδευαν οσουν χρησιμοποιουσαν γαλλικες εκφρασεις (σας μερσω μανταμ).
Πολυ μπακαλογατο βλεπεις κουκη.
Σιγα μην ελεγα σας μερσω μανταμ.

propiosalic

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Δηλαδή ο 32χρονος πιλότος δεν ταίριαζε εμφανισιακά με την 20χρονη; Συνήθως ο άντρας γερνάει σαν το κρασί και η γυναίκα σαν το γάλα. Ο μέσος 20χρονος είναι αγυμναστος, σπυριαρης, μπατιρης, ανώριμος. Άνετα τα πιπινακια προτιμούν 30χρονους και 35χρονους αρκεί να είναι ψηλοί, γυμνασμενοι, με την καλή δουλειά τους, το αμάξι τους, το σπίτι τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.758
Πόντοι
9.297
Ave.αυτος ειναι το αποτελεσμα του σχεδιου"Neoellinas 2.0".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Θυμάμαι όταν ανέβασε το χέρι της η Ρόζυ, 5 σουτζουκάκια σμυρνέικα για δάχτυλα :confused:
Και το σοκ όταν ανέβασε φωτό η Πεντάγιω:confused:

Όπως έχω πει και σε έναν φίλο αρσιβαρίστα της ζωής,επιτελείτε κοινωνικό έργο,σας αξίζουν όλα τα παράσημα του avatar σου:confused:
Βλεπω θυμασαι και την Ροζυ.
Μια κούκλα βεβαια, τωρα ειναι ακομη καλυτερη απο τοτε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

alex δε μιλάμε για τις βίζιτες που γαμάμε,ούτε καμμιά εφήμερη περίπτωση.για μακροχρόνια σχέση ή γάμο μιλάω(αν θέλει κάποιος να παντρευτεί)
Ακομη περισσοτερο τοτε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο μέσος 20χρονος είναι αγυμναστος, σπυριαρης, μπατιρης, ανώριμος. Άνετα τα πιπινακια προτιμούν 30χρονους και 35χρονους αρκεί να είναι ψηλοί, γυμνασμενοι, με την καλή δουλειά τους, το αμάξι τους, το σπίτι τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πιπινακίων προτιμά τους 20χρονους κι ας είναι μπατίρηδες και σπυριάρηδες.

Οι 30χρονοι και οι 35χρονοι παλεύουν μπας και βρουν κανα μπάζο σε τίντερ /fb κι έχουν λιώσει στη μαλακία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η συντριπτική πλειοψηφία των πιπινακίων προτιμά τους 20χρονους κι ας είναι μπατίρηδες και σπυριάρηδες.

Οι 30χρονοι και οι 35χρονοι παλεύουν μπας και βρουν κανα μπάζο σε τίντερ /fb κι έχουν λιώσει στη μαλακία
δεν εχεις την παραμικρη επαφη με την πραγματικοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom