ditis13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2018
- Like
- 3.747
- Πόντοι
- 456
Καταρχάς ποιος μίλησε για ¨υπερηφάνεια¨ ? Μετά κάνεις μεγάλο τσουβάλιασμα, λες και όποιος γράφει γκρικλις(το οποίο ήταν μόδα πριν 10 χρόνια και γράφαν ΟΛΟΙ έτσι) είναι αμόρφωτος σερβιτόρος(όχι δεν είναι). Ας ξεχωρίσουμε βασικά τον γραπτό από τον προφορικό δεν έχει καμία σχέση. Τώρα για το τελευταίο, τα ίδια είμαι σίγουρος οτι έλεγαν οι 50αρηδες των 90s όταν ξεκίνησαν οι πιτσιρικάδες του τότε να ¨αλλάζουν¨ και να χρησιμοποιούν και αυτοί νέες ορολογίες (ξενόφερτες και τότε). Οπότε ας αφήσουμε τα ¨πιθήκια¨ στη ζούγκλα τους και είτε κάνε adapt τα νέα δεδομένα ή απλά αγνόησέ ταΚοιτα, μπορειτε σε λιγο να επικοινωνειτε και με σουαχιλι, με νοηματα ή με μουγκρητα. Αλλά δεν καταλαβαινω γιατι ειστε περηφανοι γι αυτο.
Οπως βλεπω καποιους που γραφουν μονο γκρικλις και καποιοι χωρις φωνηεντα κιολας, "αγπ μ σ αγπ πλ πλ" (αγαπη μου σε αγαπω πολυ πολυ).
Αλλά αυτοι που μιλανε ετσι, κατηγορουν την κοινωνια γιατι το μονο εισοδημα που θα βρουν θα ειναι τα 400 ευρω του σερβιτορου.
Εχουν ομως "νεο τροπο επικοινωνιας" για να διαφοροποιουνται απο τους κακούς μεγαλυτερους. Μπραβο, συγχαρητηρια.
Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να αποδεχθω οτι προκειται για χασμα γενεων.
Εμεις ημασταν ανθρωποι και μιλουσαμε σαν ανθρωποι ενω τωρα μιλανε καποιοι σαν πιθηκια. Αυτο το χασμα το δεχομαι.