δε θα το ξαναπω! σκεψου οτι την ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ την αλλη καθε φορα που κανεις λαηκ και ανεβαζεις εσυ την αξια της... οποτε κοφτε τα παραπανισια και αχρηστα λαηκ ειδικα σε γκομεναρες που εχουν 2000 και ριχνεις μια σταγονα στον ωκεανο και παιξτε μπαλα καπου που το λαηκ θα πιασει τοπο...
τυπε εγω εχω κλεισει ινσταγκραμ εδω και 2 χρονια σχεδον και δε ασχολουμαι με σοσιαλ παρα μονο με μεσεντζερ.
εχω πεσει και εγω σε γκομενες που μου λεγανε γιατι δεν εχεις ινστα και ποσους φολοουερς εχεις, αλλα τετοιες γκομενες δε θελω ουτε και εγω. να σπασει λεει καμια καποτα και να κανω παιδι με το σαχλοκουδουνο.
για μενα, αν σαν αντρας επιβληθεις, σαν προσωπικοτητα, οχι ξυλικια και φωνες, σε μια γκομενα, οτι θελεις την κανεις. και δεν ειναι και δυσκολο, απλα απαιτει να μην εισαι ο τυπος "ευχαριστω για την αποδοχη"
το ειδα αυτο σε μια γνωστη μου το εγραψε ενας στον τοιχο της, και μου ηρθε να του γραψω "τι ευχαριστεις ρε μαλακα, σε αποδεχτηκε η βασιλισσα Ελισαβετ ρε παπαρι" αλλα λογικα θα ετρωγα μπαν και απο κει αν το εκανα