Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Κοίτα,αν έψαχνε καμιά στα κυβικά του όλο και κάτι θα έβρισκεΈλα ρε αλάνι που είσαι νομίζαμε βρήκες γκόμενα
Κοίτα,αν έψαχνε καμιά στα κυβικά του όλο και κάτι θα έβρισκεΈλα ρε αλάνι που είσαι νομίζαμε βρήκες γκόμενα
Άντε πάλι...Βλέπεις τα καυλάκια τα 20χρονα και όλα φαίνονται έτοιμα να γαμηθούν.Πλέον το κάθε μαλακισμένο 18χρονο-20χρονο μπορεί να γαμάει για πλάκα μια λεπτή,με κωλαράκι,με καυλιάρικο προσωπάκι,που οι μεγαλύτεροι απλά τις χαζεύουν.Δεν μπορούσαμε να γεννηθούμε 10-15 χρόνια αργότερα ρε γαμώτι
Να του απονεμηθεί το σχετικό Όσκαρ.στο σχετικο νημα σχολιο αρθ.5
ο μαλακας γραφει........
Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Ούτε υπηρεσίες δεν θέλει να παρέχει πλέον. Απλώς μένω μαζί της μήπως είναι μια φάση και απ ως περάσει..αλλά μπορεί να κοροϊδεύω τον εαυτό μου.
ειναι απιστευτος, αλλα δυστυχως οχι ο μονος..........
υπαρχουν και αλλοι..........
και εγω τετοια γυναικα ψαχνω
απαντηση 35χρονης εμφανισημης ελλεεινιδας σε dating site στην ερωτηση «τι ψαχνεις σε εναν ανδρα» .......τα σχολια δικα σας....?????
Από τότε που σταμάτησα να ασχολούμαι με γυναίκες (κοντά στα 15 χρόνια) και ασχολούμαι αποκλειστικά με ταινίες έχω γίνει άλλος άνθρωπος.
Όπως άλλωστε έχω ξαναπεί και εδώ, σαν τις ταινίες δεν είναι τίποτα, αφού ακόμα και η μεγαλύτερη πατατομούφα κάτι έχει να προσφέρει...
Η θα βρει ενα αγαμητο ναυαγιο με τις αναλογες εκπτωσεις σε εμφανιση,συμπεριφορα κλπ η θα μεινει μονη της με σκυλια,γατια,χρυσοψαρα και μεγαλους δονητες
απαντηση 35χρονης εμφανισημης ελλεεινιδας σε dating site στην ερωτηση «τι ψαχνεις σε εναν ανδρα» .......τα σχολια δικα σας....?????
Τύπε πες της ότι μπορείς να τη συνοδεύσεις μέχρι το ίδρυμα δεμένη πισθάγκωνα ή το πολύ πολύ στείλτης φώτο τα τριχωτά παπάρια σου κι εξαφανίσου
μολις ηρθε το μηνυμα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να το ανεβασω στο thread. αυτο το masterpiece επρεπε να μη χαθει ετσι αδοξα.... για την ιστορια της εκλεισα ραντεβου για να παω με ανοιχτο μικροφωνο και να καταθεσω εδω και αλλα διαμαντια... αλλα επειδη προφανως προκειται για αρωστημενη περιπτωση το ακυρωσα...Τύπε πες της ότι μπορείς να τη συνοδεύσεις μέχρι το ίδρυμα δεμένη πισθάγκωνα ή το πολύ πολύ στείλτης φώτο τα τριχωτά παπάρια σου κι εξαφανίσου
Καμμένο χαρτί ρε. Το ίδιο shit test το έχει στείλει copy paste σε καμιά 100στή ακόμα για να κόψει αντιδράσειςμολις ηρθε το μηνυμα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να το ανεβασω στο thread. αυτο το masterpiece επρεπε να μη χαθει ετσι αδοξα.... για την ιστορια της εκλεισα ραντεβου για να παω με ανοιχτο μικροφωνο και να καταθεσω εδω και αλλα διαμαντια... αλλα επειδη προφανως προκειται για αρωστημενη περιπτωση το ακυρωσα...
Για δώσε περισσότερο ίνφοκαι ασχολούμαι αποκλειστικά με ταινίες έχω γίνει άλλος άνθρωπος
εχοντας παρομοιο χομπι και εχοντας επενδυσει σε 135”homecinema με atmos,hdr, 4k,cinobo κλπ εχω να πω οτι με κλειστα τα σινεμα εδω και μηνες εχω φαει 3 γκομενες με το προσχημα θες να δουμε καμια ταινια σπιτι μου στο homecinema.... μαλακια να βλεπεις μονος ταινιεςφίλε χωρίς καμία πρόθεση κοροιδίας - και έχοντας το ίδιο "χόμπυ" με σένα - όπως το λες δεν ακούγεται και πολύ υγειές...
χαχα... οντως... ισχυριζονταν οτι το εγραψε ειδικα για μενα ???Καμμένο χαρτί ρε. Το ίδιο shit test το έχει στείλει copy paste σε καμιά 100στή ακόμα για να κόψει αντιδράσεις