Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
παρτον και πηγαιντε διακοπες στους Α. Σαραντα ρε μαλακα να αδειασει η σαπιλα απο εδω μεσαχαιρετιζω τον ΔΕΞΙΟ αλβανο συνδικτυο
παρτον και πηγαιντε διακοπες στους Α. Σαραντα ρε μαλακα να αδειασει η σαπιλα απο εδω μεσαχαιρετιζω τον ΔΕΞΙΟ αλβανο συνδικτυο
Σιγα μην τον παω εκει ειναι μπας κλας.παρτον και πηγαιντε διακοπες στους Α. Σαραντα ρε μαλακα να αδειασει η σαπιλα απο εδω μεσα
Και για πες μας ρε μεγάλε:Πάντως να πουμε και την αλήθεια,οι ελλεεινίδες κοιτάνε πολύ περισσότερο από άλλες εθνικότητες.Αν δουν έναν που τους αρέσει,έστω κι ένα φευγαλέο βλέμμα στα μάτια θα του ρίξουν.
Ενώ με τις ξένες,δεν παίζει σχεδόν καθόλου αυτό.Από ξένες που βλέπω τα καλοκαίρια,οι μόνες που κοιτάνε είναι κάτι ρωσίδες μιλφ.Ευρωπαίες και βαλκάνιες ας πούμε περνάς δίπλα κι ούτε σε ρίχνουν βλέμμα,ακόμα και τα μπάζα δηλαδή.
ΛΑΚΗ γύρνα και γάμησε κώλους.τα νήματα είναι βαρετά και ανάλατα χωρίς εσένα
οτι να ναι.Πάντως να πουμε και την αλήθεια,οι ελλεεινίδες κοιτάνε πολύ περισσότερο από άλλες εθνικότητες.Αν δουν έναν που τους αρέσει,έστω κι ένα φευγαλέο βλέμμα στα μάτια θα του ρίξουν.
Ενώ με τις ξένες,δεν παίζει σχεδόν καθόλου αυτό.Από ξένες που βλέπω τα καλοκαίρια,οι μόνες που κοιτάνε είναι κάτι ρωσίδες μιλφ.Ευρωπαίες και βαλκάνιες ας πούμε περνάς δίπλα κι ούτε σε ρίχνουν βλέμμα,ακόμα και τα μπάζα δηλαδή.
Τυπε αυτό είναι εύκολο μπορώ να το κάνω και εγώ απλά ο αετός θα γίνει με 8 δάχτυλα γιατί τα άλλα 2 τα έχασα σε χειραψία με ΑλβανόΒάλε μια φωτογραφία που κάνεις το σήμα του αετού με τα δάκτυλα, αρκεί....
σφαλιαρες αληθειας απο τον ΔασκαλοΠάντως να πουμε και την αλήθεια,οι ελλεεινίδες κοιτάνε πολύ περισσότερο από άλλες εθνικότητες.Αν δουν έναν που τους αρέσει,έστω κι ένα φευγαλέο βλέμμα στα μάτια θα του ρίξουν.
αφού σου λέει είναι χοντρή μαυριδερή, ποιος θα τη γκαστρώσει? μόνο κανας λάθροΑν έχεις φοιτήτριες στην οικοδομή,τα αχ βαχ θα πηγαίνουν σύννεφο κάθε βράδυ
αφού σου λέει είναι χοντρή μαυριδερή, ποιος θα τη γκαστρώσει? μόνο κανας λάθρο
τεραστιε ΔασκαλεΠάντως αν ακούσεις τί λένε μεταξύ τους οι γυναίκες,το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι γκόμενοι.
Φυσικά δεν θα ακούσεις ποτέ ότι δεν βρίσκουν,αλλά με ποιους μιλάνε,ποιοι τους την πέφτουν στα σοσιαλ,οι πρώην τους κλπ.
Πόσο εύκολα είναι ρε πούστη μου γι'αυτές,όπως κατουράμε εμεις όταν ξυπνάμε,τόσο δεδομένο
τι φαγητο δηλαδη???Ειχα καποια χρονια να κανω τσεκ απ, οποτε κλεινω ραντεβου για παθολογο σε ΙΚΑ. Μακρια απο το τοπικο ΙΚΑ της γειτονιας μου. Υπαρχει η δυνατοτητα να κλεισεις οπου θελεις, για πιο συντομα. Παω στο ραντεβου, ηταν μια σχετικα νεα γιατρος, μελαχρινη, ωραια. Λεω απο μεσα μου, θα μου γραψει τις εξετασεις, αντε να μου κανει και καμια ερωτηση για το ιστορικο μου. Συνηθως ετσι ειναι κατι γριες στο ΙΚΑ που βαριουνται τη ζωη τους και εχουν κατι μουτρα μεχρι το πατωμα. Η γιατρος αυτη ομως δεν ηταν ετσι. Μου λεει βγαλε τα ρουχα σου πανω να σε ακροαστω. Βηξε, παρε ανασα, κλπ. Με εξεταζε για ωρα, καθιστος εγω στο κρεβατι του ιατρειου. Αφου τελειωνει με την εξεταση ψηλα, μου λεει Ξαπλωσε. Μου ζουλαγε τη κοιλια, με εξεταζε. Για ωρα κι εκει. Ενταξει κι εκει. Ε, λεω απο μεσα μου, τελειωσαμε, τοση ωρα με πασπατευει. Μετα μου λεει, Λυσε τη ζωνη. Ξεκουμπωνω τη ζωνη. Και περιμενω. Η ιδια, επειδη δε το ειχα κανει εγω, μου ξεκουμπωνει το παντελονι. Και βαζει το χερι της μεσα στο εσωρουχο. Δεξια απο το πεος. Εξεταζε. Εμενα ομως αρχισε να μου σηκωνεται. Και να σκεφτομαι Ωχ, θα γινω ρεζιλι. Αλλα λεω, τουλαχιστον θα κανει γρηγορα, θα με εξετασει, να μη βρεθω σε δυσκολη θεση. Κοιταγα αλλου, αλλα τιποτα. Μου ειχε γινει πετρα. Το χερι της γιατρινας το αισθανομουν πλεον να ακουμπαει το σε στυση πεος μου. Δε λεω οτι το εκανε επιτηδες, μη παρεξηγηθω. Απλως ηταν αδυνατον πλεον να μην ερθει σε επαφη, αφου αυτη εξεταζε σε διπλανη περιοχη. Η γιατρινα αταραχη, συνεχιζε να εξεταζει. Εγω που στην αρχη ενιωθα αβολα, τωρα παρακαλουσα να συνεχισει. Ξαφνικα, σταματαει, μετα απο καποια λεπτα! Μου λεει ντυσου. Μεταφερομαστε στο γραφειο, οπου μου γραφει τις εξετασεις, με ρωταει πιο διεξοδικα για το ιστορικο υγειας μου, και μου λεει να κλεισω ραντεβου για να της παω τις εξετασεις που θα κανω να τις δει. Πρεπει να εκατσα μισαωρο μεαα. Ομορφη, χαμηλων τονων, δεκτικη, συζητησιμη νεα γιατρινα. Κατα τη διαρκεια που καθομουν στο γραφειο και μιλαγαμε, χτυπησε το κινητο της, και εδινε σε καποιον η καποια οδηγιες για το πως να φτιαξει το φαγητο.
τι γελα ρεΤι είσαι;
τι φαγητο δηλαδη???
(α προπο
ο αλεξ ξαναχαθηκε)