julian73
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 73
- Πόντοι
- 1
Θα χρειαστεί να της το γράψεις στα αραβικά, φοβάμαι..Καλησπερα Αγγελικη, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Θα χρειαστεί να της το γράψεις στα αραβικά, φοβάμαι..Καλησπερα Αγγελικη, ειμαι ο Αλεξανδρος.
مساء الخير انجليكي انا الكسندرΘα χρειαστεί να της το γράψεις στα αραβικά, φοβάμαι..
Είδες η ΜΚ0...!!?? Ξεφτέρι σε έκανε.. ;)مساء الخير انجليكي انا الكسندر
Σε εντυπωσιασε το ποσο καλα χρησιμοποιω τον μεταφραστη google?Εντυπωσιάστηκα..
καλα μην βλεπεται παντου δρακους ρε φιλε εμενα οσες φορες μου εχει κατσει σκηνικο ετσι στο χυμα εφαγα αλλα οπως ειπα ειναι ο τροπος που θα το παιξειςκαλα εκανε ο τυπος φιλε μπορει αυτη να το εκανε επιτηδες για να ριξει ακυρο για να το λεει στις φιλες τις οτι καυλωσε καποιον.ριχνεσαι μονο σε οσες σου αρεσουν τελος
καλησπερα αλεξανδρε ειναι ο αγγελοςΚαλησπερα Αγγελικη, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Φιλική συμβουλή.. Αν γνωρίζεις ξένες γλώσσες ρίξτο στις αλλοδαπές για να βρεις τηνΌλες είναι κολλημένες κάπου.Και μόνες τους που κυκλοφορούν,το μυαλό τους πάντα είναι σ'έναν συγκεκριμένο.Γι'αυτό και έξω δεν ασχολούνται με κανέναν.
ποιο συστημα απαγορευει ρε φιλε κ τι αλλη κινηση να κανει?φιλε αν ηθελαν να γαμηθουν θα εκαναν αυτες την κινιση απτη στιγμη που το συστημα το απαγορευει στους αντρες για αλλο λογο το εκανε θα ελεγε με παρενοχλεις μετα. απ τα μετρα σας και πανω σε ομορφια θα ριχνεστε αυτο κανω να λυσαξουν οι μπαζομετριες που λυσανε ηδη δηλαδη μονο τις ωραιες βλεπω με αντρες σπανιο να δεις μπαζομετρια
φιλε αν ηθελαν να γαμηθουν θα εκαναν αυτες την κινιση απτη στιγμη που το συστημα το απαγορευει στους αντρες για αλλο λογο το εκανε θα ελεγε με παρενοχλεις μετα. απ τα μετρα σας και πανω σε ομορφια θα ριχνεστε αυτο κανω να λυσαξουν οι μπαζομετριες που λυσανε ηδη δηλαδη μονο τις ωραιες βλεπω με αντρες σπανιο να δεις μπαζομετρια
Α ναι?καλησπερα αλεξανδρε ειναι ο αγγελος
κ τωρα σκεψου κ το αλλο...Σήμερα άκουγα μια γκόμενα με καλό σώμα που μιλούσε στο κινητό μάλλον με φίλη της.Έλεγε πάνω κάτω 'τί να κάνω,να παω στην δουλειά του να του την πέσω;Του το δείχνω,αλλά αυτός δεν ξέρω τί φάση,ντροπαλός είναι;'
Όλες είναι κολλημένες κάπου.Και μόνες τους που κυκλοφορούν,το μυαλό τους πάντα είναι σ'έναν συγκεκριμένο.Γι'αυτό και έξω δεν ασχολούνται με κανέναν.
Οι ωραίες έτσι κι αλλιώς είναι πάντα πιασμένες
Φιλική συμβουλή.. Αν γνωρίζεις ξένες γλώσσες ρίξτο στις αλλοδαπές για να βρεις την
υγειά σου.. Γιατί απο ελλεεινίδες μια ζωή θα είναι σαν να παίζεις σκάκι
Πού τις ψαχνεις? Εδω μεσα?Ρε φίλε όλοι αλλοδαπές ψάχνουμε
Α ναι?
Δεν πειραζει
Εγω ασχολουμαι με τον δικο μου "αγγελο" αυτη την εποχη
Τα ξερεις
Αφου ειναι πιασμενες, πηγαινε να τους βαλεις εμπλαστροΟι ωραίες έτσι κι αλλιώς είναι πάντα πιασμένες