Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Μπορεί να έχει καποιος γκόμενα, και να πηγαίνει στα μπου. σαν χόμπιΕίπα ότι όσοι έχουν γκόμενα,δεν πηγαίνουν στις πουτάνες
Μπορεί να έχει καποιος γκόμενα, και να πηγαίνει στα μπου. σαν χόμπιΕίπα ότι όσοι έχουν γκόμενα,δεν πηγαίνουν στις πουτάνες
εγω παντως που πηγα περσι σε ενα που καναν ατομα της σχοληςΕγω παντως οταν πηγα σε reunion προ τριετιας, μονο καύλα δεν ενιωσα βλεποντας τις 45αρες συμμαθητριες.
Αυτό το λέει το κοράνι ;
Το είπε ο κομφούκιος ;
Ποιός ;
Μπορεί να έχει καποιος γκόμενα, και να πηγαίνει στα μπου. σαν χόμπι
ΡΕ ΠΑς ΚΑΛΛΑ?Το κόβουν εντελώς σε λεω
Ξαναπάνε όταν μείνουν πάλι μπακούρια
Το κόβουν εντελώς σε λεω
Το κόβουν εντελώς σε λεω
Α ναι?
Δεν πειραζει
Εγω ασχολουμαι με τον δικο μου "αγγελο" αυτη την εποχη
Τα ξερεις
Ατσα,πιρφορίζει κι ο δικηγόρος;
αυτος πυρφοριζει αλλα πηδαει σε 10 διαφορετικες μεριες εσυ τι κανεις?Ατσα,πιρφορίζει κι ο δικηγόρος;
που τα βλεπεις αυτα δε ξερω καθε μερα ωξω ειμαι τετοιο δεν ειδα το ιδιο και για τις μπαζομετριες πολυ σπανια με αντρα ποσο μαλλον οπως τον εννοεις εσυΤο κάνουνε φίλε.Είτε για να γαμηθούν,είτε για να κάνουν σχέση με κάποιον.Δες πόσοι δεν θα είχαν κάνει σχέσεις εαν δεν τους πλησίαζαν πρώτες οι γυναίκες.Πάμπολλοι είναι.
Για τις μπαζομέτριες κάνεις λάθος,εγώ βλέπω πολλές με εμφανίσιμους.Οι ωραίες έτσι κι αλλιώς είναι πάντα πιασμένες
Ήταν αδύνατες δηλαδή;
πες τα Σαντμαναρα,σκληρος ρεαλισμος
Ε και εδώ που τα λέμε στο λύκειο του αμαρουσίου, τίποτε κουμμούνες θα είχες ....
που πάνε τώρα στο στάλιν στο χαλάνδρι ....
που τα βλεπεις αυτα δε ξερω καθε μερα ωξω ειμαι τετοιο δεν ειδα το ιδιο και για τις μπαζομετριες πολυ σπανια με αντρα ποσο μαλλον οπως τον εννοεις εσυ
αυτος πυρφοριζει αλλα πηδαει σε 10 διαφορετικες μεριες εσυ τι κανεις?
Ρε εσύ:
1) Το Στάλιν έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια
2) Δεν είχε καμία σχέση με μαγαζιά των Εξαρχείων (που και αυτά δεν έχουν σχέση που νομίζεις) και συνεργατικά καφενεία.
αυτος πυρφοριζει αλλα πηδαει σε 10 διαφορετικες μεριες εσυ τι κανεις?
δηλαδη εισαι σιγουρος οτι οι 2 καραμουναρες 9-10αρια που βλεπω στη σταση και σχεδιαζω τροπους επιθεσης ενω ψιλοανταποκρινονται (ειδικα η μια προσφατως και η δευτερη) εχουν σιγουρα γκομενο? η πρωτη ειδικα με κοιταζε με παρθενιστικο τροπο η αλλη ειναι σιγουρα μοντελο και πανωραια σαν τη τζουλια παντως δεν ειναι προκλητικες (πορνες)Όταν λέμε για καραμπάνικες, μουνάρες κτλ εννοούμε 8+ πάντως.
Όχι ... αποδεκτές.
Αυτές που λες, ΔΕΝ ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ.
Ποτέ.
Ποτέ , έτσι ;;;;
Ποτέ.
Αν δεν βλέπεις το γκόμενο , έχεις εσύ πρόβλημα. Υπάρχει .
ή τον κρύβει. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Δεν το είπα έτσι
Είπα ότι όσοι έχουν γκόμενα,δεν πηγαίνουν στις πουτάνες
να σου πωΚανεις δεν πιρφορίζει αν πηδάει σε 10 μεριές
Μόνο αυτές που πηδάει πιρφορίζουν γι'αυτόν