You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
νεο χτυπημα απο ελλεεινιδα
η ηλιαννα παπαγεωργιου (το καυλιδιο του GNTM που στη ζωη της τα εχει κανει ολα) τα εφτιαξε με τον αυστραλοπιθηκο SNIK
Και εσένα τι σε κόφτει;
Ησουν έτοιμος να της την πέσεις ας πούμε;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
μεχρι να μαθω οτι τα εφτιαξε με τον homo erectus SNIK, θα μπορουσαΚαι εσένα τι σε κόφτει;
Ησουν έτοιμος να της την πέσεις ας πούμε;
πλεον και να μου την πεσει αυτη, δεν θελω εγω
χαρα στον επομενο που θα γλειψει τα σαλια του SNIK
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
Όχι τυπε μην το κάνεις αυτό, θα πέσει στα πατώματα η Ηλιάνα. :S
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
στα πατωματα θα πεσουν τα παιδια της σε 15-20 χρονια οταν δουν ποιος πηδαγε τη μανα τουςΌχι τυπε μην το κάνεις αυτό, θα πέσει στα πατώματα η Ηλιάνα. :S
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
Φαντάζομαι ότι τα παιδιά της θα μορφωθούν και δεν θα καταλήξουν φασισταρια σαν κι εσένα.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
1) εαν κρινω απο το επιπεδο μορφωσης σνικ - ηλιανας, τα παιδια θα ξεκινησουν στα 6 κατευθειαν απο το πανεπιστημιοΦαντάζομαι ότι τα παιδιά της θα μορφωθούν και δεν θα καταλήξουν φασισταρια σαν κι εσένα.
2) δεν ειμαι φασιστας. μαλλον εσυ εισαι ψιλομαλακακος και με εχεις μπερδεψει με καποιον αλλον.
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
Για πες μας τα δικά σου τα παιδιά τι θα κάνουν όταν μάθουν ότι έχεις ανακυρηχθει Αργυρός μίστερ μαλακας? :Sστα πατωματα θα πεσουν τα παιδια της σε 15-20 χρονια οταν δουν ποιος πηδαγε τη μανα τους
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
πιθανολογω οτι δεν θα το μαθουν γιατι στον εξω κοσμο δεν λεγομαι το πουλι σε αντιθεση με την ηλιανα που η φατσα της και οι φωτος με τον σνικ θα υπαρχουν για χρονια στο διαδικτυοΓια πες μας τα δικά σου τα παιδιά τι θα κάνουν όταν μάθουν ότι έχεις ανακυρηχθει Αργυρός μίστερ μαλακας? :S
αλλα ακομα και να το μαθουν δεν πιστευω οτι θα με κακοχαρακτηρισουν απο εναν τρολοδιαγωνισμο ενος μπουρδελοσαιτ
αλλη απορια
Πως και έχει κάνει την εμφάνισης της αυτή η "διαμαρτυρία" ακόμα στα μέρη μας
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Εδώ φίλε αργά ή γρήγορα θα τις αρπάξουν αν κάνουν τέτοιες μαλακιες.Πως και έχει κάνει την εμφάνισης της αυτή η "διαμαρτυρία" ακόμα στα μέρη μας
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Να κάνω μια ερώτηση,και να γίνω λίγο κακός?
Αν και παίζει να το έχω ξαναρωτήσει...
Βλέπω μερικούς που κατηγορούν τις Ελληνίδες,ότι φταίνε ΜΟΝΟ αυτές για το θέμα των γκομενικών κλπ.
Μήπως,λέω τώρα εγώ,μήπως φταίνε ΚΑΙ οι άντρες?
Σίγουρα,υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν τον ουρανό με τα άστρα όπως λέει και η ψηφοφορία.Αλλά μήπως και κάποιοι άντρες δεν θέλουν κάτι ανάλογο?Χωρίς οι ίδιοι να προσπαθήσουν?Και σε περιπτώσεις που τρώνε άκυρο,ψάχνουν ηλίθιες δικαιολογίες.
Οπότε μήπως και τα δυο φύλα πρέπει να κάνουν λιγάκι αυτοκριτική?
Γιατί ουδείς αλάνθαστος στην τελική...
Βλέπω μερικούς που κατηγορούν τις Ελληνίδες,ότι φταίνε ΜΟΝΟ αυτές για το θέμα των γκομενικών κλπ.
Σίγουρα,υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν τον ουρανό με τα άστρα όπως λέει και η ψηφοφορία.Αλλά μήπως και κάποιοι άντρες δεν θέλουν κάτι ανάλογο?Χωρίς οι ίδιοι να προσπαθήσουν?Και σε περιπτώσεις που τρώνε άκυρο,ψάχνουν ηλίθιες δικαιολογίες.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Εννοειται φιλε! Το εχω πει πολλακις οτι φταινε και πολλοι ελεηνες,μουνοπανα για το ξεπεσμο και τη σημερινη ξεφτιλα και καταντια των ελεηνιδωνΝα κάνω μια ερώτηση,και να γίνω λίγο κακός?
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Εννοειται φιλε! Το εχω πει πολλακις οτι φταινε και πολλοι ελεηνες,μουνοπανα για το ξεπεσμο και τη σημερινη ξεφτιλα και καταντια των ελεηνιδων
Kαι δυστυχως δεν θα συμφώνησε κανένας.
ποιο μελος ειναι;
Ελλεεινηδες τις λεει αυτος. Μπραβο μεγαλε! Χαχαχα...
Το κοβω για μη μελος που απλα μπαινει εδω για να χαζεψει.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τους επιμορφωνουμε και μετα βγαινουν παραεξω και λενε "εγω τις λεω ελεεινιδες"Ελλεεινηδες τις λεει αυτος. Μπραβο μεγαλε! Χαχαχα...
Το κοβω για μη μελος που απλα μπαινει εδω για να χαζεψει.
Οχι ρε μεγαλε, να πεις απο πού το ακουσες πρωτη φορα