Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.813
- Πόντοι
- 3.936
Αυτές εκτός από κακομαθημένες είναι και θαλασσόβλαχες.. :Sοι ελλεεινιδοκυπριες ανηκουν στην κατηγορια ελλεεινιδες ;
Αυτές εκτός από κακομαθημένες είναι και θαλασσόβλαχες.. :Sοι ελλεεινιδοκυπριες ανηκουν στην κατηγορια ελλεεινιδες ;
Έτσι φτυστε χολή απανταχού αγαπητοί.
αγαμητοι ηθελες να γραψεις τυπε και στο χαλασε το λεξικο?Έτσι φτυστε χολή απανταχού αγαπητοί.
https://[URL unfurl="true"]www.e-shop.gr/images/DVD/BIG/DVD.06723.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Fixedαγαμητοι ηθελες να γραψεις τυπε και στο χαλασε το λεξικο?
Στο α΄ μέρος θα συμφωνήσω.. Στο β΄ όμως μέρος αν δουλεύεις 12ωρο + 2h τα πήγαιν'ελα επί 5-6 ημέρες την εβδομάδαΑυτό δυστυχώς δεν είναι εφικτό για όλους.
Για παράδειγμα στις περισσότερες μη τουριστικές επαρχιακές περιοχές,κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.
Πάντως πιστεύω ότι η σημερινή κατάσταση των ελλεηνίδων, είναι επαρκής λόγος για να σκεφτεί κάποιος τη μετανάστευση.
Σωστά. Κάποτε ήμουν σε ενα μεγάλο τουριστικό νησί με πολλές ξενές, ολιγόωρη εργασία και πολύ καλέςΕλλάδα άμα έχεις λεφτά,έχει άπειρες ξένες να γαμήσεις.Ειδικά αν έχεις εξοχικό σε νησί,μπορείς
να μετατραπείς σε μέγα πηδήκουλα.
Δηλαδή με 2000 ευρώ καθαρά το μήνα Ελλάδα,κάνεις περίπου ό,τι Γερμανία με 4000 ευρώ.
Σωστά. Κάποτε ήμουν σε ενα μεγάλο τουριστικό νησί με πολλές ξενές, ολιγόωρη εργασία και πολύ καλές
αποδοχές, τότε γινόταν του μ@υνιού το πανηγύρι εκεί που είχα νοικιάσει.. και όλα αυτά με μια μηχανή![]()
Αθήνα έχω δικό μου σπίτι. Και οι αποδοχές είναι οκ. Οι αποστάσεις όμως είναι μεγάλες πχ. θάλασσα,κλαμπάκια, ρεστοράν,κ.α και αυτό κάποια στγμή κουράζει..Ναι,ειδικά αν δεν πληρώνεις ενοίκιο.
Το θέμα είναι να βγάζεις άνω των 1500 ευρώ μηνιαίως και να μένεις σε δικό σου σπίτι,τότε Ελλάδα γαμείς και δέρνεις συγκριτικά με εξωτερικό που με τα ίδια λεφτά
τυπε θελω αναλυτικη περιγραφη απο cringy πεσιμο του awkward duo των 40αρηδων στα δροσερα πιπινια της πλατειας
Αθήνα έχω δικό μου σπίτι. Και οι αποδοχές είναι οκ. Οι αποστάσεις όμως είναι μεγάλες πχ. θάλασσα,κλαμπάκια, ρεστοράν,κ.α και αυτό κάποια στγμή κουράζει..
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Και εγώ πίστευα ότι δεν κάθονται γιατί θέλουν να το παίξουν "καλά κορίτσια" για να τυλίξουν τον καλό γαμπρό. Τώρα σκέφτομαι ότι δεν μας κάθονται γιατί πιστεύουν ότι αφού αυτές είναι μπάζα, τότε αυτός που τις φλερτάρει θέλει να τις κοροϊδέψει. Απορούν και αναρωτιούνται τι να θέλει άραγε αυτός ο κούκλος με εμένα την άσχημη; Ίσως για αυτό παρατηρώ κάποιες φορες αξιόλογες κοπέλες με μέτριους και άσχημους. Πιστεύουν ότι αυτό αξίζουν.
Εχθες στο ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ του Φερεντινου, ειχαν ερωτηση:
Τι ποσοστο των γυναικων θεωρει οτι ειναι ομορφη;
Η απαντηση, προς εκπληξη ολων ηταν...
μολις 4% :S
Αρα ολοι οι μυθοι περι ψωνισμενων κλπ, πανε περιπατο. Κατι αλλο συμβαινει