Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το πουλι εκαψε φλατζα και φαινεται πως ο αχμεντ βρηκε αλλον χορηγο

Τραβα να το ανακουφισεις εσυ, ειναι καλος γελωτοποιος ειναι κριμα να το χασουμε
πουλογαμημενοι ολου του κοσμου ενωθειτε

Υ.Γ. φετος εκοψες το νημα πρωτος στα προκριματικα του διαγωνισμου μαλακιας. δηλωσεις σαν το κατουρημα - αντισυλληψη θα σε πανε μακρια και στα πλευ οφ

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Τυπε αν και η ιστορια σου φαινεται τελειως μουφα, θελεις να μου στειλεις σε πμ σε ποιο τρενο εγινε η φαση;

εγω θα γραψω οτι  εχει συμβει και σε εμεναν παρομοια φαση σε λεωφορειο οταν ημουν μικρος.
ημουν εγω και μια αλλη μικρη της ηλικιας μου ας πουμε 16 δε ειχε αλλους εκτος τον οδηγο και ειχε απλωθει στα 3 καθισματα για τους ηλικιωμενους και χαιδευοταν παντου σε ολο της το σωμα κοιτωντας με,
για αυτο πιστευω και τον προλαλησαντα.
τωρα αν θες να μαθεις, οχι δεν γαμησα γιατι ειμαι μαλακας

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
πουλογαμημενοι ολου του κοσμου ενωθειτε

Υ.Γ. φετος εκοψες το νημα πρωτος στα προκριματικα του διαγωνισμου μαλακιας. δηλωσεις σαν το κατουρημα - αντισυλληψη θα σε πανε μακρια και στα πλευ οφ

Περσι ΕΚΛΑΙΓΕΣ για να ψηφισουν τον βαν πουστεν αντι για εσενα και σε εβγαλαν αργυρο
Με το καλο χρυσος φετος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Περσι ΕΚΛΑΙΓΕΣ για να ψηφισουν τον βαν πουστεν αντι για εσενα και σε εβγαλαν αργυρο
Με το καλο χρυσος φετος
φετος ειναι η χρονια σου
με το κατουρημα αντισυλληψη μπαινεις με τα τσαρουχια στους ομιλους
αμα πεις και οτι αμα βαλεις το δαχτυλο στον κωλο και βηξεις οταν χυνεις κανεις κορη πας για τελικο
εκει με πουσι ολα ειναι πιθανα
ειστε ιερα τερατα και οι 2

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
φετος ειναι η χρονια σου
με το κατουρημα αντισυλληψη μπαινεις με τα τσαρουχια στους ομιλους
αμα πεις και οτι αμα βαλεις το δαχτυλο στον κωλο και βηξεις οταν χυνεις κανεις κορη πας για τελικο
εκει με πουσι ολα ειναι πιθανα
ειστε ιερα τερατα και οι 2

Δακτυλο στον κωλο βαζεις εσυ μικρε πικεριστη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
εγω θα γραψω οτι  εχει συμβει και σε εμεναν παρομοια φαση σε λεωφορειο οταν ημουν μικρος.
ημουν εγω και μια αλλη μικρη της ηλικιας μου ας πουμε 16 δε ειχε αλλους εκτος τον οδηγο και ειχε απλωθει στα 3 καθισματα για τους ηλικιωμενους και χαιδευοταν παντου σε ολο της το σωμα κοιτωντας με,
για αυτο πιστευω και τον προλαλησαντα.
τωρα αν θες να μαθεις, οχι δεν γαμησα γιατι ειμαι μαλακας

Θελεις να μου στειλεις σε πμ τυπε σε ποια γραμμη εγινε αυτο;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δακτυλο στον κωλο βαζεις εσυ μικρε πικεριστη
εαν δεν θελεις να αποκαλυψεις το μυστικο πως να κανεις κορη, μπορεις να παιξεις μπαλα με εκεινες τις μυθικες ιστοριες που μας ειχες πει παλιοτερα οτι σε παρακαλουσαν μοντελες και η πρωην μις κοσμος να τις γαμησεις ακαποτα στα σαλε που ειχες νοικιασει στην ελβετια
αν θυμαμαι καλα αυτες τις ιστοριες τις ειχες γραψει οταν γυριζες με το κτελ στο σπιτι

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Θελεις να μου στειλεις σε πμ τυπε σε ποια γραμμη εγινε αυτο;
τι σημασια εχει; εχουν περασει πολλα χρονια απο οταν ημουν μικρος. καπου εξω απο το παναθηναικο σταδιο εγινε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κρατα το χερακι του πουλι οσο το κατουραμε
μου κατουρανε το χερακι:
1) ο τυπος που γραφει οτι κατουραει αναμεσα στα γαμησια και ετσι δεν πιανει παιδι και δεν κολλαει τιποτα μετα απο 25 χρονια δηθεν ακαποτα γαμησια
και
2) ο τυπος που λεει οτι ολη η ευρωπη και οι τουρκοι ειναι ελληνες γιατι οι αρχαιοι καθε λιγο και λιγακι εκαναν επιδρομες και τους γαμουσαν τις ωραιοτερες γκομενες
αυτα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
μου κατουρανε το χερακι:
1) ο τυπος που γραφει οτι κατουραει αναμεσα στα γαμησια και ετσι δεν πιανει παιδι και δεν κολλαει τιποτα μετα απο 25 χρονια δηθεν ακαποτα γαμησια
και
2) ο τυπος που λεει οτι ολη η ευρωπη και οι τουρκοι ειναι ελληνες γιατι οι αρχαιοι καθε λιγο και λιγακι εκαναν επιδρομες και τους γαμουσαν τις ωραιοτερες γκομενες
αυτα

Ποτε ειπα εγω ρε οτι γαμουσαμε βορειες και τουρκαλες στην αρχαιοτητα?

Εκτος απο εμενα κ τον μιτσο123 σε εχουν γειωσει το μουνοκωλαρακι και ο σαβιδης απο εχθες

Δεν σου κανει εντυπωσει που μονο ο cuckold μπαροκ σου κραταει το χερακι?

Pather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
7
Like
225
Πόντοι
280
Κάτσε ρε φίλε,ντροπαλός και δεν βλεπόσουν κι έκανες παραπάνω σχέσεις απ'ότι έχει κάνει ο μέσος Έλληνας;

Ακριβώς sad_man.

Δηλαδή πιστευεις οτι υπάρχει ανθρωπος που δεν έχει γαμησει 5 φορές μέχρι τα 28? Απο τα 18 μέχρι τα 28, ειναι ένα πήδημα κάθε 2 χρόνια. Άσε που αμα μπεις σε μια μακροχρόνια σχέση, και δεν κάνεις one night stand, γαμας πιο πολύ.

Ο μέσος Έλληνας δηλαδή πόσες σχέσεις κανει μέχρι τα 30 του? Εγω πάντα έβλεπα φίλους και γνωστούς να συνάπτουν αρκετες σχέσεις, ειδικά στα πανεπιστημιακά μου χρόνια αλλα και την εποχή του λυκείου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506

Εκτος απο εμενα κ τον μιτσο123 σε εχουν γειωσει το μουνοκωλαρακι και ο σαβιδης απο εχθες

Τυπε, ειλικρινα, ανεκαθεν ησουν ετσι χαζουλης ή το επαθες μετα το πουλοκατουρημα;

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

για εμενα λεει
πριν λιγο καιρο ειχα μια διαφωνια με την πενταγιωτησα και μεσα στα πολλα αλλων ειχα πει οτι οι ελληνες απο την στιγμη που ειχαν στα αρχαια χρονια αποικιες σε ολη την ευρωπη μικρα ασια βορειο αφρικη και μιλαμε για εκατονταδες πολεις τοτε αν δεχτουμε οτ ιμας την επεσα νκαποια στιγμη οι ευρωπαιοι και μας κατεκτησαν δικα μας παιδια ηταν αφου τοσα χρονια τους γαμουσαμε τις γκομενες
οσο για τους τουρκους ειναι γνωστο οτι οι τουρκοι αυτο που εκαναν ηταν να αφομοιωνουν τους γηγενεις λαους (και φυσικα εκαναν και το παιδομαζωμα) ετσι ολοι αυτοι  κατα μεγαλο ποσοστο εχουν ελληνικο dna

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

εισαι και μαλακας εισαι και λεβεντης
ο μιτσος τα ειπε αυτα για τις ευρωπαιες και τις τουρκαλες
ο μιτσος ο στατιστικολογος ο επιστημονας

ρε τυπε οι ελληνες πηγαιναν σε μια περιοχη γαμουσαν τα καλυτερα μουνια και τα παιδια τους ηταν κατα 50% ελληνες μετα απο μερικες γεννιες παλι εσκαγαν μυτη οι ελληνες γαμουσαν παλι τα καλυτερα μουνια και τοτε τα παιδια εφταναν στο 75% 5-6 φορες το εκαναν αυτο οι ελληνες και ολη η ευρωπη εχει ελληνικο dna,οσο για τους τουρκους το 70% εχει ελληνικες ριζες τι να λεμε τωρα

οσο για τους αλλους δυο, ο σαββιδης στο τελος μου ειπε οτι εχω δικιο οταν του το εξηγησα, ενω ο μουνοκωλαρακης ειπε οτι κι αυτος εχει γαμησει ακαποτα χωρις να μεινει εγκυος η συντροφος του χωρις να διευκρινησει εαν ειχε λαβει αλλη μεθοδο αντισυλληψης (π.χ. χαπι) και σε καθε περιπτωση δεν ειπε οτι το εχει κανει συστηματικα ΜΕ ΟΛΕΣ για 25 ΧΡΟΝΙΑ

παρε μου μια πιπα τωρα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
Απογευμα σαββατου κ στο ελληνικο καφε που πηγα να κερασω ενα καφε σε ενα φιλαρακι δουλευει σερβιτορα ελληνιδα μπαζολα πολυ χοντρη ασχημη με γυαλια. Βαθμολογια 2,5/10
Ειχα περασει κ αλλες φορες απ εξω κ την εβλεπα κ αναριωτομουν πως ειναι δυνατον να δουλευει αυτο το κητος σε μια δουλεια που κατ εξοχην εχουν εμφανισιμα ατομα.
Το τρελο ειναι πως το βόϊδι αντι να ευχαριστει την τυχη του που κανει για επαγγελμα το ακατορθωτο,αυτο που ονειρευοταν μια ζωη ελεγε υψηλοφωνως για να ακουν οσο γινετε περισσοτεροι:

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ,ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ  ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΑΚΙ....

αθανατε ελληνα, σαβουρογαμη πυρφορε, ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις.
Αυτο δεν με νοιαζει ομως  γιατι σου αξιζει.
Αλλα τι φταιμε εμεις οι υπολοιποι νπου επηρεαζομαστε απο τα απονερα της δικης σου ηλιθιοτητας

Υγ
Η αναλογια ειναι συνηθως 25 ψωλες με 3-4 γυναικες, ασχημες ή χοντρες ή καπαρωμενες

Κατι τετοια περιστατικα διαβαζω, και λεω ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΙΑ σε αυτη τη σκατοχωρα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
εισαι και μαλακας εισαι και λεβεντης
ο μιτσος τα ειπε αυτα για τις ευρωπαιες και τις τουρκαλες
ο μιτσος ο στατιστικολογος ο επιστημονας

οσο για τους αλλους δυο, ο σαββιδης στο τελος μου ειπε οτι εχω δικιο οταν του το εξηγησα, ενω ο μουνοκωλαρακης ειπε οτι κι αυτος εχει γαμησει ακαποτα χωρις να μεινει εγκυος η συντροφος του χωρις να διευκρινησει εαν ειχε λαβει αλλη μεθοδο αντισυλληψης (π.χ. χαπι) και σε καθε περιπτωση δεν ειπε οτι το εχει κανει συστηματικα ΜΕ ΟΛΕΣ για 25 ΧΡΟΝΙΑ

παρε μου μια πιπα τωρα

Εχω την εντυπωση οτι πλεον το κατουρημα σου ειναι το οξυγονο του, δεν εξηγειται αλλιως.....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
για εμενα λεει
πριν λιγο καιρο ειχα μια διαφωνια με την πενταγιωτησα και μεσα στα πολλα αλλων ειχα πει οτι οι ελληνες απο την στιγμη που ειχαν στα αρχαια χρονια αποικιες σε ολη την ευρωπη μικρα ασια βορειο αφρικη και μιλαμε για εκατονταδες πολεις τοτε αν δεχτουμε οτ ιμας την επεσα νκαποια στιγμη οι ευρωπαιοι και μας κατεκτησαν δικα μας παιδια ηταν αφου τοσα χρονια τους γαμουσαμε τις γκομενες
οσο για τους τουρκους ειναι γνωστο οτι οι τουρκοι αυτο που εκαναν ηταν να αφομοιωνουν τους γηγενεις λαους (και φυσικα εκαναν και το παιδομαζωμα) ετσι ολοι αυτοι  κατα μεγαλο ποσοστο εχουν ελληνικο dna

το πουλι εχει την αποψη πως ειμαστε εμεις τουρκοσποροι και οχι το αντιθετο..
με την ''λογικη'' του ηταν πιο ευκολο καποιος τουρκος να γινει ελληνας παρα καποιος ελληνας να εξισλαμισθει/εκτουρκιστει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom