Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (7 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΟΥΛΙ (η αλλιως τι τρεχει με τον μιτσο)

το πουλι κατα καιρους εχει τραμπουκισει πολλα μελη
και επειδη το εχει γενικως με την τραμπουκα και την καραμουζα, τα "θυματα" εχουν καταληξει ταπεινωμενα να γλειφουν τις πληγες τους

ενα απο αυτα τα "θυματα" προφανως ειναι και ο συμπαθης τυπος παραπανω, ο οποίος φτιαχνοντας τον κλωνο "μιτσος" φετος τον Ιανουαριο, περιμενε να του δοθει η ευκαιρια να παρει λιγο απο το αιμα του πισω
το πρωτο του μηνυμα γραφει "παρακολουθουσα καιρο το σαιτ και τωρα αποφασισα να γραφτω"  :rolleyes: ενω παραλληλα ειναι τοσο φιογκος που επιτηδες κανει που και που χοντροκομμενα ορθογραφικα λαθη (εξ ου και το μΙτσος) για να μην συσχετιστει με τον προηγουμενο τροπο γραφης του παλιου του νικ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
το μονιμο πετ μου, ο ακαποειρα, γνωστος και ως ακαποβλακας, μιλωντας για τη μεθοδο αντισυλληψης που του επιτρεπει να γαμαει ΠΑΝΤΑ απο 16 ετων που ξεκινησε μεχρι σημερα που ειναι 40 χωρις να κινδυνευει απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη, ειπε οτι το κολπο ειναι να κατουρας αναμεσα στα γαμησια για να αδειαζει ο σωληνας του πεους δηλ. εννοησε οτι η διακοπτομενη συνουσια δηλ. το να μη χυνεις μεσα στη γκομενα και το να κατουρας αναμεσα στα γαμησια σε προστατευει πληρως. μαλιστα χαρακτηριστικα ειπε: καντο αυτο και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ

φυσικα επιστημονικα για οποιον εχει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ κατι τετοιο δεν ισχυει, διοτι τα προσπερματικα υγρα, δηλ. τα υγρα που εκκρινονται απο το πεος κατα τη διαρκεια της συνουσιας ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ εχουν ικανο αριθμο σπερματοζωαριων για να καταστησουν μια γυναικα που ειναι στις γονιμες μερες της εγκυο. αντιθετως η πιο φτηνη και αποτελεσματικη απο τις κοινες μεθοδους αντισυλληψης, ειναι το προφυλακτικο, το οποιο εαν φορεθει σωστα και την καταλληλη στιγμη (δηλ. πριν την εισοδο στον κολπο) σου δινει πιθανοτητες επιτυχους αντισυλληψης 98%. τι ειναι το 2%; ελαττωματικο προφυλακτικο που σκιστηκε η που βγηκε μεσα στο μουνι και πηγαν ολα τα υπολοιπα στραβα και εμεινε εγκυος η αλλη. τρεχα γυρευε δηλαδη.

μεσα σε ολη αυτη τη συζητηση και το καραμουζιασμα ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΠΟΡΔΗ ο κλωνος μιτσος και για να υποστηριξει τον βλαμμενο ακαποειρα αλλαξε τα λεγομενα τοσο τα δικα μου οσο και του ακαποειρα, καταληγοντας στο συμπερασμα που ηθελε να καταληξει απο την αρχη ως πουλογαμημενος, οτι δηλαδη ολα τα μελη τη λενε στο μυθικο πουλι
ενω εγω ειπα οτι η διακοπτομενη συνουσια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ, ειδικα για καποιον που λεει οτι το κανει επι 25 χρονια, εκεινος ειπε οτι ειπα οτι δεν ξερω τι ειναι η διακοπτομενη συνουσια  :jerking:
ενω εγω ειπα οτι το αντρικο προφυλακτικο ειναι η ασφαλεστερη και φτηνοτερη απο τις κοινες μεθοδους αντισυλληψης (δε μιλαμε για στειρωσεις τωρα κλπ) εκεινος ειπε οτι εγω ειπα οτι απο τις 100 φορες που θα γαμησεις με προφυλακτικο, τις 5 θα αφησεις εγκυο την αλλη επειδη υπαρχει ποσοστο αστοχιας  :jerking:
ενω εγω ειπα οτι οι μαλακισμενες μεθοδοι αντισυλληψης σαν κι αυτες του βλακα του ακαποειρα και του τριβλακα μιτσου εχουν σαν αποτελεσμα παρα πολλες ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες και 250.000-300.000 εκτρωσεις καθε χρονο στην ελλαδα, ένα ποσοστο απο τις οποιες γινονται παρανομα σε μερη και με τροπο που απαγορευεται απο τον νομο, εκεινος ειπε οτι ειπα οτι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ εκτρωσεις γινονται σε παρανομες και υποχθονιες κλινικες και κατι αλλες τετοιες ασυναρτητες παπαριες, παραθετοντας μου και το κειμενο του νομου που του ειχα πει εγω 2 ποστς παραπανω  :jerking:

δηλωσε μαλιστα ολο καμαρι οτι υπαρχει και ο υπολογισμος των γονιμων ημερων για να γαμησεις με ασφαλεια χωρις να ξερει ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ οτι καποιες γυναικες δεν εχουν απολυτως σταθερο κυκλο και μπορει να υπολογισεις λαθος, καθως και οτι ακομα και σταθερο κυκλο να εχουν, το σπερματοζωαριο επιζει στο γυναικειο σωμα εως και 5 μερες και μπορει να γονιμοποιησει κι αν γαμησεις μεσα στην ωορρηξια υπολογιζοντας τις μερες

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο ακαποειρας ειναι ο γνωστος βλαμμενος που ισχυριζεται οτι 25 χρονια γαμαει αβερτα ακαποτα και δεν εχει πιασει ποτε παιδι με την ασφαλη μεθοδο αντισυλληψης κατουρημα αναμεσα στα γαμησια και ο μιτσος ειναι αλλος ενας πουλογαμημενος που κλανει απο το στομα μαλακιες για να γλειψει καπως τις πληγες του πουλογαμησιου. περαστικα και στα 2 παιδια.

:babycry:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να μοιραστω κατι θελω. Απο 18 και μέχρι τα 28 δε βλεπομουν εμφανησιακα (βλέπω κατι παλιές φωτογραφίες μου και πραγματικά απορω), ημουν πολύ ντροπαλός με το αντίθετο φύλο και είχα θέματα οικογενειακής φυσης. Παρόλα αυτα καταφερα να συνάψω σχεση με 5 γκομενες και 1 μάλιστα πολυ καλό κομματι αντικειμενικά.

Κάτσε ρε φίλε,ντροπαλός και δεν βλεπόσουν κι έκανες παραπάνω σχέσεις απ'ότι έχει κάνει ο μέσος Έλληνας;

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Θα στο εξηγησω.

Τους ανδρες τους ελκει η ομορφια και τους απωθει η ασχημια.
Τις γυναικες τις ελκει η ισχυς και τους απωθει η αδυναμια.

Το να εισαι αδυναμος ισοδυναμει με αυτο που για μας ειναι το να ειναι η αλλη ασχημη.

Αν εισαι καποιος που τριτα ατομα θα λυποντουσαν / εισαι αντικειμενικα για λυπηση με βαση τη κατασταση σου, τοτε δεν εχει κανενα λογο καποια γυναικα να κανει κατι μαζι σου. Δε ψαχνει καποιον για να τον λυπαται, ψαχνει καποιον για να τον "θαυμαζει" ως ...ανωτερο.

Το ζουμι αυτου που λεμε "μιζερια", ειναι το αν εισαι για λυπηση ή οχι. Μπορει να μην εχεις αμαξι, που εγραφες, αλλα αυτο δε σε κανει αυτοματως μιζερο ή για λυπηση. Πχ ο Warren Buffet ειναι δισεκατομμυριουχος και ζει λιτο βιο. Η ισχυς του δεν ειναι στο τροπο που ζει αλλα στο οτι εν δυναμει θα μπορουσε να ζει οπως θελει - ασχετα αν επιλεγει να ζει πλουσιοπαροχα ή οχι.

Αν κλωνοποιησεις τον εαυτο σου και εισαι απο 2 πλευρες ταυτοχρονα, η μια να ειναι ο sasha-κριτης και η αλλη ο sasha-εαυτος σου που κρινεται, και η πλευρα-κριτης θεωρει οτι ο sasha-εαυτος σου υπο κριση ειναι για ...λυπηση τοτε κατι πρεπει να αλλαξεις μεχρι να σταματησεις να εισαι για λυπηση. Για τις γυναικες αυτο ειναι οτι πιο αποκρουστικο υπαρχει. Αντιθετως το να ξερει οτι εχεις την ισχυ να στιψεις τη ζωη και να παρεις αυτο που θελεις (ακομα και αν αυτο ειναι λιτος βιος που μπορει να φαινεται μιζερος - αρκει να ειναι κατ'επιλογη απο θεση ισχυος) ειναι αυτο που τις ελκει.
Δεν με απασχολεί τι βλέπει το πουταναριο. Δεν πρόκειται να γίνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι για να προσελκυσω το πουταναριο ούτε να ξοδευσω τα ωραία μου λεφτά για να γίνω αρεστός και μετά μόλις ξεμεινω να με πετάξουν σαν στυμμένη λεμονοκουπα. Ας κάτσω να βαράω επ αόριστον μαλακια δίχως τέλος μέχρι να καταλήξω σε κανένα νοσοκομείο γέρος μόνος και παρατημένος από το πουταναριο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ασχολείσαι καθόλου με το σώμα σου,την εμφανιση σου,το ντύσιμο σου κλπ;
Ή περιμένεις την μουναρα χωρίς να κάνεις τίποτα;

Αν και σε κόβω να γίνεσαι σαν τον εμπερορ13

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν με απασχολεί τι βλέπει το πουταναριο. Δεν πρόκειται να γίνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι για να προσελκυσω το πουταναριο ούτε να ξοδευσω τα ωραία μου λεφτά για να γίνω αρεστός και μετά μόλις ξεμεινω να με πετάξουν σαν στυμμένη λεμονοκουπα. Ας κάτσω να βαράω επ αόριστον μαλακια δίχως τέλος μέχρι να καταλήξω σε κανένα νοσοκομείο γέρος μόνος και παρατημένος από το πουταναριο.
τυπε νομιζω η περιπτωση σου χρηζει αμεσης μπουρδελοτσαρκας

αμα ριξεις το πρωτο μανικι σε καποια ιερη εκπροσωπο της ρωσικης στεπας θα δεις τα πραγματα διαφορετικα

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206

Εμένα πάντως έτσι όπως τα γράφεις μου φαίνεσαι τρομερά ευαίσθητος και ηττοπαθής με τις γυναίκες. Πρέπει να τα αποβάλλεις αυτά ειδικά το δεύτερο και να αρίζεις να χτίζεις αυτοπεποίθηση. Δεν είναι εύκολο αυτό και θέλει το χρόνο. Μπορείς όμως να το κάνεις...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν ο άλλος δεν είναι γενικώς του μπουρδέλου,το μανίκι στην πουτάνα δεν θα τον ανεβάσει και πολύ.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ας προσπαθησω να βαλω τα πραγματα σε μια ταξη

το μιτσος εγινε εκ παραδρομης εγραψα μητσος και μου βγηκε μυνημα οτι υπαρχει τοτε πηγα να γραψω μiτσος αλλα δε νεγηνε η αλλαγη σε λατινικο αλφαβητο δεν το προσεξα και οταν το ειδα το φορυμ ειχε δεχτει το νικ μου

το πουλι με χαρακτηριζει κλωνο,για να λεει κατι τετοιο προφανως το πουλι αυτο κανει φτιαχνει κλωνους για να την λεει στα ατομα που εχει καποια διαφωνια
τωρα θα μου πεις ποιος λογικος ανθρωπος ποιο ατομ οπου εχει φυσιολογικη ζωη θα κατσει να φτιαξει κλωνους για να την πει σε καποιο αλλο ατομο; φυσικα κανενα,εκτος και αν αυτο το ατομο ειναι το πουλι
ολη η ζωη του πουλιου εχει να κανει με την διαδικτυακη του περσονα δεν εχει προσωπικη ζωη στον πραγματικο κοσμο, ετσι θεωρει οτι πρεπει να υπερασπιστει τον ψηφιακο εαυτο του

φυσικα αν εγραφε με ονοματεπονημο και με φωτο του αν εγραφε με τα πραγματικα του στοιχεια και αν ολοι μεσα σε αυτο το φορουμ εκαναν το ιδιο τοτε θα υπηρχε λογος υπερασπισης του ψηφιακου εαυτου
αλλα ειπαμε το πουλι εχει βαρεσει μπιελα εχει μπερδεψει τον ψηφιακο κοσμο με τον πραγματικο δεν μπορει να καταλαβει οτι μεσα εδω η ανωνυμια του δινει το δικαιωμα να πει την μπουρδα του χωρις να τον κραξουν

πχ εχτες σαν γνησιος τζανετακος ενω δεν ειχε ιδεα περι της διακοπτομενης συνουσιας οταν ο acapoeira ειπε οτι γαμαει ακαποτα αυτοματα θεωρησε οτι ο acapoeira τελιωνει μεσα στη νγκομενα οποτε αρχισε να λεει με στομφο οτι ο acapoeira λεει ψεματα οτι καια καλα χυνει μεσα στις γκομενες αλλα δεν τις αφηνει εγκυος

ο acapoeira του ειπε οτι δεν τελιωνει μεσα στην γκομενα,το πουλι επεμενε να λεει βλακειες

τοτε εγω του εγραψα οτι η διακοπτομενη συνουσια υπαρχει σαν πρακτικη με ποσοστο 70%-80%
του ειπα ακομη οτι μαι αλλη μεθοδος ειναι να υπολογιζεις τις γονιμες μερες της γυναικας
το πουλι αφου ζαλιστηκε απο τις απανωτες καρπαζες
αντι να δεχτει οτι εκανε λαθος αρχισε τις μπουρδες του στιλ

"αφου εχει μονο 80% επυτιχια τοτε ο acapoeira απο την στιγμη που γαμαει απο τα 16 και το κανει μονο ετσι τοτε θα εχει τουλαχιστον 100 παιδια"

του ειπα οτι το ποσοστο δεν λειτουργει ετσι του εφερα παραδειγμα με το κερμα  κορωνα γραμματα
το οτι εχουμε 50% πιθανοτητες να ερθει κορωνα και 50% πιθανοτητες να ερθει γραμματα δεν σημαινει οτι αν ριξουμε 10 φορες το κερμα θα εχουμε 5 κορωνα 5 γραμματα
του ειπα ακομη οτι αν λειτουργουσαν τα ποσοσστα οπως λεε ιτοτε οι πουτανες που κανουν σεξ με 20 ατομα την ημερα θα ειχαν 365 εγκυμοσυνες τον χρονο (το προφυλακτικο εχει ενα ποσοστο επιτυχιας στο 95%)

παραληλα και αλλα ατομα του ελεγαν οτι τις σταθερες στους γκομενες τις γαμανε ακαποτα και δεν μενουν εγκυος τοσο ευκολα οσο νομιζει το πουλι

το πουλι συνεχισε να μην καταλαβαινει τι γινεται
(λογικο αφου ο εγκεφαλος του δεν μπορει να λειτουργησει σε επιπεδο προνηπιου ειναι χαμηλοτερου επιπεδου)
και αρχισε να βγαζει αφρους μεσα στο παραληριμα του ελεγε για παρανομες κλινικες που κανουν εκτρωσεις γιατροι-χασαπιδες για κλικες που κρυβουν τα πραγματικα στοιχεια και διαφορα αλλα
αν τον αφηναμε θα μας ελεγε και για μαυρη μαγεια για κουφια γη για τον κθουλου κλπ κλπ

δεν εχω να προσαψω κατι στο πουλι περα του οτι ειναι μπετοβλακας,καλο θα ηταν να βγει εξω να ζησει λιγο να συναναστραφει με αλλους ανθρωπους,ειμαι σιγουρος οτι ετσι θα πεσει το επιπεδο μαλακινσης που εχει

λοιπον τζανετακο την επομενη φορα πριν πεις την παπαργια σου ψαχτο λιγο
αν φυσικα εχεις ακομη νευρα βαλε δαχτυλακι στον κωλο σου και ολα θα σου περασουν

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ασχολείσαι καθόλου με το σώμα σου,την εμφανιση σου,το ντύσιμο σου κλπ;
Ή περιμένεις την μουναρα χωρίς να κάνεις τίποτα;

Αν και σε κόβω να γίνεσαι σαν τον εμπερορ13

Η ακομα χειροτερα μπορει να γινει σαν το πουλι

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Καλησπέρα τύποι..την προηγούμενη Πέμπτη βγήκα με ένα τοπ μουνι διάμετρο από ινσταγκραμ..ενώ περιμένα να φάω χυλοπίτα τελικά φασωθηκαμε..έκτοτε δεν έχουμε βγει και η αλήθεια είναι θέλω να το φάω .. δείχνει μέτριο ενδιαφέρον..ενώ από κοντά μου είπε πέρασε τέλεια..να προτείνω ξανά να βγούμε ;ή να το παίξω αδιάφορος

Μάγκες το συγκεκριμένο γκομενάκι σε μια συζήτηση που είχαμε είναι ότι αυτό το καιρό δεν πολύ ψήνεται για ραντεβού..αλλά και ότι θα κάνουμε σεξ λέει και θα την βαρεθω..και ότι θα στείλει να τα πούμε από κοντά όταν τις φύγει αυτή η φάση...τι μπορεί να παιζει ;την καρφώνει άλλος μάλλον

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Η ακομα χειροτερα μπορει να γινει σαν το πουλι
στην ιδια μοιρα ειναι αυτοι
οσο για τον ντροπαλο ας δεχτω οτι λεει αληθεια
ποιος ο λογος του να μας πει τον πονο του απο την στιγμη που θεωρει οτι ολα ειναι περιττα;
δεν θελει να φτιαξει την εμφανιση του
δεν θελει να ξοδευει
δεν δεν δεν
τι περιμενει να του δωσουν γκομενα με κουπονι οπως λεει ο emperor13;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
στην ιδια μοιρα ειναι αυτοι
οσο για τον ντροπαλο ας δεχτω οτι λεει αληθεια
ποιος ο λογος του να μας πε ιτον πονο του πα οτη νστιγμη πυο θεωρε ιοτ ιολα εινα ιπεριτα;
δεν θελει να φτιαξει την εμφανιση του
δεν θελει να ξοδευει
δεν δεν δεν
τι περιμενει να του δωσουν γκομενα με κουπονι οπως λεει ο emperor13;

Το πουλι ελεγε καποτε πως στην ιδανικη κοινωνια θα υπαρχουν δημοσια επιλεκτηρια οπου το καθε ναυαγιο θα μπορει να επιλεγει γυναικα-σκλαβα

Εχουν παρατησει την κανονικη ζωη και ζουνε με φαντασιωσεις

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Το πουλι ελεγε καποτε πως στην ιδανικη κοινωνια θα υπαρχουν δημοσια επιλεκτηρια οπου το καθε ναυαγιο θα μπορει να επιλεγει γυναικα-σκλαβα

Εχουν παρατησει την κανονικη ζωη και ζουνε με φαντασιωσεις
γι αυτο σου ειπα στην ιδια μοιρα ειναι ο εμπερορ με το πουλι, το ιδιο τζανετακοι της ζωης ειναι, καρπαζοεισπρακτορες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.188
Πόντοι
5.506
Δικη μου εμπειρια απο τη βδομαδα που περασε... ειμαι στο τρενο και ειναι παρεα 4 κοριτσια - εφηβες. Στην αρχη με ακουμπαει η μια στο χερι με το χερι της και καλα επειδη ειναι γεματο το τρενο. Συνηθισμενος σε τετοια δε δινω πολυ βαση επειδη ειναι μικρες. Μετακινουμαι κανα μετρο παραπερα μολις αδειαζει λιγο το τρενο και ειχαμε περισσοτερη άπλα.

Μετα ενα αλλο απ'τη 4αδα, καταξανθο, κοντο, με βορειοευρωπαϊκα χαρακτηριστικα, κανει το ιδιο αλλα την εβλεπα να κινειται και λιγο περα δωθε, οποτε μου ετριβε το χερι πιο εντονα οπως εγω στηριζομουν στο κεντρικο στυλο. Λεω θα ακουει κανα walkman φαση... δε κοιταζα καν. Σε καποια φαση καταλαβαινω οτι ενω με τριβει με κοιταει επιμονα και κοιταω και γω να δω... με το δεξι χερι ακουμπαγε το αριστερο μου και με το αριστερο της επαιζε το μουνι της πανω απο ενα ναϋλον σορτσακι και μετα εβαζε τα δαχτυλα στα χειλη της ενω με καρφωνε στα ματια. ΘΡΑΣΟΣ το μικρο... Δεν ειμαι σιγουρος αν σε καποια φαση τα βαλε και απο μεσα απ'το σορτσακι, ισως το κανε, αλλα δε μπορουσα να δω απ'την οπτικη μου γωνια... Γι'αυτο πηγαινε περα δωθε τοσην ωρα, ειχε καβλωσει και το ετριβε... μολις με ειδε οτι την ειδα συνεχισε με μεγαλυτερη ενταση και για κανα 10λεπτο ακομα μεχρι να κατεβει αυτη και η παρεα της στη σταση. Αν και μου χουν κανει απιστευτα στα ΜΜΜ, το να τριβει η αλλη το μουνι της και εμενα ταυτοχρονα δε μου χει ξανατυχει. Κατα τ'αλλα εχουμε υπερπροσφορα απο πουτσες ενω τα καβλωμενα πορνιδια εχουν ξεφυγει τελειως :idiot:

Ειμαι της αποψης οτι οι περισσοτερες ανωμαλιες πηγαζουν απο 2 πηγες,

α) αγαμια και
β) μη-επαρκη σεξουαλικη ικανοποιηση.

Το β συνηθως ειναι απορροια της mediaκης προπαγανδας που οριζει οτι το σεξ ειναι κατι το απιστευτο, ο αλλος δε παιρνει αυτο το απιστευτο που περιμενε απ'τη προπαγανδα και νομιζει μετα οτι κατι παει στραβα με τον ιδιο, οπότε αρχιζει ενα σωρο ανωμαλιες απ'αυτες που βλεπει στις τσοντες προκειμενου να βρει αυτο που νομιζει οτι θα επρεπε να παρει σε ευχαριστηση... φυσικα και παλι δε το παιρνει γιατι το σεξ απλα δε μπορει να το δωσει. Δεν ειναι ναρκωτικα για να σε παει σε αλλες καταστασεις συνειδησης και ευφοριας. Μεσα-εξω-μεσα-εξω-πλιτς-τελος και στο ενδιαμεσο, αν η γκομενα ειναι ομορφη, χαιρεσαι να βλεπεις και να ακουμπας ενα γαματο σωμα ή/και γινεσαι εσυ χαρουμενος αν μπορεσεις να δωσεις και λιγο χαρα/ηδονη στην παρτενερ.

Το α (αγαμια) ειναι λογω ελλειψης οπότε αφου δε γαμας/γαμιεσαι κανεις ανωμαλιες για να "αναπληρωσεις" σε σεξουαλικες εμπειριες και να σου περασει λιγο η καβλα...

Εδω περα ειναι περιπτωση (α)... δλδ ανωμαλιες για αναπληρωση σεξουαλικων εμπειριων (αγαμια). Πως δικαιολογειται το ξανθο καυλακι να κανει ανωμαλιες στο τρενο αν υπαρχει υπερπροσφορα πουτσας με τις οποιες θα μπορουσε να γαμιεται? Θα πρεπε να χει βαλει πουτσες και στις τσεπες... Δε δικαιολογειται.

Τυπε αν και η ιστορια σου φαινεται τελειως μουφα, θελεις να μου στειλεις σε πμ σε ποιο τρενο εγινε η φαση;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.267
Πόντοι
5.006
γι αυτο σου ειπα στην ιδια μοιρα ειναι ο εμπερορ με το πουλι, το ιδιο τζανετακοι της ζωης ειναι, καρπαζοεισπρακτορες

Το πουλι δεν ειχε ποτε υπαρκτη γκομενα...μονο 2 γκομενες ειχε στη ζωη του μεχρι τωρα : 1 στο sims και 1 την προφυγοπουλα που δεν ηταν τελειως γκομενα αλλα καραμπινατη υποθεση σωματεμποριας και εκμεταλλευσης....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Το πουλι δεν ειχε ποτε υπαρκτη γκομενα...μονο 2 γκομενες ειχε στη ζωη του μεχρι τωρα : 1 στο sims και 1 την προφυγοπουλα που δεν ηταν τελειως γκομενα αλλα καραμπινατη υποθεση σωματεμποριας και εκμεταλλευσης....
Βαριες κατηγοριες :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom