Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΟΥΛΙ (η αλλιως τι τρεχει με τον μιτσο)
το πουλι κατα καιρους εχει τραμπουκισει πολλα μελη
και επειδη το εχει γενικως με την τραμπουκα και την καραμουζα, τα "θυματα" εχουν καταληξει ταπεινωμενα να γλειφουν τις πληγες τους
ενα απο αυτα τα "θυματα" προφανως ειναι και ο συμπαθης τυπος παραπανω, ο οποίος φτιαχνοντας τον κλωνο "μιτσος" φετος τον Ιανουαριο, περιμενε να του δοθει η ευκαιρια να παρει λιγο απο το αιμα του πισω
το πρωτο του μηνυμα γραφει "παρακολουθουσα καιρο το σαιτ και τωρα αποφασισα να γραφτω"
ενω παραλληλα ειναι τοσο φιογκος που επιτηδες κανει που και που χοντροκομμενα ορθογραφικα λαθη (εξ ου και το μΙτσος) για να μην συσχετιστει με τον προηγουμενο τροπο γραφης του παλιου του νικ
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:
το μονιμο πετ μου, ο ακαποειρα, γνωστος και ως ακαποβλακας, μιλωντας για τη μεθοδο αντισυλληψης που του επιτρεπει να γαμαει ΠΑΝΤΑ απο 16 ετων που ξεκινησε μεχρι σημερα που ειναι 40 χωρις να κινδυνευει απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη, ειπε οτι το κολπο ειναι να κατουρας αναμεσα στα γαμησια για να αδειαζει ο σωληνας του πεους δηλ. εννοησε οτι η διακοπτομενη συνουσια δηλ. το να μη χυνεις μεσα στη γκομενα και το να κατουρας αναμεσα στα γαμησια σε προστατευει πληρως. μαλιστα χαρακτηριστικα ειπε: καντο αυτο και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ
φυσικα επιστημονικα για οποιον εχει ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ κατι τετοιο δεν ισχυει, διοτι τα προσπερματικα υγρα, δηλ. τα υγρα που εκκρινονται απο το πεος κατα τη διαρκεια της συνουσιας ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ εχουν ικανο αριθμο σπερματοζωαριων για να καταστησουν μια γυναικα που ειναι στις γονιμες μερες της εγκυο. αντιθετως η πιο φτηνη και αποτελεσματικη απο τις κοινες μεθοδους αντισυλληψης, ειναι το προφυλακτικο, το οποιο εαν φορεθει σωστα και την καταλληλη στιγμη (δηλ. πριν την εισοδο στον κολπο) σου δινει πιθανοτητες επιτυχους αντισυλληψης 98%. τι ειναι το 2%; ελαττωματικο προφυλακτικο που σκιστηκε η που βγηκε μεσα στο μουνι και πηγαν ολα τα υπολοιπα στραβα και εμεινε εγκυος η αλλη. τρεχα γυρευε δηλαδη.
μεσα σε ολη αυτη τη συζητηση και το καραμουζιασμα ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΠΟΡΔΗ ο κλωνος μιτσος και για να υποστηριξει τον βλαμμενο ακαποειρα αλλαξε τα λεγομενα τοσο τα δικα μου οσο και του ακαποειρα, καταληγοντας στο συμπερασμα που ηθελε να καταληξει απο την αρχη ως πουλογαμημενος, οτι δηλαδη ολα τα μελη τη λενε στο μυθικο πουλι
ενω εγω ειπα οτι η διακοπτομενη συνουσια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ, ειδικα για καποιον που λεει οτι το κανει επι 25 χρονια, εκεινος ειπε οτι ειπα οτι δεν ξερω τι ειναι η διακοπτομενη συνουσια
ενω εγω ειπα οτι το αντρικο προφυλακτικο ειναι η ασφαλεστερη και φτηνοτερη απο τις κοινες μεθοδους αντισυλληψης (δε μιλαμε για στειρωσεις τωρα κλπ) εκεινος ειπε οτι εγω ειπα οτι απο τις 100 φορες που θα γαμησεις με προφυλακτικο, τις 5 θα αφησεις εγκυο την αλλη επειδη υπαρχει ποσοστο αστοχιας
ενω εγω ειπα οτι οι μαλακισμενες μεθοδοι αντισυλληψης σαν κι αυτες του βλακα του ακαποειρα και του τριβλακα μιτσου εχουν σαν αποτελεσμα παρα πολλες ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες και 250.000-300.000 εκτρωσεις καθε χρονο στην ελλαδα, ένα ποσοστο απο τις οποιες γινονται παρανομα σε μερη και με τροπο που απαγορευεται απο τον νομο, εκεινος ειπε οτι ειπα οτι οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ εκτρωσεις γινονται σε παρανομες και υποχθονιες κλινικες και κατι αλλες τετοιες ασυναρτητες παπαριες, παραθετοντας μου και το κειμενο του νομου που του ειχα πει εγω 2 ποστς παραπανω
δηλωσε μαλιστα ολο καμαρι οτι υπαρχει και ο υπολογισμος των γονιμων ημερων για να γαμησεις με ασφαλεια χωρις να ξερει ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ οτι καποιες γυναικες δεν εχουν απολυτως σταθερο κυκλο και μπορει να υπολογισεις λαθος, καθως και οτι ακομα και σταθερο κυκλο να εχουν, το σπερματοζωαριο επιζει στο γυναικειο σωμα εως και 5 μερες και μπορει να γονιμοποιησει κι αν γαμησεις μεσα στην ωορρηξια υπολογιζοντας τις μερες
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο ακαποειρας ειναι ο γνωστος βλαμμενος που ισχυριζεται οτι 25 χρονια γαμαει αβερτα ακαποτα και δεν εχει πιασει ποτε παιδι με την ασφαλη μεθοδο αντισυλληψης κατουρημα αναμεσα στα γαμησια και ο μιτσος ειναι αλλος ενας πουλογαμημενος που κλανει απο το στομα μαλακιες για να γλειψει καπως τις πληγες του πουλογαμησιου. περαστικα και στα 2 παιδια.