Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ο χειρότερος σίγουρα δεν είναι ο sad man. Πολλες φορές λέει και αλήθειες. Απο τους χειρότερους είναι ο savidis που ή έχει τρομερά ψυχολογικά ή τρολαρει πολύ άσχημα.

Με εχει φρικαρει και εμενα αυτο το παιδι.

Ωστοσο θελω να πιστευω οτι με τον καιρο θα εξελιχθει σε σαντ , δηλαδη θα λεει και αληθειες παραλληλα με την εμμονη του να ταιζει με δηλητηριο την ψυχη του

megalosP

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα  Το διαβαζω,το ξαναδιαβαζω κ μετα απο 10" καταλαβαινω τι θελει να πει ο ποιητης :cheesy:

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Από προσωπική εμπειρία ,σαφώς και η εμφανίση παίζει μεγάλο ρόλο αλλά μεγαλύτερο παίζει η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ στο φλερτ/καμάκι,αυτή είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό για την γκόμενα,άμα πάει ο άλλος ψαρωμένος ξεκινάει με μείον 100 ,άμα η γκομένα δει αυτοπεποιθηση ανεβαινουν κτα πολυ οι μετοχες σου,εχω ριξει μετα τα 30 γκομενες που στα 20-25 μου έλεγα δεν υπαρχει 1 στο εκαττομυριο να της ρίξω,αλλά σιγά σιγά εγινα πολυ πιο τολμηρος και μετα απο τις 2 πολυ πολυ καλες γκομενες που εριξα ,τωρα πλεον τα βλεπω ολα πιθανα και χωνομαι χωρις αγχος  και μα και μου.Δυστυχως και εγω μεχρι τα 30 εδινα πολυ αξία σε ψιλομπαζακια και τωρα το εχω μετανοιωσει,μακαρι να ειχα τα τωρινα μυαλ τοτε που ημουν εικοσι αλλα c est la vie  που λενε και οι Γαλλοι

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.809
Πόντοι
3.506
Κοινωνικός κύκλος και καλή δουλειά πιστεύω τα κλειδιά μαζί με μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Το βασικότερο. Να ξέρεις να μιλάς, να της κρατάς το ενδιαφέρον και να της ιντριγκάρεις το μυαλό. Να δημιουργείς την εντύπωση ότι δεν είσαι ένας από τους άλλους. Το σημείο G είναι το ΑΥΤΙ τους.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το βασικότερο. Να ξέρεις να μιλάς, να της κρατάς το ενδιαφέρον και να της ιντριγκάρεις το μυαλό. Να δημιουργείς την εντύπωση ότι δεν είσαι ένας από τους άλλους. Το σημείο G είναι το ΑΥΤΙ τους.

Ενώ αυτές αρκεί που είναι απλά γυναίκες μ'ένα μουνί κι έναν κώλο για να γνωρίζουν όσους θέλουν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• G.jpg
    G.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 17

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.809
Πόντοι
3.506
Ενώ αυτές αρκεί που είναι απλά γυναίκες μ'ένα μουνί κι έναν κώλο για να γνωρίζουν όσους θέλουν.

Αυτή είναι ακριβώς η θεώρηση που νομοτελειακά σε οδηγεί να ΜΗ γαμάς.

Και προφανώς αρκεί βρε φίλε, αρκεί να μην σ΄ενδιαφέρει γιατί θα είσαι ΕΣΥ αυτός που θα τα γαμήσει. Αρκεί να το πιστέψει ο εαυτός σου πρώτα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτή είναι ακριβώς η θεώρηση που νομοτελειακά σε οδηγεί να ΜΗ γαμάς.

Και προφανώς αρκεί βρε φίλε, αρκεί να μην σ΄ενδιαφέρει γιατί θα είσαι ΕΣΥ αυτός που θα τα γαμήσει. Αρκεί να το πιστέψει ο εαυτός σου πρώτα.

Φίλε εγώ για γνωριμίες μιλάω.Αυτό είναι το πιο δύσκολο στάδιο για πολλούς άντρες,δεν μπορούν να γνωρίσουν γυναίκες.Στην Ελλάδα το πιο δύσκολο είναι να γνωρίσεις,άμα γνωρίσεις είτε από παρέα είτε σου την πέσει αυτή,τότε το γαμήσι έρχεται εύκολα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.809
Πόντοι
3.506
^^^
Οι γνωριμίες είναι το πιο εύκολο, αρκεί να έχεις κάποιο κύκλο/ενδιαφέρον/target group να εστιάσεις. Και να πλασάρεσαι ως κάτι το ξεχωριστό εκεί (χωρίς όμως περιαυτολογία). Αν ελπίζεις στη τυχαιότητα της γνωριμίας, τη μπαρότσαρκα ή το καμάκι, ακόμα θα περιμένεις... Δεν είμαστε πια στα 80s.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
^^^
Οι γνωριμίες είναι το πιο εύκολο, αρκεί να έχεις κάποιο κύκλο/ενδιαφέρον/target group να εστιάσεις. Και να πλασάρεσαι ως κάτι το ξεχωριστό εκεί (χωρίς όμως περιαυτολογία). Αν ελπίζεις στη τυχαιότητα της γνωριμίας, τη μπαρότσαρκα ή το καμάκι, ακόμα θα περιμένεις... Δεν είμαστε πια στα 80s.

Χαίρω πολύ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Κοινωνικός κύκλος και καλή δουλειά πιστεύω τα κλειδιά μαζί με μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Aν δεν υπαρχει αυτοπεποιθηση οπως γραφει πολυ σωστα παραπανω ο φιλος, δεν αρκουν αυτα που λες. Σαφως και παιζουν ρολο αλλα απο μονα τους δεν σε κανουν παιχτη.

Επισκέπτης
σιγα ρε σαντμαν που ειναι οι 18-25 ελλεηνιδες τοσο καυλιαρες ,παλι οι περισσοτερες τα ιδια χαλια ειναι,απλα θα χουν κανα γκομενο θα πεφτει καμια πουτσα π κ που ενω οι 30-35+ ουτε τωρα δν πεφτει πουτσα αν δν ειναι δεσμευμενες ουτε πριν 13-15 χρονια επεφτε  :S :S :S :S
δεν ισχυει φιλε μου. Μη σου πω οτι και παλια κρυφογαμιοντουσαν. Αλλα τωρα πια φανερόγαμιουνται. Προυποθεση να εισαι ψηλος, λεπτος, ηλικια μεχρι 25 και να εισαι σε παρεα με φοιτητριες. Δηλαδη κανενας απο εδω μεσα (αν και ξερω οτι πολλοι νεοι διαβαζουν εμενα και τον πικερ για να γαμανε περισσοτερο)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
θα συμφωνήσω με αυτό....
Και θα προσθέσω
Βασικό είναι κ να έχεις αυτοπεποίθηση
Που δεν είναι πάντα ανάγκη να είσαι φράγκατος για να την έχεις
Να ξερεις να ακούς κ να δείχνεις ενδιαφέρον ενώ ταυτόχρονα. Της κρατάς το ενδιαφέρον
Να ξέρεις να μιλάς... Κ όχι να κάθεσαι κ να κοιτάς όπως διάβασα κάπου άλλου... Να είσαι κ να δείχνεις άνθρωπος με ενδιαφέροντα αγάπη για την ζωή κ όχι μουντρουχος με τα μούτρα στο πάτωμα κ να κλαιγεσαι από το πρωί ως το βράδυ κ ποτέ μα ποτέ μην γίνεις δεδομένος κ ακόμα κ στα χειρότερα σου να φαίνεσαι ότι έχεις 100 επιλογές από πίσω κ δεν τρέχουν τα σάλια σου για την μία που βγήκε μπροστά σου

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
δεν ισχυει φιλε μου. Μη σου πω οτι και παλια κρυφογαμιοντουσαν. Αλλα τωρα πια φανερόγαμιουνται. Προυποθεση να εισαι ψηλος, λεπτος, ηλικια μεχρι 25 και να εισαι σε παρεα με φοιτητριες. Δηλαδη κανενας απο εδω μεσα (αν και ξερω οτι πολλοι νεοι διαβαζουν εμενα και τον πικερ για να γαμανε περισσοτερο)
εγώ είμαι 38 σχετικά κοντός 1.70 κ αδύνατος οπότε κάτι κάνω λάθος  :S

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ε Γιατι δεν εχεις κυκλο ρε σαντουλινο?
γιατί με τόση κλαψα αν μπορούσαν θα φεύγαμε μαντεία κ τα εντόσθια του που αν τα ρωτήσεις θα σου πουν προτιμούν να γίνουν κοκορέτσι για το Πάσχα...
Αν του πεις κάτι από ενδιαφέρον σε βρίζει η σε προσβάλει δεν θέλει να βελτιώσει τον εαυτό του κ δεν θέλει να βοηθηθεί....
Πόσο να αντέξουν κάποιοι με τέτοιο άνθρωπο?
Κ στο λέω εγώ που κάποτε προσπαθούσα να τον βοηθήσω αλλά δεν...
Ο άνθρωπος θέλει να τραβάει την προσοχή με οίκτο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ναι ενταξει μπορει καποιες να κρυφογαμιοντουσαν ,αλλοι οι περισσοτερες κ τοτε κ τωρα ειναι ξενερα καμια σχεση με ξενες

Επισκέπτης
ναι ενταξει μπορει καποιες να κρυφογαμιοντουσαν ,αλλοι οι περισσοτερες κ τοτε κ τωρα ειναι ξενερα καμια σχεση με ξενες
αμα συγκρινεις με αγγλιδες και ρωσιδες υστερουν, αλλα εχουν ανεβει πολυ οι μικρες ως 23.Πεφτει πολυ παρτουζωμα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Stories

Νέο!