Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κάναμε πλάκα οτι κάποιοι ειναι φαβορί γαι mr malakas αλλα τελικά ο Σαββίδης πρέπει να βγει επίτιμος και χωρίς ψηφοφορία. Σε όλα τα θέματα σεντόνια για το ποσό κακές είναι οι γυναίκες. Δαν μας χεζεις ρε Savvidis. Κουράζεις

Έριξες κι εσύ την ψήφο σου στο (και καλά) alpha male,bad boy,καρδιοκατακτητή,μορφονιό του σαη που ποτέ του δεν μιλά αλαζονικά,υποτιμητικά για άλλους και πάντα γράφει στα αρχίδια του,όσους τον κράζουν? :grin:

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
946
Πόντοι
86
Παρακολουθώ την συζήτηση καιρό τώρα και δεν έχω πει ακόμα κάτι. Μάγκες αυτό που ξέρω είναι ότι αν η γκόμενα θέλει, θα γαμηθεί μαζί σου ότι κι αν γίνει. Χθεσινό παράδειγμα. Ήμουνα σε beach bar. Με χαιρετάει μία γνωστή μου (ένα γεια λέγαμε, μην φανταστείτε). Κατευθείαν έρχεται, μου μιλάει και πιάνουμε κουβέντα. Στην πορεία της κουβέντας μου λέει ότι με γουστάρει καιρό τώρα(χωρίς όμως να δείξει σημάδια εμφανή) και η τύπισσα ήταν έτοιμη. Χαμουρευτήκαμε εκεί και μετά φύγαμε για τις ξαπλώστρες. Άλλες γκόμενες γύρω-γύρω που τους την είχα πέσει πιο παλιά και μας έβλεπαν, είχαν μείνει και μας κοιτούσαν καλά-καλά...
Σημείωση: Η φίλη της είναι απίστευτο καυλάκι και πολύ δεκτική. Ότι πρέπει για να ξεθυμάνω τις καύλες είτε στην μία ή στην άλλη...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
ο ιακωβος λειπει διακοπες??

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Κάναμε πλάκα οτι κάποιοι ειναι φαβορί γαι mr malakas αλλα τελικά ο Σαββίδης πρέπει να βγει επίτιμος και χωρίς ψηφοφορία. Σε όλα τα θέματα σεντόνια για το ποσό κακές είναι οι γυναίκες. Δαν μας χεζεις ρε Savvidis. Κουράζεις

Γενικά η γυναίκα είναι τόσο κακιά, που η διαφορά μεταξύ μιας καλής και μιας κακιάς γυναίκας μόλις και μετά βίας υπάρχει.
Λέων Τολστόι

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.683
Πόντοι
506
Πως το κόβετε αυτο το γκομενικο?
Ειδα μια συνέντευξη της πρόσφατα.
Τα χει μ εναν τυπο ο οποιος λεει ειναι αρκετα καλος. Απλα την ζηλευει πάρα πολυ. :tn04:

Συνημμένα

• 12145205_542246095932977_17452814_n.jpg
    12145205_542246095932977_17452814_n.jpg
    52,6 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
Τα χει μ εναν τυπο ο οποιος λεει ειναι αρκετα καλος. Απλα την ζηλευει πάρα πολυ. :tn04:
το ότι είναι διάσημη για αυτό την ζηλεύει δεν σου κάνει εντύπωση ε?

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ αλλά θα την κάνω με ρίσκο.
Γιατί μερικές ιερόδουλες- call girls δεν τον παίρνουν απο τον κώλο και μας το στερούν;;; Τον έχουν για τον γκόμενο ;;; Αφού μας δίνουν όλα τα άλλα ποιο το νόημα; Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό για αυτό και το ρωτάω. Και όποτε τις ρωτάς σου λένε και καλά τον έχεις πολύ μεγάλο και τέτοια. Δικαιολογίες.
Αν καποιος ξέρει ας μου λύσει την απορία παρακαλώ πολύ.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.719
Πόντοι
1.446
Μια πανέμορφη Ρουμάνα του επαγγέλματος μου έλεγε ποσό ωραίοι  άντρες ειναι οι Έλληνες και ποσό μπάζα οι Ελε-ι-νιδες  ... 

... μου είπε χαρακτηριστικά ότι ειναι σαν τραβελια με κακόγουστο ντύσιμο ...

Και όντος ειναι ...!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Μια πανέμορφη Ρουμάνα του επαγγέλματος μου έλεγε ποσό ωραίοι  άντρες ειναι οι Έλληνες και ποσό μπάζα οι Ελε-ι-νιδες  ...  
... μου είπε χαρακτηριστικά ότι ειναι σαν τραβελια με κακόγουστο ντύσιμο ...
Και όντος ειναι ...!
Ανέκαθεν το έλεγαν οι ρουμάνες και πολύ σωστά μάλιστα!
Τώρα αν βλέπουμε σήμερα και κάποια ωραία ελληνίδα είναι γιατί έγιναν πολλοί μικτοί γάμοι, ή μεγάλωσαν ανάμεσα μας πολλές αλλοδαπές. Επίσης έγιναν και πολλές υιοθεσίες απο το ανατολικό μπλοκ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ο τιτλοςυ του θεματος μαλλον πρεπει ν αλλαξει σε "Η αχρηστοσηνη και η ασχημια της συγχρονης ελεηνιδας"

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Τα χει μ εναν τυπο ο οποιος λεει ειναι αρκετα καλος. Απλα την ζηλευει πάρα πολυ.
Ζηλεύει τον παχύδερμο νταλικέρη?  :2funny:
Για αυτό όταν έρχονται ακόμη και οι ανθυπομέτριες αλλοδαπές στην ελλάδα αισθάνονται θεές. Γιατί έχουμε χάσει το μέτρο, απο την πολύ σαβούρα που κυκλοφορεί ανάμεσα μας.  :S

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.683
Πόντοι
506
Ζηλεύει τον παχύδερμο νταλικέρη?  :2funny:
Για αυτό όταν έρχονται ακόμη και οι ανθυπομέτριες αλλοδαπές στην ελλάδα αισθάνονται θεές. Γιατί έχουμε χάσει το μέτρο, απο την πολύ σαβούρα που κυκλοφορεί ανάμεσα μας.  :S
Αυτη τυπε αμα βαλει αγγελία εδω μεσα θα χτυπήσει καμια 50αρια.
"νεα,εμφανισιμη παρουσιαστρια με καμπυλες κλπ". Θα πεταξει και μια φωτο με προσωπο και βυζουρες μονο, κρυβοντας οατσοκοιλιες και οι τρομπιστες απο πισω θα τον κανοτν σφεντονα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Αυτη τυπε αμα βαλει αγγελία εδω μεσα θα χτυπήσει καμια 50αρια.
"νεα,εμφανισιμη παρουσιαστρια με καμπυλες κλπ". Θα πεταξει και μια φωτο με προσωπο και βυζουρες μονο, κρυβοντας οατσοκοιλιες και οι τρομπιστες απο πισω θα τον κανοτν σφεντονα.
Μα για αυτό είπα ότι έχουμε χάσει το μέτρο εμείς οι έλληνες. Γιατί απο την πολύ σαβούρα που κυκλοφορεί δίπλα μας έχουμε εθιστεί, και ο θαλάσσιος ελέφαντας(βλ. παρουσιάστρια) μας φαίνεται φυσιολογικός. Ας έχει και κάποια οικονομική άνεση, αυτά θα τα έχει για την πάρτυ της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παιδια υπαρχουν και φυσιολογικοι σαν αυτον τον δικηγορο που εκραζε.τις χοντρες στις παραλιες και ολοι οι πολιτικαλ κορεκτ πεσαν να τον φανε. Χθες πληροφορηθηκα οτι 76 κιλα χοντρουλα με μετριοτητα φατσα ειχε στειλει γυμνη φωτο σε γκομενο κι αυτος την απερριψε για τα κιλα της. Δεν φανταζεστε ποσο επεσε απο ρα συννεφα, νομιζε επειδη γεννηθηκε με μουνι μπορουσε να εχει οποιον θελει. Πανω στην κουβεντα για την περιπτωση της πεταξα και εγω την κουβεντα οντως στην Αμοργό και στην.φλωρινα θα μπορουσε αλλα στον Πειραιά που μενει μπορει ο αλλος να εχει προσβαση.σε πιο ομορφες ή να γαμησει πολυ πιο ομορφη επαγγελματια με 20 ευρω, γιατι να κατσει να χασει τον χρονο του με αυτην.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά. Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ αλλά θα την κάνω με ρίσκο.
Γιατί μερικές ιερόδουλες- call girls δεν τον παίρνουν απο τον κώλο και μας το στερούν;;; Τον έχουν για τον γκόμενο ;;; Αφού μας δίνουν όλα τα άλλα ποιο το νόημα; Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό για αυτό και το ρωτάω. Και όποτε τις ρωτάς σου λένε και καλά τον έχεις πολύ μεγάλο και τέτοια. Δικαιολογίες.
Αν καποιος ξέρει ας μου λύσει την απορία παρακαλώ πολύ.
γιατι ρε τυπε αν εσυ μπορείς να βγαλεις πολλα λεφτα χωρις να πονεσεις, θα κατσεις να πονεσεις για τα ιδια λεφτα ή λιγα παραπανω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom