Όλοι το ίδιο άμπαλοι και παπατζηδες είστε. Όλα τα ξέρετε, όλα τα γαμάτε, έχετε περάσει πολλά, έχετε ρουφήξει την ζωή, και πάει λέγοντας. Γιατί δεν παραδέχεστε όλοι ότι έχετε θέματα; Εγώ πχ σκορπάω κατοστάρικα κάθε βδομάδα σε γυναίκες και τρανς γιατί πολύ απλά είμαι φαρμακωμένος από γκομενα και το πώς τελείωσε μεταξύ μας. Στο διάστημα αυτό μου έχουν τύχει όλα τα ευτράπελα στο σεξ, από το να μη χύνω με τίποτα ως το να μην μπορώ να διατηρήσω στύση ούτε με χάπι. Διαπιστώνω ότι πιο πολύ κακό κάνει το «σπορ» παρά καλό. Αλλά το χειρότερο όλων είναι όταν διαβάζω τις μαλακιες σας. Πενηντάρηδες που γράφουν σαν έφηβοι, έγκλειστοι που αερολογούν ανεύθυνα και ανεξέλεγκτα, άλλοι την έχουν δει ζιγκολο γιατί έχουν σκάσει κάτι χιλιάρικα σε μέτριες Ρωσίδες και γράφουν... γράφουν... άλλοι πάλι είναι προμοτορες λες και δε μπορείς να τους δεις με γυμνό μάτι (άσχετα που κάνω τον κινέζο και απαντάω στα πμ τους).
Είστε όλοι για τ’ ανάθεμα. Και γω μαζί. Σας φταίει η βίζιτα, το σέρβις, τα λεφτά. Σας φταίει η ελληνίδα μάνα, η ελληνίδα κόρη, η ελληνίδα που δεν σας κάθεται, ο Έλληνας νέος. Κάθομαι και διαβάζω τις πίπες αυτού του μαλακα που μπήκε ως Σαβιδης και θέλω να τον σαπίσω στις μπάτσες. Και παίρνετε σειρά όλα τα πρόβατα και χειροκροτείτε τον ψευταρά, τον μέγα άμπαλο, που δεν έχει ζήσει τίποτα, που ήταν πάντα στην απ έξω, που έχει πάντα να σου πει ποσό λάθος είναι όλοι εκτός απ αυτόν. Που μπήκε στο φόρουμ γιατί απλά δεν έχει κανέναν στην προσωπική του ζωή. Δε γαμαει κιόλας ποιος ξέρει γιατί.
Την καλύτερη περίοδο της ζωής μου την έζησα με την πρώην μου και δε το φτάνει αυτό καμία πουτανα. Ούτε τα τραβελια από τη Βραζιλία ούτε οι Ρωσίδες του γραφείου ούτε οι ανεξάρτητες «luxury courtesan”. Και ο κόσμος είναι παρά πολύ νορμαλ... ζευγαράκια, ταξιδάκια, χαρά, όσο αντέχει το πορτοφόλι του καθενός δεν είπαμε να πας Καραιβική. Εγώ από βλακεία μου την έχασα, από κάτι τέτοιους ναρκισσισμούς και επειδή δεν έβλεπα όταν έπρεπε.
Εν κατακλείδι, όλοι έχετε θέματα. Μη τα βάζετε με τον υπόλοιπο κόσμο και βγάζετε την ουρά σας απ έξω. Είστε σε φόρουμ που πληρώνετε για να γαματε μια ώρα. Δεν έχει καμία σχέση αυτό με το φυσιολογικό σεξ με μια κοπέλα / γυναίκα που γνωρίσατε, αγαπήσατε, ερωτευθήκατε κλπ.
Δεν τρέχει τίποτα με τις Ελληνίδες. Πάντα υπήρχαν ντίβες και πάντα υπήρχαν περίεργες και πάντα θα υπάρχουν. Η πλειοψηφία των γυναικών είναι απόλυτα φυσιολογικές και μερικές κουβαλάνε μεγαλύτερα αρχιδια από σας. Σπουδάζουν, τα βγάζουν πέρα μόνες τους, μεγαλώνουν παιδιά μόνες τους. Κάντε τουμπεκί βρε μικροψόληδες που σκανάρατε την ελληνίδα επειδή γαμησατε 20-50 ρουσλάνες και βγήκατε σε 10-20 μπαράκια στη ζωή σας.
Και για όποιον δε το πήρε πρέφα ακόμα, σε μονογονεϊκή οικογένεια μεγάλωσα επομένως άλλος ένας λόγος να ξέρω ότι η ελληνίδα δεν είναι αυτό το «ζώο» και η «πουτανα» που προσπαθείτε να παρουσιάσετε. Ούτε οι προηγούμενες γενιές ούτε οι τωρινές ούτε αυτές που θα έρθουν.
Εσένα Χρηστάκη ή όπως σε λένε, θέλω πολύ να σε βρω και να σε κάνω μαύρο απ το ξύλο. Αλλά σιγά μη με πεις που μένεις, θα κρυφτείς και θα γράφεις. Μπάσταρδο.