Ειναι αληθεια οτι ολες οι γυναικες ειναι μεσα στα νευρα,φοβερο πραγμα,χθες στο μετρο παρατηρουσα γυναικες και αντρες, κατι ξινα μουτρα οι γυναικες απιστευτο πολλες για ψωνια με φιλες τους,και να ακους θα μου παει αυτο?να επαιρνα σε πρασινο,τι παπουτσια να βαλω?κ.τ.λ. σε μια φαση ακουω την μια να λεει <<εχω και τον αλλο τον μαλακα που ολο γκρινιαζει για τα λεφτα που χαλαω ,ε!τι θελει να βγουμε και ναμην ειμαι ντυμενη??γραφτον μωρε τον βλακα,κανε εσυ την δουλεια σου ,δεν τους ξερεις τους αντρες??απαντα η φιλη>> ,ετσι ειναι οι αντρες κοπελα μου( μια γρια κοντα στα 70 ) μας θελουν καλοντυμενες αλλα να μην ξοδευουν οι ιδιοι ,και συνεχιζει,α! ολα κι ολα εγω του δικου μου τοσα χρονια παντρεμενη του το εχω ξεκαθαρισει κουμαντο στα λεφτα θα κανω εγω,και της λεει η κοπελα ,ε ξερετε τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα οι γυναικες εχουμε το δικο μας πορτοφολι δεν εξαρτωμαστε πια απο τους αντρες,και απαντα η γρια ,και ποιος σας ειπε να μην εχετε το δικο σας πορτοφολι?μαθετε να εχετε απαιτησεις ,τι τσαμπα θα σας εχουν??
Ωρε τι γινεται λεω,πουτανες κυριολεκτικα,ειχε κατι αντρες γυρω που ακουγαν και απλως χαμογελουσαν.