Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Εγώ από τότε που ήμουν 12 ετών έως και σήμερα (που έχω περάσει τα 50) με ελάχιστες εξαιρέσεις γαμάω γυναίκες από 19-29 ετών! Αν είσαι ωραίος άντρας και δεν σου τρέχουν τα σάλια όταν βλέπεις μια ωραία γυναίκα, τότε σχεδόν όλες είναι έτοιμες να σου ανοίξουν τα πόδια με ένα μικρό αντίτιμο!

Αφού είσαι τόσο άνετος ώστε να βρεις γυναίκα χωρίς να πληρώνεις, τι δουλειά έχεις σε ένα σάιτ που ασχολείται με σεξεργάτριες; Δεν γνωρίζω βοσκούς να ψάχνουν χασάπικα με καλές τιμές. Ποιο είναι το κίνητρό σου; 

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.782
Πόντοι
496
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε και εκεινο που ελεγε πως μαλακιζουμε τον γατουλη μας ειχε ανεβασει πολυ τον πήχη της ποιοτητας.  :S :S :S

τυπε νομιζω με το ''εσανς κωλιλας'' το σαιτ εζησε την αποθεωση της σοβαροτητας :S :S :S

Επισκέπτης
Εγώ από τότε που ήμουν 12 ετών έως και σήμερα (που έχω περάσει τα 50) με ελάχιστες εξαιρέσεις γαμάω γυναίκες από 19-29 ετών! Αν είσαι ωραίος άντρας και δεν σου τρέχουν τα σάλια όταν βλέπεις μια ωραία γυναίκα, τότε σχεδόν όλες είναι έτοιμες να σου ανοίξουν τα πόδια με ένα μικρό αντίτιμο!
Μπραβο σου. Ο Σοπεναουερ ελεγε να γαμαμε γυναικες απο 18 ως 28.

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6

το «Χαρταετό» επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Γιάννης Μιχελόπουλος  :S

είχαμε σκατά σακί, μας ήρθε και ταγάρι  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εμεις που δεν ειμαστε ωραιοι και μας τρεχουν τα σαλια τι να κανουμε?
αντε για τα σαλια βαζουμε ένα μαυρο γυαλι και δεν φαινεται τιποτα.
η ομορφια πως διορθωνεται?
να βαλω παπούτσια 20 εκατοστα σολα να ψηλωσω και φακους επαφης με πρασινο χρωμα, να γινω γοητευτικος ψηλος πρασινοματης??????

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Με τετοιες μαλακισμενες deancorso, καλυτερα μονος.
Τουλαχιστον να εχει καποιος την ψυχικη του υγεια!!!!! Ανεκτιμητο πραγμα!!!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Aυτο λεω και εγω cool11, πανω απ΄ ολα ψυχικη υγεια, γιατι  το' χουν τερματισει..  :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
:S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (6).jpg
    αρχείο λήψης (6).jpg
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 18

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Χοντρές αγαμητες ελλεεινιδες

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Κουραγιο στους αντρες τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Ολα τα λεφτα ο ξεφτιλας ο πιρφορος που σπευδει να πει "δεν ντρεπεσαι να τα βαζεις με γυναικα".

Αφού ελπίζει ότι με την τακτική του Λευκού Ιππότη που σώζει το κορίτσι από τον κακό δράκο, μπορεί και να τον ανταμείψουν και να γλύψει κάποιο κοκαλάκι 

Συνημμένα

• ΛΕΥΚΟΣ_ΙΠΠΟΤΗΣ.jpg
    ΛΕΥΚΟΣ_ΙΠΠΟΤΗΣ.jpg
    264 KB · Εμφανίσεις: 23

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Ειναι αληθεια οτι ολες οι γυναικες ειναι μεσα στα νευρα,φοβερο πραγμα,χθες στο μετρο παρατηρουσα γυναικες και αντρες, κατι ξινα μουτρα οι γυναικες απιστευτο πολλες για  ψωνια με φιλες τους,και να ακους θα μου παει αυτο?να επαιρνα σε πρασινο,τι παπουτσια να βαλω?κ.τ.λ. σε μια φαση ακουω την μια να λεει <<εχω και τον αλλο τον μαλακα που ολο γκρινιαζει για τα λεφτα που χαλαω ,ε!τι θελει να βγουμε και ναμην ειμαι ντυμενη??γραφτον μωρε τον βλακα,κανε εσυ την δουλεια σου ,δεν τους ξερεις τους αντρες??απαντα η φιλη>> ,ετσι ειναι οι αντρες κοπελα μου( μια γρια κοντα στα 70 ) μας θελουν καλοντυμενες αλλα να μην ξοδευουν οι ιδιοι ,και συνεχιζει,α! ολα κι ολα εγω του δικου μου τοσα χρονια παντρεμενη του το εχω ξεκαθαρισει κουμαντο στα λεφτα θα κανω εγω,και της λεει  η κοπελα ,ε ξερετε τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα οι γυναικες εχουμε το δικο μας πορτοφολι δεν εξαρτωμαστε πια απο τους αντρες,και απαντα η γρια ,και ποιος σας ειπε να μην εχετε το δικο σας πορτοφολι?μαθετε να εχετε απαιτησεις ,τι τσαμπα θα σας εχουν??
Ωρε τι γινεται λεω,πουτανες κυριολεκτικα,ειχε κατι αντρες γυρω που ακουγαν και απλως χαμογελουσαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom