alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ολα τα μαθαινετε ε??Καλά,εσύ πήγαινε να καμακώσεις καμιά φάλαινα με το καμάκι σου, που έχεις γαμήσει ότι χοντρή εχει εμφανιστεί στο forum
Ολα τα μαθαινετε ε??Καλά,εσύ πήγαινε να καμακώσεις καμιά φάλαινα με το καμάκι σου, που έχεις γαμήσει ότι χοντρή εχει εμφανιστεί στο forum
Tυπε έγινες Μομπυ Ντικ?Ολα τα μαθαινετε ε??
Δεν μπορω να αποκαλυψω περισσοτερες λεπτομερειες τύπε, ειμαι τζεντλεμαν εγωTυπε έγινες Μομπυ Ντικ?
Για διψήφιο αριθμο κιλων μιλαμε ή τριψηφιοΔεν μπορω να αποκαλυψω περισσοτερες λεπτομερειες τύπε, ειμαι τζεντλεμαν εγω
Δεν θα αποκαλυψω τύπε, δεν εχω ορεξη να ερθει πμ στο κινητο μου και να λεει "κοψε τις μαλακιες"Για διψήφιο αριθμο κιλων μιλαμε ή τριψηφιο
Δηλαδή τί είναι επιτυχία για τον 30αρη;Να έχει την άχυτη ελλεηνίδα 30αρα να τον πρήζει με τα ψυχολογικά της;Ε όχι ρε φίλε.
Παρακαλω??Στο μεταξυ το παιχνιδι μέσω ιντερνετ ξεχάστε το έληξε ηταν της προηγουμενης δεκαετίας.
Ίδια φάση κ εγώ.ολες παίζουν μέχρι να τους έρθει η αυτοεπιβεβαιωση ,να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους κ μένεις παγωτό να λες τι έγινε λάθος.οσο πιο αναίσθητος κ στ αρχιδια σου είσαι τόσο καλύτερα περνάςOι ελεηνιδες ειναι τρελές. Απορω που ασχολειστε σοβαρά μαζι τους. Οι πιο πολλές ειναι με ψυχολογικά. Δεν ξέρουν τι θέλουν και σου ζαλιζουν τα αρχιδια για να βγεις ένα ραντεβου. Το τελευταιο καιρο πιο ευκολα παιρνω τηλεφωνο απο κωλομπαρουδες παρα απο ελεηνιδες.
Στο μεταξυ το παιχνιδι μέσω ιντερνετ ξεχάστε το έληξε ηταν της προηγουμενης δεκαετίας.
Η γυναικα λειτουργει με το ιματζ. Αφηνω να το σκεφτειτε.
Παρακαλω??
Oι ελεηνιδες ειναι τρελές. Απορω που ασχολειστε σοβαρά μαζι τους. Οι πιο πολλές ειναι με ψυχολογικά. Δεν ξέρουν τι θέλουν και σου ζαλιζουν τα αρχιδια για να βγεις ένα ραντεβου. Το τελευταιο καιρο πιο ευκολα παιρνω τηλεφωνο απο κωλομπαρουδες παρα απο ελεηνιδες.
Ακαδημαικη ερωτησις...
Ποια η διαφορα στο στυλ και στο ψησιμο μιας κωλομπαρους, μιας απο Μεταξουργειο, και μιας μασσερ?Τι ενδυκνυται για κανα "φιλικο"?
Ακαδημαικη ερωτησις...
Ποια η διαφορα στο στυλ και στο ψησιμο μιας κωλομπαρους, μιας απο Μεταξουργειο, και μιας μασσερ?Τι ενδυκνυται για κανα "φιλικο"?
Μου το έχουν δώσει και τις 3. Η μια μαλιστα μου έλεγε να πάμε και για μπάνιο (στην επαρχια) κτλ και λεω κοιτα εδω ρε φιλε πιο ευκολα βρισκεις γκομενα κωλομπαρού πρά ελλεηνιδα μη κωλομπαρού
Πηγαινε για φωτογραφιση στον αντρα της χρονιας τυπε αφου εισαι τοσο γαμιας....