BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Συζητούσαν για τις γνωστές μαλακίες δηλαδή...
Θα ξαναεβαζα το παλιο μου αβαταρ με το εμβλημα "polyamorous".
Συζητούσαν για τις γνωστές μαλακίες δηλαδή...
Γιατί να μην πάρεις αύριο;;;ισχυει λογικα αλλα δεν θα παρω σημερα απο τεταρτη
αυτη χαζολογουσε στο ινστα και στο φβ στο κινητο και ελεγε βλακειες με τη φιλη της
μιλαγανε για εναν που γραφει στοο φβ ειστε γατακια και κατι τετοια και ελεγε η φιλη της αυτον δεν τον παω γιατι το παιζει ιστορια και γραφει στο φβ και μπλα μπλα μπλα ...
Γιατί να μην πάρεις αύριο;;;
Γκομενίστικη τακτική.αυριο ειναι νωρις
Δεν έχει μονάδες τώρα ρε τύπε,να βάλει κάρτα και θα πάρει.Γκομενίστικη τακτική.
Πέμπτη ούτε θα σε θυμάται.
Επίσης αν γουστάρει και τώρα να πάρεις δεν αλλάζει κάτι. Όλα τα άλλα είναι χαζογκομενίστικα πράγματα
Γκομενίστικη τακτική.
Πέμπτη ούτε θα σε θυμάται.
Επίσης αν γουστάρει και τώρα να πάρεις δεν αλλάζει κάτι. Όλα τα άλλα είναι χαζογκομενίστικα πράγματα
επιβεβαιωνομαι για τα μουνακια του μετρο συνεχεια
σημερα ηταν μια τσοντα μελαχροινη σαν πορτα σε κλαμπ ντυμενη με μια φιλη της που δεν βλεποταν και σχολιαζαν κατι μαλακιες
σε ενα σημειο λεει η φιλη της μυριζει ψαριλα εδω και λεω καποια δε θα πλυθηκε
μετα γυρναω στην αλλη και της λεω εσυ δεν πρεπει να μπαινεις σε μετρο θες καμπριο και τετοια ιστορια εγω της το επαιζα
η γκομενα τσιμπησε και πηρα τηλ
μιλαμε για μουνι μελαχροινο με βαψιμο τσιμπουκοχειλα φοραγε μποτες μεχρι το γονατο μαυρες και απο μεσα καλσον και φουστα
απο πανω δερματινο μαυρο
γουσταρε καυλαντα και αρμεγμα τσαπους
οσες φορες τυχαινει να μπω μετρο ειτε χειμωνας ειτε καλοκαιρι τα μουνια κανουν παρτυ
Εγώ είμαι τόσο ψόφιος με αυτό το κωλόκρυο που όταν μπαίνω στο μετρό σέρνομαι και το τελευταίο που σκέφτομαι είναι το καμάκι.
Αν και προσωπικά δε θα το ξαναεπιχειρούσα, διότι δεν έχει επιτύχια από την εμπειρία μου ιδίως τις ώρες αιχμής. Η άλλη βιάζεται να πάει στη σχολή/δουλειά οπουδήποτε ξερωγώ, και το τελευταίο που θέλει είναι να της την πέσει κάποιος.
Αλλά είπαμε δε θα έρθει το καλοκαίρι που θα γεμίσω να κόβω βόλτες στη Βουλιαγμένης 2-4 AM μπας και πετύχω καμία μόνη της να περιμένει τη νυχτερινή γραμμή 790 να κάνω καμάκι με την ησυχία μου; Πέρσι πετύχαινα κάτι πρεζόνια στη στάση απ'έξω από το μετρό Ηλιούπολης και στο πάρκο κοντά στο Νερόμυλο το κεμπαπτζίδικο στον Άλιμο πιο κάτω. Τζίφος.
Για να δούμε φέτος...
Aυτες είναι που θα σου πουν αυριο ότι πέταξες κακή ατακα και τις προσβαλλες αλλα δεν έχουν πρόβλημα να γινονται ρεζιλι μπροστα στην κάμερα από έναν τυπάκο που τις ρωτάει στο ακυρο πως τσιμπουκώνουν.
Αϊκιού ραδικιού.