Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κύριε (αν είστε κύριος, πράγμα για το οποίο αμφιβάλω) τις μαγκιές, τις εξυπνάδες και τις αισχρές επιθέσεις
να τις κάνεις εκεί που σε παίρνει Marauder, KOMANTO, amc_anthony, palios και τέλος πάντων σε οποίους σε ανέχονται.
Εγώ καμία διάθεση να ανοίξω διάλογο μαζί σου ή να ανεχθώ την ανορθογραφία σου, τις βρισιές σου ή τα χαζοπόστ σου, όπως εκείνοι. GET A LIFE SUCKER & με την ευκαιρία και κανένα spell checker, μια και από το σχολείο φαίνεται ότι πέρασες μόνο απ' έξω.

Υ.Γ. Μαγκιά & ανδρισμός είναι να είσαι αυτά και στην ζωή και στο διαδίκτυο. Εσύ προφανώς δεν είσαι πουθενά.

Χρησιμοποίησες το nick μου και με κατέταξες κάπου. Επειδή εγώ καμία σχέση, βγάλε με από αυτή τη συνομοταξία!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Με τον όρο κυτταρίτιδα αναφερόμαστε κυρίως στη πολύ γνωστή αντιαισθητική όψη της επιδερμίδας (όψη πορτοκαλιού) σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος όπως : μηροί, γλουτοί, εσωτερικό των μπράτσων, στομάχι, κοιλιά και γάμπες. Αυτή οφείλεται στην εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στιβάδα, που συνοδεύεται από μείωση της ελαστικότητας του συνδετικού ιστού.

Παρουσιάζεται κυρίως σε γυναίκες άνω των είκοσι ετών. Δημιουργείται από κακή τοπική αιμάτωση με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα της περιοχής να μην τρέφονται καλά. Έτσι ο οργανισμός στέλνει λίπος σ’ αυτές τις περιοχές προκειμένου να τραφούν τα λιποκύτταρα. Έχουμε λοιπόν συσσώρευση λίπους και αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων, συμπίεση των αγγείων κακή ανταλλαγή ουσιών, πρόβλημα στην μικροκυκλοφορία.

απο το neaepohi.gr

Επισκέπτης
Και αν δεν φουρνίσει το καρβέλι τώρα που είναι μικρή πότε θα το φουρνίσει, όταν θα έχει οικογένεια (αν και κει το καλοφουρνίζουν πολλές...)  

Αυτό ακριβώς συμβαίνει όμως. Γαμιούνται ελάχιστα μέχρι τα 25-30 που θα βρούν κάποιον να παντρευτούν. Μετά όταν βολευτούν , αποκτήσουν το σπίτι που θελουν , τα κοσμήματα που θέλουν , το αμάξι που θέλουν , το εξοχικό που θέλουν , αρχίζουν να γαμιούνται αβέρτα.

Αυτή τη φάση του παντρεμένου, τώρα την ανακαλύπτω. Οι παντρεμένεοι γαμάνε εύκολα, χωρίς κόπο και έξοδα φοβερά μουνιά , που ελεύθερες δεν τις γαμούσαν με τίποτε.

Ειδικά σε επαρχία, αυτός είναι ο κανόνας. Μυξοπαρθενες μέχρι να βρουν το μαλάκα με την πιο εντυπωσιακη mercedes/bmw και μετά το μουνί τους γίνεται ... ΚΕΠ!!!!!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό ακριβώς συμβαίνει όμως. Γαμιούνται ελάχιστα μέχρι τα 25-30 που θα βρούν κάποιον να παντρευτούν. Μετά όταν βολευτούν , αποκτήσουν το σπίτι που θελουν , τα κοσμήματα που θέλουν , το αμάξι που θέλουν , το εξοχικό που θέλουν , αρχίζουν να γαμιούνται αβέρτα.

Αυτή τη φάση του παντρεμένου, τώρα την ανακαλύπτω. Οι παντρεμένεοι γαμάνε εύκολα, χωρίς κόπο και έξοδα φοβερά μουνιά , που ελεύθερες δεν τις γαμούσαν με τίποτε.

Ειδικά σε επαρχία, αυτός είναι ο κανόνας. Μυξοπαρθενες μέχρι να βρουν το μαλάκα με την πιο εντυπωσιακη mercedes/bmw και μετά το μουνί τους γίνεται ... ΚΕΠ!!!!!

ναι πες οτι η φαντασιωση της μεσης ελληνιδας εινα να πετυχει κελεπουρι σαν εσενα και να γινει κυρια.....
Εισαι γραφικος επειδη το θες η επειδη εισαι απλα ανοητος?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και επειδή είμαι και σε ένα αντίστοιχο Ιταλικό site (αντίστοιχο! Τέλος πάντων. Πραγματικά απελευθερωμένο αυτό) σας δείχνω εδώ την αντίστοιχη "Bite", "Mounitsa", "Spy" (τυχαία ονόματα) του Ιταλικού αυτού site.

]

Τα συμπεράσματα δικά σας...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πως το λενε το σαιτ για να σπαμαρω συμμετεχω και εκει ;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οι ελληνες και οι ελληνιδες εχουμε μεγαλωσει με τονισμενο υπερεγω και με το αισθημα της ιδιοκτησιας πανω απο το κανονικο,ειναι λογικο ακομη και σε μια σχεση να θελουμε μια κυριαρχια πανω στο ταιρι μας και δεν ενοω μονο σεξουαλικα αλλα περισσοτερο συναισθηματικα.
Ετσι προσπαθουμε να δημιουργησησουμε σχεσεις εξαρτησης και στο ταιριμας αισθηματα ενοχης νομιζοντας οτι ετσι κραταμε τον αλλο για παντα δικο μας.
Αγνοοντας παντα πως ο αλλος ειναι ενψυχο ον και οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων απλα θα μας βαρεθει και θα φυγει τρεχοντας

Εγωισμός ( γιατί όμως; ), αδιαλλαξία, έλλειψη ανοχών και μειωμένες αντοχές σε σχέση με προηγούμενες γενιές, φταίνε για την κρίση στις σχέσεις...
Το πρώτο, απλά οι γυναίκες το έχουν, αδικαιολόγητα, σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άντρες... :sunglasses:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Και επειδή είμαι και σε ένα αντίστοιχο Ιταλικό site (αντίστοιχο! Τέλος πάντων. Πραγματικά απελευθερωμένο αυτό) σας δείχνω εδώ την αντίστοιχη "Bite", "Mounitsa", "Spy" (τυχαία ονόματα) του Ιταλικού αυτού site.

]

Τα συμπεράσματα δικά σας...

καλε ξαναρχισες τα ιδια???

παλι τα αντιστοιχα σαιτ με τις αντιστοιχες γκομενιτσες???

ή μας δινεις λινκ ή κοψε τα χαζα... ελα τωρα που ηρεμησαμε.. κ δεν εχουμε κ ορεξεις για αντιπαραθεσεις
ειμαστε σε ρομαντικ μουντ..

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βαριεμε να σηκωθω απο τον καναπε ,τοσο λιωμα ειμαι

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Bite και Spy έχετε το λόγο μου ότι θα σας δώσω το link μόλις βάλετε και σεις αντίστοιχες φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγωισμός ( γιατί όμως; ), αδιαλλαξία, έλλειψη ανοχών και μειωμένες αντοχές σε σχέση με προηγούμενες γενιές, φταίνε για την κρίση στις σχέσεις...
Το πρώτο, απλά οι γυναίκες το έχουν, αδικαιολόγητα, σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άντρες... :sunglasses:
... Αλλα τα προτυπα , αυξημενες απαιτησεις παντου , στιλιζαρισμενα κριτιρια , μια ελαφρα κενοδοξια , μεταστροφη σε μοντελλοποιημενα ιδανικα !!! Διαβαζα , προσφατα , με μια κολλητη μου , ψυχολογα(για την ακριβεια ... εκεινη μου το διαβαζε) , κατι αναλογο ... Ποσο επηρεαζουν και ΓΙΑΤΙ( το σημαντικοτερο , πιστευω ) σειρες οπως το Sex and the city , η το νιπ - τακ κ.α. και τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα ! Αν το θυμηθω , θα της ζητησω την ερευνα !Αφορουσε , βεβαια , Αμερι(φα)κ(λ)ανες ... αλλα μην ξεχναμε οτι και απο'κει καθοριζονται και κατευθυνονται , ενιοτε , τασεις!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
... Αλλα τα προτυπα , αυξημενες απαιτησεις παντου , στιλιζαρισμενα κριτιρια , μια ελαφρα κενοδοξια , μεταστροφη σε μοντελλοποιημενα ιδανικα !!! Διαβαζα , προσφατα , με μια κολλητη μου , ψυχολογα(για την ακριβεια ... εκεινη μου το διαβαζε) , κατι αναλογο ... Ποσο επηρεαζουν και ΓΙΑΤΙ( το σημαντικοτερο , πιστευω ) σειρες οπως το Sex and the city , η το νιπ - τακ κ.α. και τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα ! Αν το θυμηθω , θα της ζητησω την ερευνα !Αφορουσε , βεβαια , Αμερι(φα)κ(λ)ανες ... αλλα μην ξεχναμε οτι και απο'κει καθοριζονται και κατευθυνονται , ενιοτε , τασεις!

το 90% των αμερικανιδων ειναι σαν ντουλαπες δεν ξεκολανε απο τουσ σουμιεδες ομως.μην βλεπεις αυτες στις τσοντες με τον πλαστικο κολο ,εχει πεσει εκει μαχαιρι......
Εμεις ειμαστε καλυγραμμες ,και ρομαντικες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Bite και Spy έχετε το λόγο μου ότι θα σας δώσω το link μόλις βάλετε και σεις αντίστοιχες φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny:

μην επιμενεις τοσο
ειναι θλιβερο
κ δεν σε παιρνει κανενας στα σοβαρα.. κανενας με ανω του μ.ο αικιου δλδ
οχι αυτοι που σε λενε κ τιτανοτεραστιο.. μην μπερδευομαστε..

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μην επιμενεις τοσο
ειναι θλιβερο
κ δεν σε παιρνει κανενας στα σοβαρα.. κανενας με ανω του μ.ο αικιου δλδ
οχι αυτοι που σε λενε κ τιτανοτεραστιο.. μην μπερδευομαστε..

Μην μασάς βρε...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι σουιτχαρτ μην ανησυχεις... :cheesy:
Δηλαδη εδω μεσα για να μας πιστεψει ο καθε ρωσσοποντιος θα πρεπει να κυκλοφορησουμε ημερολογιο της pirelli?
Ημαρτον

χαχαχαχαχα
exactement ma cherie

κ αναρωτιεμαι γιατι... μιας κ σχεδον ολοι παρουσιαζονται ως σουπερ ντουπερ.. εμας τι να μας κανουν.. κ τα ημερολογια μας χαχαχχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom