εγο ιχα πεσι απο τιν τραμπαλα μια φορα αλα δε επαθα τιποτα ετσι κιαλιοσ φαφουτις ιμουνα απο μικροσαπο την κουνια ειχε πεσει μικρος αλλα δεν του το λενε.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)
εδω μεσα θα αποτρελλαθω,ημουν που ημουν λολη.....στο στρατο ημουν κατασκοπος
εγο μπαριδακοσ μοπθ καλε κατακοπος γιρνο καθε βραδι στο σπιτι αλα αμα πιο μια πρασινι αναφτερονομεστο στρατο ημουν κατασκοπος
δεν εχεις φοβο εχουμε καλους γιατρους εδω
εδω μεσα θα αποτρελλαθω,ημουν που ημουν λολη.....
ιολι πολι καλο νερο σιδερικο χτεσ μασ δοκανε στο κιταρο με το μακλειν και τα γινεκα κια στο μπαμιτονεδω μεσα θα αποτρελλαθω,ημουν που ημουν λολη.....
φιλε ξερις κανα καλο χρισοχοο να μου σιστισις θελο να αλαξο τα χρισαδεν εχεις φοβο εχουμε καλους γιατρους εδω
θα μαθω και ιερογλυφικαεγο μπαριδακοσ μοπθ καλε κατακοπος γιρνο καθε βραδι στο σπιτι αλα αμα πιο μια πρασινι αναφτερονομε
ινε δισκολο γιατι παπαδες ποθ νε η καλιτερι γλιφτεσ δε περνουν γινεκεςθα μαθω και ιερογλυφικα
:-*
εσυ ποτε θα ρθεις στα λημερια μου.. χωρις προστατευτικα ομως μιστερ νασιοναλ τζεογκραφικ? χαχα
ποια ρε τα δοντια?
φιλε ξερις κανα καλο χρισοχοο να μου σιστισις θελο να αλαξο τα χρισα
νε ρε σι ,θελο να τα κανο γιαλατζιναποια ρε τα δοντια?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
σου την πεφτει το γκομενακι? να μεριμνησω?
ξερω ενα αλλα ακριβο λεγεται καρτιε ειναι οδος Βουκουρεστιου στον πεζοδρομο οπως περασεις τη Σταδιου απο το Ντολτσε Καμπανα θα το δεις στο αριστερο σου χερι ...
νε ρε σι ,θελο να τα κανο γιαλατζινα
μου προτινα μια πολιτισα μαγερισα κανι πολι καλα ντουλαμαδκια λεο να παο σαφτιξερω ενα αλλα ακριβο λεγεται καρτιε ειναι οδος Βουκουρεστιου στον πεζοδρομο οπως περασεις τη Σταδιου απο το Ντολτσε Καμπανα θα το δεις στο αριστερο σου χερι ...
βουκουρεστι δε παο για αμα ινε να με πεζος ,εγο μονο με αμαξι κικλοφορο
boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
...Σαφώς η αντρική ζήτηση επηρεάζει καθοριστικά τη γυναικεία προσφορά. Αλλά υπάρχουν και άλλα πολιτισμικά στοιχεία στη χώρα μας που παίζουν ρόλο.
Επειδή βαριέμαι να γράψω σοβαρές αναλύσεις σου λέω μόνο δύο αντίθετα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ίδια εντύπωση:
1) Τα επικρατούντα στη χώρα μας κοινωνικά πρότυπα της επίδειξης και της βαλκανικής γκλαμουριας επιβάλλουν σε αγοράκια - κοριτσάκια κοινωνικές συμπεριφορές "πουλάω μούρη". Νομίζω πως πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν πουλιέται τόσο πολύ μούρη όσο στη χώρα μας.
2) Στο άλλο άκρο, υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση προσωπικής αξιοπρέπειας στις μεσογειακές χώρες που επιβάλλει το να κρατάς κάποιες αποστάσεις στο καμάκι, ακόμη και αν δεν βλέπεσαι! Ενώ άμα πειράξεις μια Δυτικοευρωπαία μπάζο θα λιώσει και θα πάθει επι τόπου οργασμό στο 80% των περιπτώσεων (το 10% θα αδιαφορησει και το άλλο 10% θα σου κάνει μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση!).
Σίγουρα η βαλκανική γκλαμουριά παίζει κι αυτή το ρόλο της σε αρκετές περιπτώσεις. Για τις δυτικοευρωπαίες όπως και για όλες τις δυτικές γενικά, δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες... Όλες τα ίδια σκατά τις έχουμε κάνει.
ilikiomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εδω μεσα θα αποτρελλαθω,ημουν που ημουν λολη.....
Τι σου κάνει εντύπωση? Κάποιοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους σε περασμένες δεκαετίες ήταν χαρακτηρισμένοι cosmic crypto και όλο και κάτι κατασκόπευαν!!
Αλλά και γυναίκες, μια παλιά μου φίλη ήταν στο ΔΣ (διπλωματικός και όχι διοικητικός υπάλληλος)την περίοδο 80-90 και είχε πηδηχτεί με ένα σωρό επιτετραμένους εκεί που υπηρετούσε!
ilikiomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά το κικλοφορο γράφεται με "ω", δηλαδή κικλοφορώ.μου προτινα μια πολιτισα μαγερισα κανι πολι καλα ντουλαμαδκια λεο να παο σαφτι
βουκουρεστι δε παο για αμα ινε να με πεζος ,εγο μονο με αμαξι κικλοφορο
ορεο πραμα να ξερις πολα πραματα ,"ω" πος διαβιβαζετε το γραμαΣυγνώμη που επεμβαίνω, αλλά το κικλοφορο γράφεται με "ω", δηλαδή κικλοφορώ.
ορεο πραμα να ξερις πολα πραματα ,"ω" πος διαβιβαζετε το γραμα
εισαι φοβερος και εξυπνος
φοβερος ιμε σιγουρα μα με δια θα χεστις στο γελιο ροτα το Μακλειν,εξιπνος παλια ...82 αι κιου με πιστοτικο οριοεισαι φοβερος και εξυπνος