txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
Γνωριζω μια γκομενα ελεεηνιδα μεσω ενος φιλου.Η αδερφη της ειναι κουμπαρα του φιλου μου.Τεσπα βγαινουμε ολη μαζι και γνωριζω την κοπελα.Της κανω αιτημα φιλιας την αλλη μερα.Με δεχεται και μιλαμε λιγο.Της ζηταω κινητο μου λεει Αλλη φορα! Γραφω το δικο μου κινητο και δεν της ξαναστελνω για 2 μερες! Το εχω διαβασει σε βιβλιο αυτο το κολπο! Με θυμαται την τριτη μερα και μου στελνει μηνυμα στο φβ .Μιλαμε κανα 2 ωρες στο φβ και μου στελνει το κινητο της γιατι κουραστηκε να γραφει .Μιλαμε κανενα μισαωρο στο κινητο νυχτιατικα! Της επομενες μερες μιλουσαμε χαλαρα στο φβ.Σημερα ειχαμε κανονισει να παμε για καφε αυριο οι δυο μας.Στο τελευταιο μηνυμα την αποκαλεσα μωρακι! Αυτη μου απαντησε οτι την λενε Μαρια! Οτι δεν μου εχει δωσει δικαιωμα να την αποκαλω μωρακι! Με διεγραψε απο το φβ! Σημερα το απογευμα εγινε.Δεν της εστειλα καποιο μηνυμα στο κινητο .Και δεν προκειται να της ξαναστειλω! Εκτος και αν ξαναστειλει πρωτα αυτη! Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!
Πιστευω οτι το παιζει δυσκολη!!! Γενικα παντως ειναι παραξενη και μυστηρια κοπελα.
Εχω μαθει παντως οτι στο παρελθον εχει φαει πολλες πουτσες! Και τωρα το παιζει σοβαρη και δηθεν!
Πως ψυχολογειτε την συμπεριφορα της?!
μη χανεις χρονο τυπε
εχεις σιγουρα καλυτερα πραγματα να ασχοληθεις