lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
σκασε υπερμουνιο
σκασε υπερμουνιο
εγώ είμαι τριμουνο. Ερι Ρετσινα κασιοπησκασε υπερμουνιο
Ναι αλλα για να γινει αυτο.....πρεπει προηγουμενωs να τιs πεισειs οτι ειναι ντε και ντε μουναρεs....Κι αυτο ειναι το θεσφατο που λεγαμε για να γινει πρακτεοΩς αντρα προς άντρα μιλάμε τύπε μου,άσε τις γυναίκες στην άκρη τώρα.Με τις γυναίκες θα ασχολούμαστε μόνο απο πάνω τους σκυμένοι και οταν τις έχουμε στα 4,έτσι πρέπει και είναι και όμορφα.
Η τρισυπόστατη θεότης ( για να περασουμε και στα θρησκευτικα σιγα σιγα)εγώ είμαι τριμουνο. Ερι Ρετσινα κασιοπη
σκασε υπερμουνιο
Παρτουζόμουνοεγώ είμαι τριμουνο. Ερι Ρετσινα κασιοπη
δοκίμασα να πάρω πιπα με παγακι πιο ευχάριστη ιστορία από τις δικές σου ονειροφαντασιες
Πες της ότι είναι μια λέξη που αποτελεί κοινωνική προσφορά από το μπου. Κι άμα σου κάτσει γράψε μουΆυτο το υπερμούνιο καλό φαίνεται θα το πω στη γυναίκα όταν πάω σπίτι,μπορεί να τις περάσει ο πονοκέφαλος κια να μου κάτσει σήμερα
Θα ρωταει πού το ακουσες τύπε, μην κανεις τετοια λαθη ;)Άυτο το υπερμούνιο καλό φαίνεται θα το πω στη γυναίκα όταν πάω σπίτι,μπορεί να τις περάσει ο πονοκέφαλος κια να μου κάτσει σήμερα
Φαντασου να του πει ναι το ξερω, το διαβασα προ ολιγου σε ενα φορουμ στο ιντερνετ ;)Πες της ότι είναι μια λέξη που αποτελεί κοινωνική προσφορά από το μπου. Κι άμα σου κάτσει γράψε μου
Ναι αλλα για να γινει αυτο.....πρεπει προηγουμενωs να τιs πεισειs οτι ειναι ντε και ντε μουναρεs....Κι αυτο ειναι το θεσφατο που λεγαμε για να γινει πρακτεο
Ειχε και φασολακια Μπαρμπα Σταθη στη καταψυξη.......αρα ειχε και πουτσακιΕιχε και πουτσα η πιπα ή σκετο παγακι;
εχε χάρη που ειναι η Κουμπαρα σου μπροστά αλλιώς θα σε στολιζαεγώ είμαι τριμουνο. Ερι Ρετσινα κασιοπη
Δεν ειπε "πιπα σε παγακι" ρε τύπε, "πιπα με παγακι" ειπεΕιχε και πουτσα η πιπα ή σκετο παγακι;
Εκεί δε λες τίποτα. Επικρατεί ο νόμος της σιωπής ;) ;)Φαντασου να του πει ναι το ξερω, το διαβασα προ ολιγου σε ενα φορουμ στο ιντερνετ ;)
πουτσα τι είναι ?Ειχε και πουτσα η πιπα ή σκετο παγακι;
να στολισεις το άδειο σου πουλί με λουλούδια τέτοιο νεκροταφείο που είναιεχε χάρη που ειναι η Κουμπαρα σου μπροστά αλλιώς θα σε στολιζα
Τι άντρας!!!εχε χάρη που ειναι η Κουμπαρα σου μπροστά αλλιώς θα σε στολιζα
αυτο που πρεπει να γλύφεις και να φτύνει οχι να σε φτύνει και να γλύφειςπουτσα τι είναι ?