life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Α ολα κι ολα.......Με εχετε αρχισει στιs ακατανοητεs φρασειs ...Θεφατον δογμα
Τι ειναι αυτα ????
Οχι βρε παιδι μου, αλλά αν μου γνωρισει και κανα δυο ακομη θα με χαλασει? Αλλά δεν βλεπω επι του πρακτέου να γινεται τιποτα.Από το Λάκη περιμένεις να σου βρει γκόμενα ρε Αλεξ?
Κάτι το θέσφατο, το υπομούνιο, το παλμάρε, ένα μπέρδεμα υπάρχει όσο να πειςλες να μπερδευονται με τις λέξεις ? Τους βλέπω χαμενους
κατσε μη φυγεις θα γαμησουμε σημερανα θυμίσω βαλε με πόρτα τσάμπα να γαμησω
Τύπε δεν εισαι κλωνος, ετσι? Πρεπει οντως να εισαι καινουργιος εδω.Όχι εγώ είμαι απο τους έτσι,όχι απο τους αλλιώς που κράζουν για να φανούν,γουστάρω τις γυναίκες και ας τις τρολάρω κάποιες φορές,αλλα απωθημένα μάγκα μου ποτε δεν είχα
Παλμαρέ. Τον τονο στο ρε.Κάτι το θέσφατο, το υπομούνιο, το παλμάρε, ένα μπέρδεμα υπάρχει όσο να πεις
Τύπε δεν εισαι κλωνος, ετσι? Πρεπει οντως να εισαι καινουργιος εδω.
ολα τα ξερεις μπαγασακοΤύπε δεν εισαι κλωνος, ετσι? Πρεπει οντως να εισαι καινουργιος εδω.
Είναι να απορείς ε?Οχι βρε παιδι μου, αλλά αν μου γνωρισει και κανα δυο ακομη θα με χαλασει? Αλλά δεν βλεπω επι του πρακτέου να γινεται τιποτα.
Τύπε αυτα τα εξηγω στις γυναικες. Οι αντρες να τα καταλαβουν μονοι τουςΕίμαι καινούργιος ναι.Θα με ξεναγήσεις?κλώνος τι είναι?
εαν η γυναικα το παίζει μουναρα ειναι μουναρα νόμοςΘεώρημα :εάν ο άντρας το παιζει βαρύς κ ασηκωτος στο μπου τρώει παντοφλα σπίτι
πολύ αστείο. Που τα βρίσκεις τόσο πετυχημένα θα ήθελα ν ήξεραεαν η γυναικα το παίζει μουναρα ειναι μουναρα νόμος
Εχουμε και υπομούνιο τύπεΑ ολα κι ολα.......Με εχετε αρχισει στιs ακατανοητεs φρασειs ...Θεφατον δογμα
Τι ειναι αυτα ????
Μην ξεχνιόμαστε.Εχουμε και υπομούνιο τύπε
Τύπε αυτα τα εξηγω στις γυναικες. Οι αντρες να τα καταλαβουν μονοι τους
σκασε υπερμουνιοπολύ αστείο. Που τα βρίσκεις τόσο πετυχημένα θα ήθελα ν ήξερα
τώρα κάνουμε μαθηματικά. Θερινα τμήματαΦυσικη και Χημεια ποτε θα κανουμε??? Νομοs μουναρα πρακτεο θεσφατο.....Ολο αρχαιο κειμενο κανουμε