Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Θα γινει καποια στιγμη τυπε μου ετσι να δει ο σκατογερας τι μουναρος ειναι η Ζαβαρα και να εχει δουλεια για το σπιτι μετα. ;)

Αν δεν απατώμαι, είναι η 182η φορά που το γράφετε. Τι περίμένετε; Να κατεβάσει η Ζάβαρα βυζιά;

Εγώ σας έχω προσκαλέσει εδώ και κάτι μήνες. Εσείς είστε που συνεχώς το αναβάλλετε.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αν δεν απατώμαι, είναι η 182η φορά που το γράφετε. Τι περίμένετε; Να κατεβάσει η Ζάβαρα βυζιά;

Εγώ σας έχω προσκαλέσει εδώ και κάτι μήνες. Εσείς είστε που συνεχώς το αναβάλλετε.
τυπε λες να κερδιζει χρονο και να την ταιζει κοτοπουλα για να σου παρουσιαστει ο ζαβαρας με κανενα βυζο μεχρι απεναντι;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γιαυτό και είπα στους αποπάνω ότι στη κόντρα κρύβετε μια καψούρα και ένας πόθος ανεκπλήρωτος εκ πείρας,μαυτό που έζησα τότε!!
Δηλαδη λες εμεις που σχολιαζουμε την Νικολ, να θελουμε να παμε τριαδα εσυ,εγω,πουλι, και να της βαψουμε την περουκα;  :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δηλαδη λες εμεις που σχολιαζουμε την Νικολ, να θελουμε να παμε τριαδα εσυ,εγω,πουλι, και να της βαψουμε την περουκα;  :S
τυπε τουλαχιστον εγω τη νικολ δεν την εχω μονο για ενα πουτσο
τη βλεπω αρκετα σοβαρα  :-

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
τυπε λες να κερδιζει χρονο και να την ταιζει κοτοπουλα για να σου παρουσιαστει ο ζαβαρας με κανενα βυζο μεχρι απεναντι;

Πρέπει να οριστεί ημερομηνία άμεσα λοιπόν,να μη προλάβουν να φυτρώσουν μαστάρια ρε τύποι  :boobies:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

ΟΧΙ δε θέλω παρτίδες με κρός μότο κρος κτλ ..θα τη κόψω να τη πετάξω στα σκυλιά καλήτερα χαχαχαχαχα

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Τυπε το να σκασω εγω με την κοπελα μονοι μας και να μου εχεις λαο να μας περιμενει εισαι βαρια γελασμενος.Σε ουδετερο μερος αν γουσταρεις ειμαι μεσα ετσι να σταματησεις να λες τις οποιες μαλακιες πρωτον για την κοπελα και δευτερον για την παρτη μου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Ή αυτό, ή περιμένουν να έλθουν τα εμφυτεύματα στήθους από την Καζαμπλάνκα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυπε το να σκασω εγω με την κοπελα μονοι μας και να μου εχεις λαο να μας περιμενει εισαι βαρια γελασμενος.Σε ουδετερο μερος αν γουσταρεις ειμαι μεσα ετσι να σταματησεις να λες τις οποιες μαλακιες πρωτον για την κοπελα και δευτερον για την παρτη μου.
Καλα τι νομιζεις οτι ειναι ο Αγιος;
Ο πολλλα βαρυς αληταρας; Σιγα, δεν θα ειστε οι πρωτοι που συνανταει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τυπε τουλαχιστον εγω τη νικολ δεν την εχω μονο για ενα πουτσο
τη βλεπω αρκετα σοβαρα  :-
Φανταζεσαι σκηνικο εσυ με κουστουμι και ντυμενος καγκουρας αγκαζε με την Νικολ ντυμενη με γαμηλια δερματινα και μασκα, και απο κατω εμεις απο το site, κατι τραβελια, κατι τσατσαδες, να σας πεταμε καποτες; Και μετα ολοι μαζι σε ενα δωματιο κανενος ξενοδοχειου.
:bigdick:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

Πάντα μόνος μου προσέρχομαι. Ρωτήστε τους κ.κ. Δευκαλίωνα τον 75άρη, Τσουλούφα-Βλαχάντερο-Τζιτζιφρίγκο (όταν θα ξαναμπει με το καλό)& Τραβαμούνη.  Θα σας το επιβεβαιώσουν πάραυτα.  :)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Φανταζεσαι σκηνικο εσυ με κουστουμι και ντυμενος καγκουρας αγκαζε με την Νικολ ντυμενη με γαμηλια δερματινα και μασκα, και απο κατω εμεις απο το site, κατι τραβελια, κατι τσατσαδες, να σας πεταμε καποτες; Και μετα ολοι μαζι σε ενα δωματιο κανενος ξενοδοχειου.
:bigdick:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ  :'( :'( :'(

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Πάντα μόνος μου προσέρχομαι. Ρωτήστε τους κ.κ. Δευκαλίωνα τον 75άρη, Τσουλούφα-Βλαχάντερο-Τζιτζιφρίγκο (όταν θα ξαναμπει με το καλό)& Τραβαμούνη.  Θα σας το επιβεβαιώσουν πάραυτα.  :)
αν ερθω με την κοπελα θα ηρεμησεις?καρδια μην μου παθεις μονο και το εχω τυψεις μετα. :grin:
μια χαρη μονο...μην με αρχισεις με πολιτικες κουβεντες τις συχαινομαι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Καλα τι νομιζεις οτι ειναι ο Αγιος;
Ο πολλλα βαρυς αληταρας; Σιγα, δεν θα ειστε οι πρωτοι που συνανταει.

Κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, κύριε, και σύμφωνα με τις μπαμπέσικες πουστροκωλομπαραδίστικες κουτοπονηριές  που πράττει το συνάφι του.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom