alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ποιον αφορα αυτο?άλεξ πόσες έχεις ?
χωρίς πουτάνες
Ποιον αφορα αυτο?άλεξ πόσες έχεις ?
χωρίς πουτάνες
Δεν παιρνω τιποτα προσωπικα ρε φιλε, απλως θεωρω οτι δικαιουμαι να σχολιασω κατι που εκτιμω οτι ειναι μεγιστη παπαρια και κλισεδακι ανευ ουσιας. Και ζητω την αποψη σου περαιτερω. Κακο ειναι?Πολύ προσωπικα το πηρες μου φαινεται. Ας ξεκινήσουμε λεγοντας ότι είναι μαλακεια να ψάχνουμε για γκομενα εκει που δε μπορούμε να δουμε πως είναι.
Ποιον αφορα αυτο?
Τύπε με το μαλακο, ενας αλλος που εμπαινε στο θρεντακι τους και τους τα εχωνε, ειναι τωρα διαδικτυακος μακαριτης. Η αυλη δεν συγχωρει.Ρε λοπεζ την άλλη την εριναλ τι την έχετε εδώ μέσα? Την πείραξε που τραμπουκιζουμε της ελλεεινιδες δρόμο και αυτή...
Αδιακριτη οχι, μαλλον ανούσια. Αν ομως εχεις περιεργεια, καμια εικοσαρια ειναι.δλδ μετά από τόσες online ερωτικές εξωμολογίσεις που μας έχεις κάνεις βρίκες την ερώτηση μου αδιάκριτη ?
πάσο
Ρε Ευα...εχεις χωρις παρεξηγηση φοβερο κωλο...
Και η Μαριαννα επισης..ε ρε τι εχανα τοσο καιρο!!
Ε ρε γλεντια!!!Οξεια καβλιτιδα θα παθω σε λιγο!!
Ειστε υπεροχες πραγματικα,κολαζετε και Αγιο εσεις!
ψαξε θα βρεις και αλλα πολλα τυπε σου δινω το οκ .
εσένα γιατί δε σε παει η εριναλ?δεν της έκατσες?Δεν παιρνω τιποτα προσωπικα ρε φιλε, απλως θεωρω οτι δικαιουμαι να σχολιασω κατι που εκτιμω οτι ειναι μεγιστη παπαρια και κλισεδακι ανευ ουσιας. Και ζητω την αποψη σου περαιτερω. Κακο ειναι?
δεν εχω καθολου ορεξη για κονταρομαχιες
Ποτέ δεν με χώνεψε. Άλλο μηκος κυματος.εσένα γιατί δε σε παει η εριναλ?δεν της έκατσες?
Ποτέ δεν με χώνεψε. Άλλο μηκος κυματος.
εχω αρκετα ρε μην μασας ψαξου ολη νυχτα.πωωωω ρε αγριε τι εχανες τοσο καιρο
Αδιακριτη οχι, μαλλον ανούσια. Αν ομως εχεις περιεργεια, καμια εικοσαρια ειναι.
εχω αρκετα ρε μην μασας ψαξου ολη νυχτα.
εγω την κανω ομως αυριο δουλευω :-*
εκπέμπεις μεγάλη εμπειρία για αυτό ρώτησα
εκπέμπεις μεγάλη εμπειρία για αυτό ρώτησα
Και ο Τσιπρας ειναι μεγαλος ηγετης.εχει επιπεδο η γυναικαρα
Αδιακριτη οχι, μαλλον ανούσια. Αν ομως εχεις περιεργεια, καμια εικοσαρια ειναι.
Ναι, και?εκπέμπεις μεγάλη εμπειρία για αυτό ρώτησα