Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οκ ρε Αλεξ κανουμε καβλαντα γουσταρουμε πειραζομαστε αλλα ρε τυπε ορισμενοι ειναι ψυχακηδες..ανωμαλαρες. :jerking:
Εγω το ξαναλεω στην καραπουτσακλαρα μου εδω μεσα κερδισμενος βγηκα  ;)
Εμενα το λες? Εμενα οσο καιρο καποιοι με κραζουν, κάνω επι 5 χρονια γνωριμιες απο εδω μεσα. Και οι αλλοι μενουν με το αντριλικι και το κραξιμο  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ρε τυπε ειλικρινά τι σου προσφέρουν εδώ στο σάιτ οι μη  επαγγελματιες? Ποιος ο λόγος ύπαρξης τους?θέλεις καυλαντισμα με γυναίκες? Τόσα σάιτ υπάρχουν να καυλαντισεις,ΑΕ δω είναι για αυτούς που πληρώνουν και όχι για μαλακισμενα μπάζα που ψάχνουν τον αγαμητο

Υπερβολες τύπε.
Εγω βρηκα κοριτσι διαμαντι απο εδω μεσα.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ρε τυπε ειλικρινά τι σου προσφέρουν εδώ στο σάιτ οι μη  επαγγελματιες? Ποιος ο λόγος ύπαρξης τους?θέλεις καυλαντισμα με γυναίκες? Τόσα σάιτ υπάρχουν να καυλαντισεις,ΑΕ δω είναι για αυτούς που πληρώνουν και όχι για μαλακισμενα μπάζα που ψάχνουν τον αγαμητο
Γνωριμια ρε φιλε ,μου αρεσει να γνωριζω κοσμο να ανταλλασω αποψεις να περναω καλα να γελαω να γουσταρω.
Το μπαζα που λες ειναι αντικειμενικο για τον καθενα.
Στο φιναλε για ποιο λογο να μην καβλαντισω?Ενοχλω καποιον δεν το καταλαβα. :hi:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Χαβαλε κανουν ρε μαν οι περισσοτερες τι σε ενοχλει αυτο;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εμενα το λες? Εμενα οσο καιρο καποιοι με κραζουν, κάνω επι 5 χρονια γνωριμιες απο εδω μεσα. Και οι αλλοι μενουν με το αντριλικι και το κραξιμο  :2funny: :2funny:
έχεις γαμησεις κάποια μουνάρα από εδώ μέσα? Δεν νομίζω εκτός αν ήταν επαγγελματιας

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
έχεις γαμησεις κάποια μουνάρα από εδώ μέσα? Δεν νομίζω εκτός αν ήταν επαγγελματιας
Μουναρα εννοοντας αυτη που περπαταει στον δρομο και πεφτουν μασελες?
Τι δουλεια εχει να μπει εδω μεσα τετοια γκομενα ρε φιλε?
Εγω μιλαω για καθημερινες κοπελες που στο κρεβατι γινοντε φωτια .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι παει να πει "μουναρα" ρε φιλε? Τροπαια ψαχνουμε? Γνωρισα ατομα πολυ αξιολογα και τελευταια το αξιολογοτερο, που ειναι και πολυ εμφανισιμο. Εξω δηλαδη απο εδω περιμενουν καπου στη γωνια οι "μουναρες" και το αγνοω???

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γνωριμια ρε φιλε ,μου αρεσει να γνωριζω κοσμο να ανταλλασω αποψεις να περναω καλα να γελαω να γουσταρω.
Το μπαζα που λες ειναι αντικειμενικο για τον καθενα.
Στο φιναλε για ποιο λογο να μην καβλαντισω?Ενοχλω καποιον δεν το καταλαβα. :hi:
εδώ μέσα βρήκες να κανεις γνωριμίες? Τεσπα ο καθένας. ....όσες έχω γνωρίσει προβληματικό ήταν, γιαυτό μπαίνουν και εδω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε εχεις πιασει απολυτα το νοημα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
θες οτι κρυβοντε αλλα συμφεροντα απο πισω..μην χαλασουμε και την πληρωμενη πιατσα εξαλου..
ναι υπαρχει παγκοσμια συνωμοσια
το βρηκες ρε λιακοπουλε

liakopoulos-aspida.png

παρτα να μη στα χρωσταω

Double_Moutza.jpg

Υ.Γ: και για να μιλησουμε σοβαρα. προσωπικα δεν κραζω ολες τις γυναικες του σαη. π.χ. με την ερι καβλαντιζω, με τη ροζυ απλα συζηταω. οι ελλεεινιδες ομως που εχουν υφος, μας τη λενε που γαμαμε στα μπουρδελα, εχουν τσακωθει με ολο τον κοσμο εκτος απο τους μουνοδουλους υπηρετες τους και κανουν ιντριγκες με πιεμ για να μας ψαρωσουν και να μας κοροιδεψουν (ποιους; εμας...  :2funny: ) ολες αυτες λοιπον απλα θα ΤΡΩΝΕ ΣΚΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ. και οι αξιολυπητοι που το παιζουν αυτοκλητοι προστατες μπας και φανε κανα ξεροκομματο. η ζαβαρα μπηκε εδω μεσα και αρχισε να κραζει κοσμο απο το πρωτο μηνυμα (μπειτε στο προφιλ να δειτε) μεχρι το 100ο μηνυμα ειχα τσακωθει με δεκα ατομα. μετα την ειδε ωραια ελενη και εστελνε πιεμ στο αλλο το 19χρονο να πουνε δηθεν οτι πηγαν για καφε οι δυο τους και να μας τριψουν στη μουρη οτι ειναι πενταμορφες, γαματες και τα αρχιδια μας κουνιουνται το ενα πλαι στ αλλο. ε τετοιες συμπεριφορες αμα δε συμμαζευονται εγκαιρως θα τρωνε κραξιμο. τοσο απλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ναι υπαρχει παγκοσμια συνωμοσια
το βρηκες ρε λιακοπουλε

liakopoulos-aspida.png

παρτα να μη στα χρωσταω

Double_Moutza.jpg

Υ.Γ: και για να μιλησουμε σοβαρα. προσωπικα δεν κραζω ολες τις γυναικες του σαη. π.χ. με την ερι καβλαντιζω, με τη ροζυ απλα συζηταω. οι ελλεεινιδες ομως που εχουν υφος, μας τη λενε που γαμαμε στα μπουρδελα, εχουν τσακωθει με ολο τον κοσμο εκτος απο τους μουνοδουλους υπηρετες τους και κανουν ιντριγκες με πιεμ για να μας ψαρωσουν και να μας κοροιδεψουν (ποιους; εμας...  :2funny: ) ολες αυτες λοιπον απλα θα ΤΡΩΝΕ ΣΚΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ. και οι αξιολυπητοι που το παιζουν αυτοκλητοι προστατες μπας και φανε κανα ξεροκομματο. η ζαβαρα μπηκε εδω μεσα και αρχισε να κραζει κοσμο απο το πρωτο μηνυμα (μπειτε στο προφιλ να δειτε) μεχρι το 100ο μηνυμα ειχα τσακωθει με δεκα ατομα. μετα την ειδε ωραια ελενη και εστελνε πιεμ στο αλλο το 19χρονο να πουνε δηθεν οτι πηγαν για καφε οι δυο τους και να μας τριψουν στη μουρη οτι ειναι πενταμορφες, γαματες και τα αρχιδια μας κουνιουνται το ενα πλαι στ αλλο. ε τετοιες συμπεριφορες αμα δε συμμαζευονται εγκαιρως θα τρωνε κραξιμο. τοσο απλο.

Τύπε δεν βλεπω να γραφεις τιποτα για καραμουζιασμα και κατουρημα και εχασε το ποστ την σπιρταδα του  :grin:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
εγω η τελευταια μου γνωριμια ειναι μια κοπελα διαμαντι σε χαρακτηρα και μακαρι πολλες να της μοιαζανε εστω στο μικρο δαχτυλακι της.
το τονιζω..ΣΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ για οτι πιστευετε για εκεινη εγω περναω ομορφα σε πολλους τομεις μαζι της με ηρεμει με γεμιζει η παρεα της.
εδω μεσα πηγα με κοπελες του επαγγελματος δεν μπηκα για γνωριμιες ,αν δεν εκανα κριτικες ηταν καθαρα επειδη δεν γουσταρα καν να μπω σε τετοια διαδικασια ημουν ποιο πολυ χαμηλου προφιλ.
βριζοντας ομως μια αξιολογη κοπελα βγηκα απο τα ρουχα μου για τον λογο οτι κανεις/μια δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα και ψευτοτραμπουκισμο απο κανεναν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τύπε εχεις πιασει απολυτα το νοημα.
οκ ωραια αυτοπεποιθηση έχετε  για τον εαυτό  σας....πάσο.. γάματε τα μπάζα για να νομίζετε  ότι μετράτε. ....τι να πω?ο καθένας. ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Γιατι ρε μεγαλε εχω αδικο σε αυτα που λεω?
Δεν μπορουσα δλδ μια μερα να παρω την ζαβαρα να ερθω για καφε στην καφετερια απο το να ψευτοτραμπουκιζουμε ο ενας τον αλλον?
Να γουσταρουμε να γελασουμε να περασουμε καλα?
Επρεπε σονι και ντε δλδ να ειναι αυτη κρος..πουστης..εγω υποταχτικος και δεν συμαζευεται?
Μονοι σας κανετε δυσκολη την ζωη σας.Δεν ξερω ειλικρινα..να μην παρεξηγηθητε και σας πουν αδελφες?Ποιοι ρε?
Αυτοι ειναι μεγαλυτερες αδελφες που κραζουν με κομπλεξ κατωτεροτητας.

Μισό, γιατί είστε και ξεχασιάρης.  :)

Όταν εσείς και η καψουρεμένη με λούζατε με σεξιστικά σχόλια τύπου "πουστόγερας", "αγάμητος" κλπ, εγω το μόνο που είχα κάνει ήταν να αποκαλύψω ότι η κ. Ζάβρα έχει λογκάρει και από άλλο λογαριασμό. Τις σεξιστικές προσπάθειες  τραμπούκας τις αρχίσατε η καλή σας και εσείς, και τώρα ζητάτε και τα ρέστα;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
εγω η τελευταια μου γνωριμια ειναι μια κοπελα διαμαντι σε χαρακτηρα και μακαρι πολλες να της μοιαζανε εστω στο μικρο δαχτυλακι της.
το τονιζω..ΣΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ για οτι πιστευετε για εκεινη εγω περναω ομορφα σε πολλους τομεις μαζι της με ηρεμει με γεμιζει η παρεα της.
εδω μεσα πηγα με κοπελες του επαγγελματος δεν μπηκα για γνωριμιες ,αν δεν εκανα κριτικες ηταν καθαρα επειδη δεν γουσταρα καν να μπω σε τετοια διαδικασια ημουν ποιο πολυ χαμηλου προφιλ.
βριζοντας ομως μια αξιολογη κοπελα βγηκα απο τα ρουχα μου για τον λογο οτι κανεις/μια δεν αξιζει τετοια συμπεριφορα και ψευτοτραμπουκισμο απο κανεναν.
ενταξει ρε μαν,μας επεισες,ειλικρινα.Μην βασανιζεσαι αλλο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Όχι αυτή. ....παλιά πολλές και διαφορες

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
οκ ωραια αυτοπεποιθηση έχετε  για τον εαυτό  σας....πάσο.. γάματε τα μπάζα για να νομίζετε  ότι μετράτε. ....τι να πω?ο καθένας. ...
ο καθενας φιλε μου οπως την βρισκει.

Προσωπικα δεν βασανιζομαι καθολου εχω ηδη σχηματισει γνωμες εδω μεσα.
Καλα να περνατε οσο για τους ψευτομαγκες περα απο νικολ και μεταξι δεν σας κοβω για τιποτα καλυτερο. :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο Ναρούτο εχει ενα δικιο παντως, στο οτι καποιοι ζοριζονται υπερ το δεον.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
...
ναι ψωνισες απο σβερκο τυπε
πετυχες τη ζαβαρα που πρωτομπηκε εδω μεσα ως αντρουτσα σαπφω νοταρα και σκοτωθηκε με ολους, μετα το γυρισε στο "ανοιξαμε και σας περιμενουμε" και εστειλε πιεμ μεχρι και στον τεχνικο του σαη μπας και σπρωχτει σε καμια γωνια και στο τελος που την καραμουζιασαμε εβριζε σα λιμενεργατης ψευτομαγκακι της πορδης
βρηκες κοριτσι για σπιτι
καλα στεφανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom