σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
την εκανα
γλεντηστε μεχρι το πρωι οπως ξερετε :-*
στασου μυγδαλαααα καλο βραδυ ρε ομορφια
την εκανα
γλεντηστε μεχρι το πρωι οπως ξερετε :-*
χτες που ησουν με το παρεακι σου μια χαρα εκραζες μωρη κοτα τωρα σε πειραξε που εισαι μοναχουλη αποψε?τυπε μου για να σου θυμισω μιλαγαμε ολοι μια χαρα, ειπες κατι για ενα γκομενακι ΑΑΑ και ρωτησα χωρις να προκαλω αν ειναι αυτο που ποσταρες σημερα το πρωι στο αλλο θρεντ
και η απαντηση χωρις να σε βρισω η να σε κραξω ηταν αυτη
φαε λοιπον τωρα καραμουζιασμα αφου εσυ το ξεκινησες και μη κλαις σα κακογαμημενη χηρα
και μοναχουλι που ειμαι κι εσυ με το παρεακι σου παλι τα φλοκια μου γευτηκεςχτες που ησουν με το παρεακι σου μια χαρα εκραζες μωρη κοτα τωρα σε πειραξε που εισαι μοναχουλη αποψε?
βαλε παλι πυτζαμες κ πεσε για υπνο μιζερε τυπακο :-*
σιγα ρε αερογαμη..μην τα πατησουμε κ γλυστρισουμε.φωναξε καποιο απο τα κροσακια που σφιγκεις να στα μαζεψει :-*και μοναχουλι που ειμαι κι εσυ με το παρεακι σου παλι τα φλοκια μου γευτηκες
Τι, αυτο ηταν? τελειωσαμε?
ελα στα συγκαλα σου ρε κεφτεσιγα ρε αερογαμη..μην τα πατησουμε κ γλυστρισουμε.φωναξε καποιο απο τα κροσακια που σφιγκεις να στα μαζεψει :-*
Τι, αυτο ηταν? τελειωσαμε?
Τουλαχιστον καταφεραμε να κανουμε τη Βιλμα να συμμετασχει....
εγω προσωπικα 2 φορες ο τυπος δεν ξερω αν του σηκωυηκε καν..βλεπεις υποβοηθηση..σσσ ομως μεταξυ μαςΤι, αυτο ηταν? τελειωσαμε?
Ελπίζω να μην τελειώσει έτσι... φαινόταν καλό :-
ρε κοπελια θα καθομουν ολη νυχτα να τον καραπουτσιαζα αλλα την κανω να πιω ποτακι κ υπνο μετα.Ελπίζω να μην τελειώσει έτσι... φαινόταν καλό :-
γουσταρες μπινελικι και τραβηξες 2 παχιες μωρη μουχριτσα;εγω προσωπικα 2 φορες ο τυπος δεν ξερω αν του σηκωυηκε καν..βλεπεις υποβοηθηση..σσσ ομως μεταξυ μας
Μπα φυγε εσυ τύπε, την αναλαμβανω εγω την Βιλμαρε κοπελια θα καθομουν ολη νυχτα να τον καραπουτσιαζα αλλα την κανω να πιω ποτακι κ υπνο μετα.
Μπορουμε να το συνεχισουμε και με αλλο τροπο, ποσταρισε καμια φωτο σου
Στην Βιλμα το ειπα χαρα μου.δεν εχεις αναγκη εσυ εμενα ...μπες στο καταλληλο θρεντ και εχει πολλες να θαυμασεις αλεξ..
Σαλεμ ημουν τυπε..δεν με παρακολουθεις μικρουλη θα σε μαλωσω..γουσταρες μπινελικι και τραβηξες 2 παχιες μωρη μουχριτσα;
να μπαινω καθε βραδυ να σε λουζω να βαρας μαλακια μεχρι να χυσεις ταλκ απο την αφυδατωση
μας το παιζεις και υπεργαμιας και θα εισαι σα λιβαδι με παπαρουνες απο τα καυλοσπυρα
Στην Βιλμα το ειπα χαρα μου.
Μπορουμε να το συνεχισουμε και με αλλο τροπο, ποσταρισε καμια φωτο σου
Σαλεμ ημουν τυπε..δεν με παρακολουθεις μικρουλη θα σε μαλωσω..
το προσωπακι μου οσα φλοκια κ να φας δεν θα το καταφερεις ειναι εκ γεννετης καυλιαρικο.