alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ο αλλος δηλωνει καψούρης ομως, δεν τον σκεφτεσαι?με ολους εχω συζητησεις...αποκλειστικοτητα δε παιζει
Ο αλλος δηλωνει καψούρης ομως, δεν τον σκεφτεσαι?με ολους εχω συζητησεις...αποκλειστικοτητα δε παιζει
ελα αφου βλεπεις οτι ο σβερκος σου εγινε κοκκινοςναι ξεχασα..εσεις τραβατε μαλακιες με κροσακια :-*
βρισκεις?
ακομα ειναι αρχη να περνας οποτε θες να γελας
η ζαβαρα εχει στειλει πιεμ μεχρι και στον τεχνικο που συντηρει τον σερβερ
η ζαβαρα εχει στειλει πιεμ μεχρι και στον τεχνικο που συντηρει τον σερβερ
το πουλι δεν στελνει ποτε πιεμεσυ μ εχεις στειλει απο το κλωναρι σου ... γιατι απο αυτο το παιζεις βαρυ πεπονι ;) ;)
Καλησπεριζω την δημοφιλεστερη κοπελα του μπου κομ.
Ο αλλος δηλωνει καψούρης ομως, δεν τον σκεφτεσαι?
Ο αλλος δηλωνει καψούρης ομως, δεν τον σκεφτεσαι?
σε καποιο ονειρο ζεις ετσι τυπε?παραμερισε λιγο την μπιχλα του γραφειου..μαζεψε κοιλαρα κ πηγαινε σε καθρεφτη κ πες..τι μλκσ ειμαι ρε που την λεω στον τυπο?? :-*ελα αφου βλεπεις οτι ο σβερκος σου εγινε κοκκινος
ληχτο γιατι δεν τραβαει
το πουλι δεν στελνει ποτε πιεμ
πες ονομα υποτιθεμενου κλωναριου να σε ξεβρακωσω
σταματα βιλμα θα με κραζουν μεχρι το πασχα... και εχουμε σαρακοστη και νηστευω δε μπορω να βρισω
ασε λοιπον τις πιπες γιατι και εσυ και εγω γνωριζουμε οτι δε σου εχω στειλει πιεμδε φοραω βρακακι τωρα.....
ασε λοιπον τις πιπες γιατι και εσυ και εγω γνωριζουμε οτι δε σου εχω στειλει πιεμ
ασε λοιπον τις πιπες γιατι και εσυ και εγω γνωριζουμε οτι δε σου εχω στειλει πιεμ
Ασ' τους ........ να ζηλεύουν ........ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ρε πουστη, μια χαρα αναβεις τα αιματα.αν ηθελες να στειλεις πιεμ στην ζαβαρα τι θα της εστελνες ?
το πουλι ειναι ενα και μοναδικο και δεν στελνει ποτε πιεμμε το προφιλ ''πουλι'' οχι... αλλα με αλλα ???? δε ξερουμε... ασε λοιπον τις φιφες
τυπε μου για να σου θυμισω μιλαγαμε ολοι μια χαρα, ειπες κατι για ενα γκομενακι ΑΑΑ και ρωτησα χωρις να προκαλω αν ειναι αυτο που ποσταρες σημερα το πρωι στο αλλο θρεντ
σε καποιο ονειρο ζεις ετσι τυπε?παραμερισε λιγο την μπιχλα του γραφειου..μαζεψε κοιλαρα κ πηγαινε σε καθρεφτη κ πες..τι μλκσ ειμαι ρε που την λεω στον τυπο?? :-*
Συγνωμη ρε τυπε..δεν σε ακουω καλα..φτυσε λιγο τις μπαλες απο το στομα σου κανε γαργαρες και πες το παλι. :-*