Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Να καταθέσω κι εγώ τον προβληματισμό μου για την υπερτίμηση των ''ελλεεινίδων'' και τον... αμανέ που έχουν σηκώσει:αφού όλη η κουλτούρα,λαϊκή και ''υψηλή'',περιστρέφονται γύρω από την εξύμνηση των γυναικών,λογικό δεν είναι να... πουλήσουν ακριβά το μουνί τους;Όταν από τον πιτσιρικά στο αυτοκίνητο,μέχρι τον μεσήλικα στο μπαρ ακούνε Πάολα και Καρρά ,(τα παραδείγματα τυχαία),δεν είναι αναμενόμενο να κυριαρχήσει ο πιρφορισμός;Και η πιο ''ποιοτική'' μουσική (Μάλαμας,Θηβαίος,κλπ),στο ίδιο μοτίβο δεν κινούνται,του ''πόνου'' των αντρών που τους παράτησε η γκόμενα;Κάτι ανάλογο δεν συμβαίνει και με το σινεμά,TV,κλπ;

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Θα πω κι'εγω αλλο ενα περιστατικο απο τα διαφορα που εχω γραψει εδω για τις Ελληνιδες σε μια πολη της επαρχιας οπου και ζω.
Πριν καιρο ειδα απο το αμαξι μου μια παλια σχεση στο δρομο μαζι με εναν παλιο συμμαθητη και καλο φιλαρακι που μιλουσαμε και ειχαμε βρεθει αρκετες φορες για καφε λογο του οτι ειχαμε κοινους φιλους...
Τελος Ιουλιου ημουν καλεσμενος σε ενα γαμο,εξω απο την εκκλησια λοιπον ειδα το ζευγαρι..δεν ξαφνιαστηκα!
Ρωταω:<Πως παει παιδια ολα καλα>?
Απαντηση καμια και το κεφαλι αλλου,βασικα στραβωσα γιατι εψαχνα να βρω τι ειχε συμβει...
Επειτα σκεφτηκα πως ειναι η γνωστη μεθοδος της Ελληνιδας που δεν κραταει σχεδον ποτε εστω και ενα τυπικο <γεια> με κανενα πρωην αλλα και του μαλακα Ελληνα (επομενου) που μπαινει στο βρακι της γκομενας του και κοβει καθε επαφη ξεχνωντας φιλους,παρεες,χαβαλε,γελιο και ολα αυτα τα ωραια που μενουν στο μυαλο.
Καλα γαμησια λοιπον φιλε μου  :rockon:!!!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Ρωταω:<Πως παει παιδια ολα καλα>?
Απαντηση καμια και το κεφαλι αλλου

Αν με την πρώην γκόμενα είχατε πλακωθεί στο ξύλο όταν χωρίσατε είναι φυσικό να μη σου μιλάει.
Τώρα για να μη σου μιλάει και ο άλλος φαντάσου τι του έχει πει η πρώην σου για σένα..

Πάντως εγώ με τις πρωην μου δεν είχα κανένα πρόβλημα ίσως γιατί πάντα χωρίζαμε ήρεμα χωρίς φασαρίες.
Το πρόβλημα το είχα με διάφορους κολλητούς που όταν δεν είχαν γκόμενα με πέρνανε κάθε μια ώρα τηλέφωνο, όταν έβρισκαν γκόμενα εξαφανίζονταν (βέβαια σε τυχαίες συναντήσεις μιλάγαμε κανονικά)  και όταν χώριζαν έψαχναν να με βρουν...
Δυστυχώς υπάρχει επιδημία χρόνιας  μουνοδουλείασης που δεν επιδέχεται θεραπεία...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κορίτσι απ' την Μάνη

ίσως εξεμάνη

όταν ακούσει να της πω.

Πολύ πολύ λελεύω σε

πάρα πολύ λατρεύω σε.

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αν με την πρώην γκόμενα είχατε πλακωθεί στο ξύλο όταν χωρίσατε είναι φυσικό να μη σου μιλάει.
Τώρα για να μη σου μιλάει και ο άλλος φαντάσου τι του έχει πει η πρώην σου για σένα..

Πάντως εγώ με τις πρωην μου δεν είχα κανένα πρόβλημα ίσως γιατί πάντα χωρίζαμε ήρεμα χωρίς φασαρίες.
Το πρόβλημα το είχα με διάφορους κολλητούς που όταν δεν είχαν γκόμενα με πέρνανε κάθε μια ώρα τηλέφωνο, όταν έβρισκαν γκόμενα εξαφανίζονταν (βέβαια σε τυχαίες συναντήσεις μιλάγαμε κανονικά)  και όταν χώριζαν έψαχναν να με βρουν...
Δυστυχώς υπάρχει επιδημία χρόνιας  μουνοδουλείασης που δεν επιδέχεται θεραπεία...
Αυτο ειναι το περιεργο οτι χωρισαμε (ησυχα),τα ειπαμε και τελος.
Τωρα για το τι ειπε στο φιλαρακι..πιστευω πως φανηκε!
Η σταση του φιλου με χαλασε περισσοτερο γιατι δεν ηταν μουνοδουλος η τουλαχιστον αυτο ειχε δειξει,για την πρωην δεν μου φανηκε τιποτα περιεργο...γιατι μια παρεα 5 ανδρων μπορει να κανει χαβαλε και να πεσει τρελο γελιο ενω σε μια παρεα 5 γυναικων να βγουν απο νυχια μεχρι μπαλταδες για τα νυχια,τα μαλλια,το υψος,το μαναρι απεναντι κ.λ.π!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Η μεγαλη πλακα με τις βρωμιαρες ειναι πως το καλοκαιρι δειχνουν το πραγματικο τους προσωπο.
Εχω γνωστη που καποτε της λεγαμε με την παρεα να ερθει για καφεδακι στα δυτικα προαστια.
Μας ειχε πρηξει τον πουτσαρο πως τα δυτικα  ειναι πολυ μπαναλ μερος γιαυτη.
Η συγκεκριμενη ειναι κλασικη καρακιτσαροφακλανα νεοσμυρνιωτισσα οπου τελειωσε μια πραγματικα αστεια σχολη(απο αυτες που οι αποφοιτοι καθε εξαμηνο ορκιζονται σε γηπεδο ελεω εκατονταδων αποφοιτων  :uglystupid: :2funny: :2funny:)και ειναι ο ορισμος της Ελλεεινιδας..
Πηγαινει μονο σε ιν μπαρακια(του Lifo και του athens magazine  :2funny: :2funny:),ακουει μονο μοδατη κλαμποβλαχομπαροκ μουσικη και κατα το μυαλο της ο κοσμος χωριζεται μονο σε πλουσιους και φτωχους(αν και αυτη δεν εχει βρακι να βαλει)..
Εδω και 3-4 χρονια τα εχει φτιαξει με εναν αιγιωτη που μενει αθηνα(μερακοματιαρης ντελιβερας ο φουκαρας) και ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κανουν διακοπες στο σπιτι της γιαγγιας του εκει στο αιγιο και παιρνουν σβαρνα ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ της περιοχης!

Στο διαστημα που τα εχουν εχει ξενογαμηθει τουλαχιστον 4 φορες με κατι τιποτενιους(Χειροτερους και απο τον ντελιβερα γκομενο της).Κατι ατομα που και να τα δεις,θα λυπηθεις να τα φτυσεις.Τα βλεπεις και λες πως αν δεν ειναι πρεζακηδες,ειναι σιγουρα χουλιγκανοι μαστουρηδες...

αυτες ειναι οι ελλεεινιδες ρε μαλακες!αυτες!
κομπλεξικες και σιχαμενες ΦΑΚΛΑΝΕΣ (ακομα και οταν αδυνατισουν δεν φευγει η νοοτροπια της φακλανας απο μεσα τους)που δεν τις ικανοποιει ΤΙΠΟΤΑ και δεν κανουν ΠΟΤΕ αυτοκριτικη.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.
σιγουρα ΟΛΟΙ ξερουμε δεκαδες τετοιες φακλανες που γελανε με τους πιρφορους της διπλανης πορτας!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η μεγαλη πλακα με τις βρωμιαρες ειναι πως το καλοκαιρι δειχνουν το πραγματικο τους προσωπο.
Εχω γνωστη που καποτε της λεγαμε με την παρεα να ερθει για καφεδακι στα δυτικα προαστια.
Η συγκεκριμενη ειναι κλασικη καρακιτσαροφακλανα νεοσμυρνιωτισσα οπου τελειωσε μια πραγματικα αστεια σχολη(απο αυτες που οι αποφοιτοι καθε εξαμηνο ορκιζονται σε γηπεδο ελεω εκατονταδων αποφοιτων  :uglystupid: :2funny: :2funny:)και ειναι ο ορισμος της Ελλεεινιδας..
Πηγαινει μονο σε ιν μπαρακια(του Lifo και του athens magazine  :2funny: :2funny:),ακουει μονο μοδατη κλαμποβλαχομπαροκ μουσικη και κατα το μυαλο της ο κοσμος χωριζεται μονο σε πλουσιους και φτωχους(αν και αυτη δεν εχει βρακι να βαλει)..
Εδω και 3-4 χρονια τα εχει φτιαξει με εναν αιγιωτη που μενει αθηνα(μερακοματιαρης ντελιβερας ο φουκαρας) και ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ κανουν διακοπες στο σπιτι της γιαγγιας του εκει στο αιγιο και παιρνουν σβαρνα ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ της περιοχης!

Στο διαστημα που τα εχουν εχει ξενογαμηθει τουλαχιστον 4 φορες με κατι τιποτενιους(Χειροτερους και απο τον ντελιβερα γκομενο της).Κατι ατομα που και να τα δεις,θα λυπηθεις να τα φτυσεις.Τα βλεπεις και λες πως αν δεν ειναι πρεζακηδες,ειναι σιγουρα χουλιγκανοι μαστουρηδες...

κομπλεξικες και σιχαμενες ΦΑΚΛΑΝΕΣ (ακομα και οταν αδυνατισουν δεν φευγει η νοοτροπια της φακλανας απο μεσα τους)που δεν τις ικανοποιει ΤΙΠΟΤΑ και δεν κανουν ΠΟΤΕ αυτοκριτικη.
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.
σιγουρα ΟΛΟΙ ξερουμε δεκαδες τετοιες φακλανες που γελανε με τους πιρφορους της διπλανης πορτας!
τυπε το ποστ σου πρέπει να αναρτηθεί στην πρωτη σελιδα του σάιτ σαν πολεμική σημαία σε ιστίο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ποιον λες,τον "karampinas"...?  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Tι καθεστε και ασχολειστε με την κάθε κακομοιρα μωρε?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Τώρα τελευταία στην σάπια φρεγάτα ακούω συνέχεια ελλεινίδες να μιλάνε για γάμους,είτε δικούς τους είτε φίλες τους :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Στην πραγματικότητα είναι το μόνο που τις ενδιαφέρει :birdman: :birdman:,ακόμη και η τελευταία μπαζόλα έχει πιρφόρους που ενδιαφέρονται ''σοβαρά'' για πάρτη της :2funny: :2funny:.Είναι αυτοί που πολύ γρήγορα θα δούμε να αυτοκτονούν μόλις καταλάβουν την μαλακία που έκαναν και τότε δεν πρέπει να τους λυπηθεί κανείς.Όσο για αυτές το μόνο που τους αξίζει είναι η απαξιώσή μας μιλώντας συνεχώς για πουτάνες και πηγαίνοντας στην πιάτσα,είναι κάτι που δεν αντέχουν να ακούνε κι εγώ το εφαρμόζω καθημερινά στην φρεγάτα των μπάζων και πιρφόρων :birdman: :birdman: :headbang: :headbang:.Βάλτε τους γάμους και τα πανηγύρια στον κώλο σας και πηγαίνετε να βγάλετε κανα μεροκάματο στην πιάτσα σάπιες ελλεινίδες κι εσείς αγάμητοι πιρφόροι αντί να μιλάτε όλοι μέρα για το φαί και που θα πάτε για καφέ με το μπάζο σας,θυσιάστε και κανα 10ευρω στο μετάξι μπας και ξυπνήσετε κάποτε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τώρα τελευταία στην σάπια φρεγάτα ακούω συνέχεια ελλεινίδες να μιλάνε για γάμους,είτε δικούς τους είτε φίλες τους :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Στην πραγματικότητα είναι το μόνο που τις ενδιαφέρει :birdman: :birdman:,ακόμη και η τελευταία μπαζόλα έχει πιρφόρους που ενδιαφέρονται ''σοβαρά'' για πάρτη της :2funny: :2funny:.Είναι αυτοί που πολύ γρήγορα θα δούμε να αυτοκτονούν μόλις καταλάβουν την μαλακία που έκαναν και τότε δεν πρέπει να τους λυπηθεί κανείς.Όσο για αυτές το μόνο που τους αξίζει είναι η απαξιώσή μας μιλώντας συνεχώς για πουτάνες και πηγαίνοντας στην πιάτσα,είναι κάτι που δεν αντέχουν να ακούνε κι εγώ το εφαρμόζω καθημερινά στην φρεγάτα των μπάζων και πιρφόρων :birdman: :birdman: :headbang: :headbang:.Βάλτε τους γάμους και τα πανηγύρια στον κώλο σας και πηγαίνετε να βγάλετε κανα μεροκάματο στην πιάτσα σάπιες ελλεινίδες κι εσείς αγάμητοι πιρφόροι αντί να μιλάτε όλοι μέρα για το φαί και που θα πάτε για καφέ με το μπάζο σας,θυσιάστε και κανα 10ευρω στο μετάξι μπας και ξυπνήσετε κάποτε

Πες τους για γλυφοκώλια και γλυφομούνια....θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.... ;) ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μας ειχε πρηξει τον πουτσαρο πως τα δυτικα  ειναι πολυ μπαναλ μερος γιαυτη.
Η συγκεκριμενη ειναι κλασικη καρακιτσαροφακλανα νεοσμυρνιωτισσα οπου τελειωσε μια πραγματικα αστεια σχολη(απο αυτες που οι αποφοιτοι καθε εξαμηνο ορκιζονται σε γηπεδο ελεω εκατονταδων αποφοιτων  :uglystupid: :2funny: :2funny:)και ειναι ο ορισμος της Ελλεεινιδας..
Πηγαινει μονο σε ιν μπαρακια(του Lifo και του athens magazine  :2funny: :2funny:),ακουει μονο μοδατη κλαμποβλαχομπαροκ μουσικη και κατα το μυαλο της ο κοσμος χωριζεται μονο σε πλουσιους και φτωχους(αν και αυτη δεν εχει βρακι να βαλει)..

Πόσο μεγάλη αλήθεια! Απαξίωση στις μίζερες κρυόκολες καριόλες!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Φιλαρακι δουλευε χρονια σε εταιρεια.Παντρευτηκε.Στη γυναικα του βρηκε εντω μεταξυ part time καλη δουλεια.Τον απολυσαν απο τη δουλεια.Η γυναικα του εκανε παιδακι.Και του λεει ααα δεν μπορω στην δουλεια καταπιεζομαι θα μεγαλωσω το παιδι κατσε εσυ μαλακα να τρεχεις για εμας.Και μου λεει αμα τα ηξερα ολα αυτα δεν θα παντρευομουνα.Μεχρι δικηγορο εφτασε για να ρωτησει για διαζυγιο χωρις να τρεχει τσακωμος ή κατι αλλο αλλα οταν εμαθε το ποσο της διατροφης...  :headbang: :headbang: :headbang:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Φιλαρακι δουλευε χρονια σε εταιρεια.Παντρευτηκε.Στη γυναικα του βρηκε εντω μεταξυ part time καλη δουλεια.Τον απολυσαν απο τη δουλεια.Η γυναικα του εκανε παιδακι.Και του λεει ααα δεν μπορω στην δουλεια καταπιεζομαι θα μεγαλωσω το παιδι κατσε εσυ μαλακα να τρεχεις για εμας.Και μου λεει αμα τα ηξερα ολα αυτα δεν θα παντρευομουνα.Μεχρι δικηγορο εφτασε για να ρωτησει για διαζυγιο χωρις να τρεχει τσακωμος ή κατι αλλο αλλα οταν εμαθε το ποσο της διατροφης...  :headbang: :headbang: :headbang:

Πρεπει να εισαι τελειως τρελος η λαχανο για να κανεις οικογενεια με ελλεηνιδα ειδικα την παρουσα περιοδο της κρισης.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Πρεπει να εισαι τελειως τρελος η λαχανο για να κανεις οικογενεια με ελλεηνιδα ειδικα την παρουσα περιοδο της κρισης.
Αυτος τρελαθηκε μετα τον γαμο με ψυχοφαρμακα ειναι ο ανθρωπος και δεν κανω πλακα.Σου λεει πως να μεγαλωσω τωρα το παιδι η αλλη εφυγε απο την δουλεια απο μονη της.Ευτχως εχει κατι λιγα απο αλλου... και σωζεται λιγο η κατασταση

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Είναι νόμος ότι η Ελλεηνίδα μετά τον γάμο μεταμορφώνεται. Οτι θετικό έβρισκές πάνω της αυτομάτως μετατρέπεται σε αρνητικό, πλέον είναι αυτή και τα παιδιά ''ΤΗΣ'' και εσύ ο μαλάκας που την υπηρετείς. Δε ξέρω αν υπάρχει λύση...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Είναι νόμος ότι η Ελλεηνίδα μετά τον γάμο μεταμορφώνεται. Οτι θετικό έβρισκές πάνω της αυτομάτως μετατρέπεται σε αρνητικό, πλέον είναι αυτή και τα παιδιά ''ΤΗΣ'' και εσύ ο μαλάκας που την υπηρετείς. Δε ξέρω αν υπάρχει λύση...

Πρεπει να φερουμε μουνια απο Ρωσια η Ουκρανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom