Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μάλλον για ό,τι λείπει στον καθένα, ετσι οπως παει   :o

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Επίτηδες τα λες έτσι ;;;
Καταθέτεις βιογραφικό και για όποιον πάει χαρτάκι ... τον παίρνουν .......

γάμησε τα όλοι οι βυσματίες στο bourdela.com είναι .. πυροσβεστική , λιμενικό ,στρατό ... της πουτάνας, ΠΑΣΟΚΑΡΑ και ξερό ψωμί !!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Χορηγιες ψαχνουν ολες αδερφια.για αυτο σας το παιζουν δυσκολες και απλησιαστες.δεν τις εχουμε αναγκη.δεν προκειται να παιξουμε τα ηλιθια παιχνιδια τους για να κερδισουμε το ενδιαφερον τους.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλά, γαμήστε μια γκόμενα καλά, κάντε την να χτυπιέται σαν χταπόδι και αν δεν τρέχει από πίσω σας εγώ θα σταματήσω ο ίδιος το πήδημα...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Χορηγιες ψαχνουν ολες αδερφια.για αυτο σας το παιζουν δυσκολες και απλησιαστες.δεν τις εχουμε αναγκη.δεν προκειται να παιξουμε τα ηλιθια παιχνιδια[/b] τους για να κερδισουμε το ενδιαφερον τους.
[/quot

λες να κρύβεται η μασωνία από πίσω τύπε ???

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Καλά, γαμήστε μια γκόμενα καλά, κάντε την να χτυπιέται σαν χταπόδι και αν δεν τρέχει από πίσω σας εγώ θα σταματήσω ο ίδιος το πήδημα...
ε ετρεχε για ενα διαστημα μηνων.μετα βαρεθηκε, δν ειναι μονο το σεξ που μετραει Γιωργο

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
μαν αν το πιστευεις αυτο,δεν εχεις ιδεα απο γυναικες...αμαν κανουν για τον πουτσο.

ΠΟΥΤΣΑ, ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ που λέει και ο σοφός λαός μας ... το τρίπτυχο της επιτυχίας τους !!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
μαν αν το πιστευεις αυτο,δεν εχεις ιδεα απο γυναικες...αμαν κανουν για τον πουτσο.
δν θα το ελεγα αυτο,αμαν κανουν οταν ξερεις να παιζεις τα παιχνιδια τους να τις διεγειρεις τη φαντασια και οχι μονο για ενα ξερο γαμησι
τωρα τετοιες που ξεσκιζονται με ολους εχω παρει κ εγω κ μετα ο κολλητος μετα ενας αλλο φιλος και δν καταλαβαμε τιποτε λες κ γαμουσαμε αερα ητανε  :S :S :S :S :S :S :S

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καμιά φορά μαθαίνεις κάποιες καλές αλήθειες πηγαίνοντας με τα κορίτσια της αγοραίας δουλειάς, εκεί που έχω τελειώσει με μια Ελληνίδα μετά από απίστευτο σεξ, μου λέει <<η γυναίκα σου δεν θα σε παρατήσει ποτέ , να το ξέρεις>> και αφού την ρωτάω το γιατί μου απαντάει  <<γιατί έχεις προσόντα όχι μόνο σε μέγεθος αλλά και σε ποιότητα>>.
Η συγκεκριμένη δεν είχε να κερδίσει κάτι παραπάνω από τα λεγόμενα της...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καμιά φορά μαθαίνεις κάποιες καλές αλήθειες πηγαίνοντας με τα κορίτσια της αγοραίας δουλειάς, εκεί που έχω τελειώσει με μια Ελληνίδα μετά από απίστευτο σεξ, μου λέει <<η γυναίκα σου δεν θα σε παρατήσει ποτέ , να το ξέρεις>> και αφού την ρωτάω το γιατί μου απαντάει  <<γιατί έχεις προσόντα όχι μόνο σε μέγεθος αλλά και σε ποιότητα>>.
Η συγκεκριμένη δεν είχε να κερδίσει κάτι παραπάνω από τα λεγόμενα της...
όταν λες ποιότητα τι εννοείς τύπε;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δν θα το ελεγα αυτο,αμαν κανουν οταν ξερεις να παιζεις τα παιχνιδια τους να τις διεγειρεις τη φαντασια και οχι μονο για ενα ξερο γαμησι
τωρα τετοιες που ξεσκιζονται με ολους εχω παρει κ εγω κ μετα ο κολλητος μετα ενας αλλο φιλος και δν καταλαβαμε τιποτε λες κ γαμουσαμε αερα ητανε  :S :S :S :S :S :S :S
Ρε τι να παιζεις τα παιχνιδια τους και να τις διεγειρεις την φαντασια και διαφορες τετοιες παπαριες,βαζεις την γκομενα κατω την αρχιζεις στα φιλια και στα χαδια και σε παρακαλαει να της τον χωσεις.Αν δεν το καταφερνει καποιος αυτο,τοτε φταιει ο ιδιος και οχι οι γκομενες.οπως καυλωνεις εσυ καυλωνουν και οι γκομενες.τα ιδια παθη εχουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom