δεν μπορεις να τις παραπλανησεις τοσο ευκολα φιλεκαι αν ειναι livergy απο τα λιντλ δν μας φλερταρουν δηλαδη??????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
χεστηκαν για το καυλι φιλε.Και για ένα μεγάλο καυλί...όλες!
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ο καθένας με την πραμάτεια του...
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μάλλον για ό,τι λείπει στον καθένα, ετσι οπως παει :o
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Επίτηδες τα λες έτσι ;;;
Καταθέτεις βιογραφικό και για όποιον πάει χαρτάκι ... τον παίρνουν .......
γάμησε τα όλοι οι βυσματίες στο bourdela.com είναι .. πυροσβεστική , λιμενικό ,στρατό ... της πουτάνας, ΠΑΣΟΚΑΡΑ και ξερό ψωμί !!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πεστα ρε τυπεγάμησε τα όλοι οι βυσματίες στο bourdela.com είναι .. πυροσβεστική , λιμενικό ,στρατό ... της πουτάνας, ΠΑΣΟΚΑΡΑ και ξερό ψωμί !!!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
χεστηκαν για το καυλι φιλε.
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλά, γαμήστε μια γκόμενα καλά, κάντε την να χτυπιέται σαν χταπόδι και αν δεν τρέχει από πίσω σας εγώ θα σταματήσω ο ίδιος το πήδημα...
denexwonoma
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εσυ φιλε επιχειρηματιας εισαι?γάμησε τα όλοι οι βυσματίες στο bourdela.com είναι .. πυροσβεστική , λιμενικό ,στρατό ... της πουτάνας, ΠΑΣΟΚΑΡΑ και ξερό ψωμί !!!
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Χορηγιες ψαχνουν ολες αδερφια.για αυτο σας το παιζουν δυσκολες και απλησιαστες.δεν τις εχουμε αναγκη.δεν προκειται να παιξουμε τα ηλιθια παιχνιδια[/b] τους για να κερδισουμε το ενδιαφερον τους.
[/quot
λες να κρύβεται η μασωνία από πίσω τύπε ???
χεστηκαν για το γαμησιΚαλά, γαμήστε μια γκόμενα καλά, κάντε την να χτυπιέται σαν χταπόδι και αν δεν τρέχει από πίσω σας εγώ θα σταματήσω ο ίδιος το πήδημα...
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
εσυ φιλε επιχειρηματιας εισαι?
εβραϊκής καταγωγής, φιλοχρήματος !!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ε ετρεχε για ενα διαστημα μηνων.μετα βαρεθηκε, δν ειναι μονο το σεξ που μετραει ΓιωργοΚαλά, γαμήστε μια γκόμενα καλά, κάντε την να χτυπιέται σαν χταπόδι και αν δεν τρέχει από πίσω σας εγώ θα σταματήσω ο ίδιος το πήδημα...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μαν αν το πιστευεις αυτο,δεν εχεις ιδεα απο γυναικες...αμαν κανουν για τον πουτσο.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
μαν αν το πιστευεις αυτο,δεν εχεις ιδεα απο γυναικες...αμαν κανουν για τον πουτσο.
ΠΟΥΤΣΑ, ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟ που λέει και ο σοφός λαός μας ... το τρίπτυχο της επιτυχίας τους !!
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
δν θα το ελεγα αυτο,αμαν κανουν οταν ξερεις να παιζεις τα παιχνιδια τους να τις διεγειρεις τη φαντασια και οχι μονο για ενα ξερο γαμησιμαν αν το πιστευεις αυτο,δεν εχεις ιδεα απο γυναικες...αμαν κανουν για τον πουτσο.
τωρα τετοιες που ξεσκιζονται με ολους εχω παρει κ εγω κ μετα ο κολλητος μετα ενας αλλο φιλος και δν καταλαβαμε τιποτε λες κ γαμουσαμε αερα ητανε :S :S :S :S :S :S :S
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καμιά φορά μαθαίνεις κάποιες καλές αλήθειες πηγαίνοντας με τα κορίτσια της αγοραίας δουλειάς, εκεί που έχω τελειώσει με μια Ελληνίδα μετά από απίστευτο σεξ, μου λέει <<η γυναίκα σου δεν θα σε παρατήσει ποτέ , να το ξέρεις>> και αφού την ρωτάω το γιατί μου απαντάει <<γιατί έχεις προσόντα όχι μόνο σε μέγεθος αλλά και σε ποιότητα>>.
Η συγκεκριμένη δεν είχε να κερδίσει κάτι παραπάνω από τα λεγόμενα της...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
όταν λες ποιότητα τι εννοείς τύπε;Καμιά φορά μαθαίνεις κάποιες καλές αλήθειες πηγαίνοντας με τα κορίτσια της αγοραίας δουλειάς, εκεί που έχω τελειώσει με μια Ελληνίδα μετά από απίστευτο σεξ, μου λέει <<η γυναίκα σου δεν θα σε παρατήσει ποτέ , να το ξέρεις>> και αφού την ρωτάω το γιατί μου απαντάει <<γιατί έχεις προσόντα όχι μόνο σε μέγεθος αλλά και σε ποιότητα>>.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ρε τι να παιζεις τα παιχνιδια τους και να τις διεγειρεις την φαντασια και διαφορες τετοιες παπαριες,βαζεις την γκομενα κατω την αρχιζεις στα φιλια και στα χαδια και σε παρακαλαει να της τον χωσεις.Αν δεν το καταφερνει καποιος αυτο,τοτε φταιει ο ιδιος και οχι οι γκομενες.οπως καυλωνεις εσυ καυλωνουν και οι γκομενες.τα ιδια παθη εχουμε.δν θα το ελεγα αυτο,αμαν κανουν οταν ξερεις να παιζεις τα παιχνιδια τους να τις διεγειρεις τη φαντασια και οχι μονο για ενα ξερο γαμησι
τωρα τετοιες που ξεσκιζονται με ολους εχω παρει κ εγω κ μετα ο κολλητος μετα ενας αλλο φιλος και δν καταλαβαμε τιποτε λες κ γαμουσαμε αερα ητανε :S :S :S :S :S :S :S