Ενα wannabe Παρις Χιλτον ξεκωλο με πορσε γαμιαδες σε ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ
Τζουλια Καυλε Αλεξανδρατου ΨΩ(Λ)-ν-ισμενιδου
ΥΓ Δεν εβρισκα το θρεντ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ τετοια ωρα καθοτι λιγες ωρες υπνος
Ρε φίλε σε αυτή να τα σκάσεις
Ενα wannabe Παρις Χιλτον ξεκωλο με πορσε γαμιαδες σε ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ
Τζουλια Καυλε Αλεξανδρατου ΨΩ(Λ)-ν-ισμενιδου
ΥΓ Δεν εβρισκα το θρεντ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ τετοια ωρα καθοτι λιγες ωρες υπνος
Ρε μουνίλα σε άλλο κόσμο ζεις? Είσαι και σπουδάζωσα νεολαία. Τι απαιτήσεις έχεις ως...μουνίλας από μια κοπέλα;
Κάποια που είναι εμφανίσιμη όσο εσύ(...), μορφωμένη κάποιου επιπέδου, έχει και μισή(...) οικονομική άνεση, πιθανώς, εσένα θα γυρίσει να κοιτάξει; Κάπου έχουν αλλοιωθεί τα expecations, αυτό θίγεται εδώ, ως κοινωνική πραγματικότητα τουλάχιστον από εμένα, γιατί ίσως ο καθένας μπορεί να εχεί τις επιλογές του.
οχι δεν ζω σε κανεναν αλλο κοσμο αλλα προφανως κ μια φοιτητρια η μια κοπελα σχετικα πιτσιρικα που δεν εχει ακομα πονηρεψει θα θελει να ερωτευτει να τον ξερει τον αλλον να της φερεται καλα κ τα σχετικα...εδω οι περισσοτεροι θελουν να σπρωξουν κ μετα να εξαφανιστουν κ να πανε στην επομενη...κανω λαθος? εαν μου πεις οτι κανω λαθος θα βαλω τα γελια γιατι κοροιδευομαστε ψηλο γαζι...ειναι τυχαιο οτι πρωτα θελουμε να γαμησουμε κ μετα να γνωρισουμε τον αλλον?ελα ρε ναψ εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου τι μου λες τωρα....προφανως κ εμενα δεν με ικανοποιει το ευκολο αλλα εφοσον εχει αλλοτριωθει η κοινωνια κ τα κριτηρια επιλογης ειναι το ποσα κ αγροτεμαχια κ το τι αμαξι εχεις δεν μου λεει κ κατι να με επιλεξει μια γκοεμαν για τετοια κριτηρια...
Και πολύ σημαντικό το να θες να γ...ς δεν είναι κακό, εκτός και αν είναι δηλαδή, οπότε να καούμε στο πυρ στο εξώτερο και να μείνουν οι εμμηνοπαυμένες να ησυχάσουμε.
Αγαπητε φιλε Mounil ...
Aπο αφηγησεις 60 αριδων (φιλοι του πατερα μου )
Χρονιες 1955-1960-1968..
Εργατης το 1968 επαιρνε 1,000 ΔΡΧ(και πολλα λεω)..και πληρωνε νοικιο 800 ΔΡΧ..
Οι φιλοι του πατερα μου και ο πατερας μου πηγαινανε με τα ιδια παπουτσια για 5 χρονια..
(με τρυπες ..)
Μπουζουκια ..Τι ηταν αυτο ανεκδοτο...??
Αμαξι...??(ΧΑ)!! τι ηταν αυτο..??
Λεωφορειο και ειχες τα λεφτα να το παρεις..
Τις γυναικες τις κυνηγαγανε στην Ομονοια 2,000,000 χυλοπιτες ..(καθοτι οποια εβγαινε εξω
την καρατομουσε ο πατερας..
Παντρεια ..μονο με με προξενιο..
Φτωχεια μεγάλη ...
Που να εχουν απαιτησεις οι γυναικες??
Ωπα ωπα Τσολια μου!!!Καμενος ειμαι εγω επειδη εισεπραξα μια αρνητικη εμπειρια απο μια κοπελα που ηθελε απλα να παιξει μαζι μου?Παραθετω αυτα που ειπες γαι τη δικη σου εμπειρια στο ποστ 178 του θρεντ:''η δικιά μου εμπειρία για να έρθουμε και στο θέμα μας περισσότερο δν έχει τελειώσει ακόμι... και αυτό γιατί δεν θέλω εγώ να την τελειώσω. .. και αυτό γιατί βλέπω να συμβαίνει αυτό που είπα και πιο πάνω... κάποιος προηγήθηκε και τα έκανε σκατά... άρχισαν οι προκαταλήψεις της... τα περίεργα... και δεν συμαζεύεται. λοιπόν δεν είμαι εδώ να το παίξω σωτήρας αλλά για να βοηθήσω εκείνη... μπρορεί να μην είναι γραφτο να είμαι με αυτήν αλλά τουλάχιστον θα της δώσω να καταλάβει ότι η ζωή έχει τέτοια και αργότερα μπορεί να βρει αυτόν που αναζητεί και να τον διώκει επειδή φοβάται.. αλλά μπορεί να την ξαναπάθει.. ζωή είναι αυτή και έχει εκπλήξεις.''και να κλειδωθεί και να μην κλειδωθεί κάποιος άλλος καμένος από ελληνίδα θα ανοίξει άλλο . μην στενοχωριέσαι θα γελάσεις και σε άλλο παρόμοιο θρεντ.
ΥΓ. εγώ είμαι 17 μέρες παλιότερος από εσένα και έχω 180 περίπου ποστ λιγότερα από εσένα ;)