Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 867 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 574 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.954

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
ειλικρινα θα πω μια γνωμη κ συγχωρεστε με εαν θιχτει κανενας...
is ειλικρινα πολυ ωραια αυτα που γραφεις τουλαχιστον ετσι φαινονται αλλα ενας ανθρωπος που μπαινει εδω για χαβαλε δεν μπορει να κατσει μια ωρα να διαβασει ενα ποστ ειλικρινα δεν εχω διαβασει κανενα σου ποστ...δεν ειμαστε ρε φιλε στην ολομελεια της βουλης να παραθετεις  ολοκληρηκα κειμενα...επισης θεωρω ατοπο απο οτι εχω καταλαβει να μας γραφεις την βιογραφια σου..το ειπες μια δυο τρεις οτι δεν θα το ξανακανεις αλλα το συνεχισες...ουτε εχω παρακολουθησει την κοντρα με τον περσονα ουτε μπορω να διβασω τετοια ποστ της μιας σελιδας να μου πεις  στα αρχιδια μου σιγα μην με ενδιαφερει η γνωμη σου....αλλα καλο ειναι να μας λες περι ελληνιδων στο παρον κ οχι οτι εχεις πηδηξει σε ολη σου την ζωη γιατι εαν ο καθενας κανει αυτο θα γινει πολυ βαρετο το θρεαντ...αλλο να ανφερεις ενα παραδειγμα κ αλλο η αυτοβιογραφια...
ρε μάγκα μην ασχολείσαι... Δεν έχεις καταλάβει ότι όλη τη μανούρα σε όλα τα θρεντς τα δημιουργούν κλώνοι με 10 - 20 μηνύματα; Αστον να ξεκαβλώσει κι αυτός και άλλοι κακομοίρηδες πουθενάδες εδώ μέσα. Μιζέρια και κατάντια δικαιούται μόνο μπινελίκι.
 

Επισκέπτης
κ ειδικα κ αυτο περι IQ ειναι για γελια...να κρινεις εναν ανθρωπο με βαση τι εγραψε σε ενα τεστ της πουτσας...ελεος λογικα θα εισαι κ μεγαλος ανθρωπος...ουτε 15 χρονων δεν τα λενε αυτα
 

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.070
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Όπως πάντα οι τελευταίες σελίδες του θρεντ έχουν άμεση σχέση με το θέμα.Ανοίξτε και ένα θρεντ ρε παιδιά με τίτλο:<<Η ιστορία της ζωής μου σε περίληψη>>.Ο καθένας θα λέει τι πέτυχε ή τι δεν πέτυχε μέχρι τώρα στην ζωή του,πόσες γκόμενες γάμησε κτλ.
 

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Μηνύματα
359
Κριτικές
42
Like
0
Πόντοι
5.760
καλησπερα παρακολουθω εδω και λιγη ωρα την κοντρα που υπαρχει.θελω να πιστευω οι ανοιχτηκε αυτη η σελιδα απλα για να πει ο καθενας την γνωμη του για τις ελληνιδες.ο καθενας εχει την αποψη του απλα την αναφερει εδω,οπως εκανα και εγω,και βεβαια δεχεται την γνωμη του αλλου.καποιοι ισως εχουν δικιο και καποιοι οχι και σιγουρα δεν ειμαστε εμεις που θα το κρινουμε ο καθενας απλα ας βγαλει τα δικα του συμπαιρασματα και ας σκεφτει τα οσα γραφονται εδω.καλο ειναι να σταματησει εδω.μ'αρεσει να ακουω και να συζητω εδω για αυτο το θεμα αλλα αν συνεχιστει καλο θα ηταν να κλειδωθει.ολοι ειμαστε εδω για να βοηθησουμε στην καλυτερευση καποιον υπηρεσιων ακομα και αν μιλαμε για τις "υπηρεσιες" των ελληνιδων.
 

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
403
Like
3
Πόντοι
1
Ετοιμάζω τα @@.
Ρε πανέξυπνε, κάθομαι και σου λέω 5 πράγματα για τη βλακεία που σε δέρνει και εσύ τη μ...α σου αν έχω άλλο νικ. Όπως εσύ...λεμε... Τα *** Ευρώ που χαλάς ακόμα σαν μουλαρί και ούτε καν σαν άλογο σε ποιο βιοτικό επίπεδο σε ανεβάζουν?
 

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
165
Like
2
Πόντοι
1
Για να τελειώνουμε λοιπόν με τυπάκια που δεν τους αναγνωρίζουν το πτυχίο εδώ στο Ελλάντα (γιατί εμείς οι λοιποί είμαστε μαλάκες που σκίσαμε κώλους για να περάσουμε εντός όταν αυτοί βαρούσαν μαλακία και πήγαν όξω με τα λεφτά του μπαμπάκα να σπουδάσουν), έχω να κάνω την τελευταία μου ανάλυση.
Οποιος έχει:
α.μηνιαίο μισθό 6 δημοσίων υπαλλήλων στο αντικείμενο που σπούδασε.
β.έχει 5 αυτοκίνητα στο όνομά του και έξτρα αυτοκίνητο της εταιρείας που δουλεύει.
γ.έχει 6 σπίτια κληρονομιά από τον πατέρα του.
δ.έχει τελειώσει με άριστα παντού σε όλες τις σπουδές του.
ε.έχει γαμήσει μουνάρες ρωσσίδες
ζ.έχει μουνάρα γκόμενα που του κάθεται για το κάμπριο. 
η.έχει τριψήφιο λογαριασμό καταθέσεων
θ.τα χώνει σε όποιον παραθέτει την περιουσία του (και δηλώνει ότι κρίνει τις Ελληνίδες μέσω των στατιστικών μελετών).
ι.γνωρίζει 3 ξένες γλώσσες.
κ.εχει τελειώσει ξενόφωνο σχολείο.
λ.την έχει 20 πόντους

σύμφωνα με τον is2001 έχει IQ 50 και είναι κομπλεξικός........

I rest my case  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Σίγουρα είναι υπερβολές αυτά, το πρόβλημα όμως παραμένει: Σε ένα εμφανίσιμο Έλληνα, δεν αντιστοιχεί μια ΑΝΑΛΟΓΑ εμφανίσιμη Ελληνίδα. Και αυτό γιατί οι γυναίκες ζητάνε πάντα το κάτι παραπάνω στα οικονομικά.
 
OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.120
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Σίγουρα είναι υπερβολές αυτά, το πρόβλημα όμως παραμένει: Σε ένα εμφανίσιμο Έλληνα, δεν αντιστοιχεί μια ΑΝΑΛΟΓΑ εμφανίσιμη Ελληνίδα. Και αυτό γιατί οι γυναίκες ζητάνε πάντα το κάτι παραπάνω στα οικονομικά.
Το εχουμε πει αυτο πολλες φορες:Ακομη ομως νομιζω πως για να τραβηξεις τη γυναικα(καθε φυλης κι εθνικοτητας)πρεπει να εχεις και το μυαλο να την κανεις να 'κολλησει',να μην εισαι δεδομενος για κεινη,να τη 'φτυνεις'και λιγο...Η να εισαι 'ανοιχτοματης' και να εκμεταλλευτεις τη συγκυρια της αδυναμιας μιας γυναικας,οποτε και θα ειναι ευκολοτερο γι αυτην να ενδωσει...τυχαινει καποια να γαμηθει με καποιον για ενα βραδυ η για 2 και μετα να μη θελει ουτε ζωγραφιστο να τον δει...απλα αυτος την πετυχε 'πανω στη σωστη  στιγμη'...
 

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
165
Like
2
Πόντοι
1
Και να πω και κάτι τελευταίο.
Γνωρίζω την ύπαρξη (και ευτυχώς όχι προσωπικά) μιας ελληνίδας που είναι κυριολεκτικά ελεεινή σε όλα της. Με όλη την έννοια της λέξης.
Είναι κακιά, κουτσομπόλα, ανακατώστρα, βάζει παντού λόγια, φαντασμένη, ζηλιάρα, έχει άντρα και παιδιά και είναι κακή νοικοκυρά ( ; ) (φορτώνεται αλλού για φαγητό γιατί βαριέται να μαγειρεύει και ενίοτε στέλνει και την "οικογένειά της" κτλ.), προσβάλλει χωρίς φειδώ τον οποιονδήποτε και ένα σωρό άλλα ακατονόμαστα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη διαπαιδαγώγηση ( ;;; ) των παιδιών της κτλ.
Και η γυναίκα αυτή (ο θεός να την κάνει - αν υπάρχει λέμε τώρα..) έχει ακόμα άντρα!!!!!!!!!!
Ε με συγχωρείτε κιόλας που θα το ρωτήσω, αλλά πείτε μου, αυτός ο άντρας εκτός από πολλά κιλά μαλάκας, τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί; Βρίσκει αυτή και τα κάνει ή όχι; Γιατί αν την παρατήσει αυτός σιγά μη βρεθεί άλλος να φορτωθεί τέτοια γαμωπατσαβούρα από όλες τις απόψεις.
Άρα μη μου λέτε ότι δε βρίσκουν να τα κάνουν. Η μαντάμ ζητάει συνέχεια ακριβά πράγματα, δανείζεται (δανεικά και αγύριστα) από όπου βρει, είναι μια αρκούδα που απλά μιλάει στα ελληνικά και έχει άντρα. Ακόμα!!!!!!
Ε άμα μου πείτε ότι έχω άδικο να μεταναστεύσω σε άλλο πλανήτη πλέον γιατί δεν υπάρχει κοινός τόπος πουθενά.

Ξέχασα να συμπληρώσω ότι έιναι χοντρή και πατσαβούρα και σε εμφάνιση και όπως βλέπετε το λέω τελευταίο γιατί δεν έχει τίποτα καλό επάνω της που να της το καταλογίσει κάποιος αντίλογος.

Συμπέρασμα: Αυτό που τρέχει με τις ελλεεινίδες είναι ότι εκτός από μαλακισμένες οι ίδιες, υπάρχουν και ένα σωρό μαλάκες άντρες που κρατώντας τις, ουσιαστικά επιβραβεύουν την απαίσια συμπεριφορά που έχουν οι πρώτες και τις ενθαρρύνουν να συνεχίσουν στο δρόμο που χάραξαν.

Νομίζω ότι καλύτερο γράφτηκε εδώ
 

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Τελικά  το συμπερασμα  ειναι οτι:

Μονος  οποιος εχει  χρημα  ... γαμαει..

(Το  ειπε και ο Κάστρο: To Καλυτερο  αφροδισιακο ειναι το σεξ..)..

Τωρα  εμεις που δεν εχουμε  Porsche..

Oταν θα πουλησουμε το οικοπεδο..θα παμε στην Εσθονια  μπας και μας λυπηθει μια γυναικα..και ριξουμε κανενα..

Ευχομαι μια καλη τυχη σε ολους ειλικρινά.

YΓ .. Ζητω πάλι συγνωμη για την παραθεση του βιογραφικου μου..
 

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1

Αγαπητοι συναγωνιστές...

κανω copy  paste ξανα τα συμπερασματα  ......

Αυτα απαντησαν οι Ελληνιδες σε ερωτησεις που τους εγιναν..

Τωρα αν αυτα ειναι μαλακιες...η οχι ..ας κρινεις ο καθενας!!

"Χωρίς σεξ το 69% των Ελληνίδων"


Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει; Η ερωτική ζωή… Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.




Τωρα φταιει  Ο ΟΤΕ ???

Φταιει  η  Porsche ??

Mαλλον φταινε οι αντρες...Αυτοι οι καριοληδες φταινε!!  για ολα..


Αργησα  αλλα το καταλαβα..



 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
Αγαπητοι συναγωνιστές...

κανω copy  paste ξανα τα συμπερασματα  ......

Αυτα απαντησαν οι Ελληνιδες σε ερωτησεις που τους εγιναν..

Τωρα αν αυτα ειναι μαλακιες...η οχι ..ας κρινεις ο καθενας!!

"Χωρίς σεξ το 69% των Ελληνίδων"


Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει; Η ερωτική ζωή… Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.




Τωρα φταιει  Ο ΟΤΕ ???

Φταιει  η  Porsche ??

[size=30pt]Mαλλον φταινε οι αντρες[/size]...Αυτοι οι καριοληδες φταινε!!  για ολα..


Αργησα  αλλα το καταλαβα..
Τ΄ψρα είναι καιρός να κλειδωθεί το θρεντ.... λύθηκε το πρόβλημα... καληνυχτα σας....
 

Επισκέπτης
ρε μαγκες,ελληνιδες και ξενες,το ιδιο πραγμα ειναι!!πουλανε παραμυθι για να παρουν αυτο που θελουν απο τον εκαστοτε αντρα!τωρα απο θεμα ομορφιας,υποκειμενικα ειναι τα κριτηρια!
 

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
670
Like
2
Πόντοι
6
ρεεεεε μην κλειδωσετε το θρεντ ΠΛΙΙΙΙΙΖ!!!


I loves you all, you  put a smile on my face!!!! <3

ΥΓ ποτε θα παρω το τεταρτο αστερακι ρε παιδια, 1 χρονο ειμαι εδω μεσα ωλρεντυ!
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
ρεεεεε μην κλειδωσετε το θρεντ ΠΛΙΙΙΙΙΖ!!!


I loves you all, you  put a smile on my face!!!! <3

ΥΓ ποτε θα παρω το τεταρτο αστερακι ρε παιδια, 1 χρονο ειμαι εδω μεσα ωλρεντυ!

και να κλειδωθεί και να μην κλειδωθεί κάποιος άλλος καμένος από ελληνίδα θα ανοίξει άλλο . μην στενοχωριέσαι  θα γελάσεις και σε άλλο παρόμοιο θρεντ.

ΥΓ. εγώ είμαι 17 μέρες παλιότερος από εσένα και έχω 180 περίπου ποστ λιγότερα από εσένα  ;) :tickedoff:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Τελικά  το συμπερασμα  ειναι οτι:

Μονος  οποιος εχει  χρημα  ... γαμαει..

(Το  ειπε και ο Κάστρο: To Καλυτερο  αφροδισιακο ειναι το σεξ..)..

Τωρα  εμεις που δεν εχουμε  Porsche..

Oταν θα πουλησουμε το οικοπεδο..θα παμε στην Εσθονια  μπας και μας λυπηθει μια γυναικα..και ριξουμε κανενα..

Ευχομαι μια καλη τυχη σε ολους ειλικρινά.

YΓ .. Ζητω πάλι συγνωμη για την παραθεση του βιογραφικου μου..
καταλαβεται το στην Ελλαδα και Πορσε να εχεις δε γαμας!!!!το εγραψα και πιο πανω οτι κατα τη γνωμη μου η συμπεριφορα των Ελληνιδων οφειλεται στο οτι της κακομαθαινουν οι γονεις τους!!!ο Αμερικανος στελνει τα παιδια του απο 15 ετων να δουλεψουνε τα καλοκαιρια.ο Γερμανος λεει στα παιδια του στα 18:παιδι μου σε μεγαλωσα ηρθε η ωρα να πας να δουλεψεις.ο Ελληνας γονιος τα'ι'ζει της κορες του μεχρι τα 30-35!!!!να γιατι φερονται ετσι οι Ελληνιδες!!!!!
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ενα wannabe Παρις Χιλτον ξεκωλο με πορσε γαμιαδες σε ΚΑΛΟ ΒΙΝΤΕΟ
Τζουλια Καυλε Αλεξανδρατου ΨΩ(Λ)-ν-ισμενιδου :bigdick: :knockinb: :sunglasses:


ΥΓ Δεν εβρισκα το θρεντ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ τετοια ωρα καθοτι λιγες ωρες υπνος

 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ΥΓ ποτε θα παρω το τεταρτο αστερακι ρε παιδια, 1 χρονο ειμαι εδω μεσα ωλρεντυ!


Φίλη Annoush,

Εγώ είμαι εδώ μέσα από τότε που άνοιξε το site και ακόμα 3 έχω.
Αν θες αστέρια λέγε πολλές μαλακίες. Άλλος τρόπος να ανέβεις δεν υπάρχει.
Προσωπικά πάντως πιστεύω πως δεν είναι ανούσιο να ενδιαφέρεσαι για αστέρια.

Goodbye



 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Βέβαια, αν θυμάμαι καλά, μετά από λίγο καιρό από τη λειτουργία του site τα μηνύματα είχαν μηδενιστεί και έπρεπε να ξαναρχίσεις από την αρχή.
Σε εμένα τουλάχιστον έτσι έγινε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom