redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τους εχεις γνωρισει τυπε?
σε βλεπω απο ιουνιο παντρεμενο τυπεΝαι ρε.
ελα ρε.. ε τι σκατα λενε γενικα ρε φιλε, η ελεινιδες και η ελεινιδες οχι μονο στο μπουρδελα αλλα το ελεινιδες κυκλοφορει και εξω πλεονΠαντως αποψε στο Γκαζι γινοταν της πουτανας.... παιζει να βγαζες γκομενα και απο καμακι
με τοση αφθονια που ειδα μαζεμενη... δε μπορει ολες αυτες να πηγανε τοσο καλα ντυμενες και περιποιημενες για να ριξουν χυλοπιτες.
ΤΙ why sleep τι soho .... πανικος
μπορει αμα εισασταν σε κοντινο σταντ και ξεκινουσατε το χορο να γινοτανε παιχνιδι καργα ....
αλλα οχι να πας να μιλησεις... απευθειας χαμογελακι και χορος. Ετσι βγαζεις γκομενα σε κλαμπ οχι να εισαι σαν αγγουρι... στο κλαμπ πας να χορεψεις
εσυ μην δινεις πληροφοριες που θα εισαι τυπε γιατι στην εχουν στησει ο μεμος με τον νωντα ;)ελα ρε.. ε τι σκατα λενε γενικα ρε φιλε, η ελεινιδες και η ελεινιδες οχι μονο στο μπουρδελα αλλα το ελεινιδες κυκλοφορει και εξω πλεον
τι λες, να βαλω τα καλα μου το ερχομενο σαββατο και να κατεβω γκαζι? θα ριξω λες τιποτα?
ελα ρε.. ε τι σκατα λενε γενικα ρε φιλε, η ελεινιδες και η ελεινιδες οχι μονο στο μπουρδελα αλλα το ελεινιδες κυκλοφορει και εξω πλεον
τι λες, να βαλω τα καλα μου το ερχομενο σαββατο και να κατεβω γκαζι? θα ριξω λες τιποτα?
ρε εχω 2-3 φιλες αλλα ειναι αγοροκοριτσαΠοιοι τα λενε αυτα μωρε ... δεν σου εχω πει να μην ακους τους μαλακες?
για δωσε το προφιλ αυτου που τα λεει αυτα.... τον εχεις δει με γκομενα τον τελευταιο χρονο? εστω και φιλη? αν οχι τοτε εχει θεματα κοινωνικοτητας με γυναικες και εχει αποξενωθει. Λογικο να λεει ππαριες.
Καμακι δεν κανω πλεον αλλα με αυτα που ειδα αποψε στο Γκαζι ειναι δυσκολο ολες αυτες να ηταν ετσι για να ριξουν χυλοπιτα βεβαια πολλες παρεες ηταν μεικτες αλλα ειχε και κοπελες μονες. Επελεξε καλο ντυσιμο φτιαξε καλο στυλακι... και πηγαινε με εναν το πολυ δυο φιλους.... φιλες εχεις?
οχι πανω απο 3 ατομα ομως... και τα 3 πολλα ειναι...ματσολαρια
οι ελεεινιδες ειναι γτπ κατω απο 100 χιλιομετρα
οι ελλεεινες δινουν ρεστα πανω απο 100 χιλιομετρα
κλασσικα σκηνικα με ελλεεινες που ερχονται στην αριστερη λωριδα ενω κανεις προσπεραση και κολλανε στο 1 χιλιοστο και κορναρουν!μετα ερχονται με 200 στην δεξια λωριδα και ριχνουν ταχυτητα στα 50 σε 5 sec για να στριψουν.αν τους εμποδισεις ως κλασσικοι βλαχομαγκες λουφαζουν στην σκεψη οτι θα κανουν βιδες την slk με καταναλωτικο δανειο και δεν θα ξανανεβουν σε αμαξι αν τρακαρουν.
ρε εχω 2-3 φιλες αλλα ειναι αγοροκοριτσα
ρε αστο σε μενα απο ντυσιμο
απο γνωστους γνωστων ακουω, απο 3ους γνωστους γνωστων ακου παλι για ορο ελλεινιδα.. απο κυκλο σχολης..
δεν γινεται να ειναι ολοι μη κοινωνικα ατομα..
Και δεν μου λες,πιτσιρικες ειχε μεταξυ 19-22?
αν πας με το οριο τοτε τρελαινονται.Δεν κανω δεξια τυπε μεχρι να σταματησει την βλαχομαγκια ο αλλος.10 sec με 5 λεπτα το πολυ παει κοιτα αν σε κολλησει παλι εσυ τιποτα δεν θα παθεις αν κρατας σταθερο τιμονι,αυτος θα φαει τα μουτρα αφου σταματησει η μηχανη του απο το τρακοΚοιτα αμα στην αριστερη πας με 70-80 εσυ φταις. Στην αριστερη πας με 100 και βαλε το ελαχιστο ειναι το 100-110 Τωρα το να κολλαει απο πισω επισης μαλακια γιατι αν γινει κατι και πατησεις αποτομα φρενο κολλησε πανω σου. Ειναι χαζος οποιος το κανει αυτο... εγω μολις βλεπω τον αλλον να ερχεται με φορα βγαζω δεξι φλας και μπαινω στην δεξια λωριδα....
υπαρχουν μερικοι αψογοι οδηγοι οι οποιοι ειναι απο πισω σου κρατανε αποσταση ασφαλειας και βγαζουν αριστερο φλας πραγμα που δειχνει οτι θελουν να προσπερασουν και να πας δεξια... και με τα φωτα μπορουν να σου παιξουν δεν υπαρχει θεμα... αλλα καλο ειναι να ξερεις να πας δεξια πριν ακομη στο κανουν αυτοι
αν πας με το οριο τοτε τρελαινονται.Δεν κανω δεξια τυπε μεχρι να σταματησει την βλαχομαγκια ο αλλος.10 sec με 5 λεπτα το πολυ παει κοιτα αν σε κολλησει παλι εσυ τιποτα δεν θα παθεις αν κρατας σταθερο τιμονι,αυτος θα φαει τα μουτρα αφου σταματησει η μηχανη του απο το τρακο
αν πεσουν τιποτα σφαλιαρες ομως τυπε γινεται πολυ πειθηνιοςΕιναι λιγο αντιδραστικος ο ελληνας δεν υπακουει ευκολα σε κανονισμους.
αν πεσουν τιποτα σφαλιαρες ομως τυπε γινεται πολυ πειθηνιος
αν πας με το οριο τοτε τρελαινονται.Δεν κανω δεξια τυπε μεχρι να σταματησει την βλαχομαγκια ο αλλος.10 sec με 5 λεπτα το πολυ παει κοιτα αν σε κολλησει παλι εσυ τιποτα δεν θα παθεις αν κρατας σταθερο τιμονι,αυτος θα φαει τα μουτρα αφου σταματησει η μηχανη του απο το τρακο
αποψε πηγα Γκαζι καλα ειχε κατι μουνια βεβαια ειμασταν με κοριτσοπαρεα και δεν μπορουσαμε να κοιταμε πολυ :S
παντως ειχε κατι μουνια οσο μπορουσαμε να δουμε και ολες ειχαν πεταξει τα μπουτια εξω... πωπωωωω αρρωστια ρε φιλε.
πουτάνες