Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παντως αποψε στο Γκαζι γινοταν της πουτανας.... παιζει να βγαζες γκομενα και απο καμακι
με τοση αφθονια που ειδα μαζεμενη... δε μπορει ολες αυτες να πηγανε τοσο καλα ντυμενες και περιποιημενες για να ριξουν χυλοπιτες.  :P

ΤΙ why sleep τι soho .... πανικος

μπορει αμα εισασταν σε κοντινο σταντ και ξεκινουσατε το χορο να γινοτανε παιχνιδι καργα ....
αλλα οχι να πας να μιλησεις... απευθειας χαμογελακι και χορος. Ετσι βγαζεις γκομενα σε κλαμπ οχι να εισαι σαν αγγουρι... στο κλαμπ πας να χορεψεις  :P
ελα ρε.. ε τι σκατα λενε γενικα ρε φιλε, η ελεινιδες και η ελεινιδες οχι μονο στο μπουρδελα αλλα το ελεινιδες κυκλοφορει και εξω πλεον

τι λες, να βαλω τα καλα μου το ερχομενο σαββατο και να κατεβω γκαζι? θα ριξω λες τιποτα?  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε.. ε τι σκατα λενε γενικα ρε φιλε, η ελεινιδες και η ελεινιδες οχι μονο στο μπουρδελα αλλα το ελεινιδες κυκλοφορει και εξω πλεον

τι λες, να βαλω τα καλα μου το ερχομενο σαββατο και να κατεβω γκαζι? θα ριξω λες τιποτα?  :grin:
εσυ μην δινεις πληροφοριες που θα εισαι τυπε γιατι στην εχουν στησει ο μεμος με τον νωντα ;)

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οι ελεεινιδες ειναι γτπ κατω απο 100 χιλιομετρα
οι ελλεεινες δινουν ρεστα πανω απο 100 χιλιομετρα
κλασσικα σκηνικα με ελλεεινες που ερχονται στην αριστερη λωριδα ενω κανεις προσπεραση και κολλανε στο 1 χιλιοστο και κορναρουν!μετα ερχονται με 200 στην δεξια λωριδα και ριχνουν ταχυτητα στα 50 σε 5 sec για να στριψουν.αν τους εμποδισεις ως κλασσικοι βλαχομαγκες λουφαζουν στην σκεψη οτι θα κανουν βιδες την slk με καταναλωτικο δανειο και δεν θα ξανανεβουν σε αμαξι αν τρακαρουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ποιοι τα λενε αυτα μωρε ... δεν σου εχω πει να μην ακους τους μαλακες?  :P

για δωσε το προφιλ αυτου που τα λεει αυτα.... τον εχεις δει με γκομενα τον τελευταιο χρονο? εστω και φιλη? αν οχι τοτε εχει θεματα κοινωνικοτητας με γυναικες και εχει αποξενωθει. Λογικο να λεει ππαριες.

Καμακι δεν κανω πλεον αλλα με αυτα που ειδα αποψε στο Γκαζι ειναι δυσκολο ολες αυτες να ηταν ετσι για να ριξουν χυλοπιτα βεβαια πολλες παρεες ηταν μεικτες  :P αλλα ειχε και κοπελες μονες. Επελεξε καλο ντυσιμο φτιαξε καλο στυλακι... και πηγαινε με εναν το πολυ δυο φιλους.... φιλες εχεις?

οχι πανω απο 3 ατομα ομως... και τα 3 πολλα ειναι...ματσολαρια  :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ποιοι τα λενε αυτα μωρε ... δεν σου εχω πει να μην ακους τους μαλακες?  :P

για δωσε το προφιλ αυτου που τα λεει αυτα.... τον εχεις δει με γκομενα τον τελευταιο χρονο? εστω και φιλη? αν οχι τοτε εχει θεματα κοινωνικοτητας με γυναικες και εχει αποξενωθει. Λογικο να λεει ππαριες.

Καμακι δεν κανω πλεον αλλα με αυτα που ειδα αποψε στο Γκαζι ειναι δυσκολο ολες αυτες να ηταν ετσι για να ριξουν χυλοπιτα βεβαια πολλες παρεες ηταν μεικτες  :P αλλα ειχε και κοπελες μονες. Επελεξε καλο ντυσιμο φτιαξε καλο στυλακι... και πηγαινε με εναν το πολυ δυο φιλους.... φιλες εχεις?

οχι πανω απο 3 ατομα ομως... και τα 3 πολλα ειναι...ματσολαρια  :P
ρε εχω 2-3 φιλες αλλα ειναι αγοροκοριτσα  :2funny:

ρε αστο σε μενα απο ντυσιμο  :sunglasses:

απο γνωστους γνωστων ακουω, απο 3ους γνωστους γνωστων ακου παλι για ορο ελλεινιδα.. απο κυκλο σχολης..

δεν γινεται να ειναι ολοι μη κοινωνικα ατομα..

Και δεν μου λες,πιτσιρικες ειχε μεταξυ 19-22?  :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι ελεεινιδες ειναι γτπ κατω απο 100 χιλιομετρα
οι ελλεεινες δινουν ρεστα πανω απο 100 χιλιομετρα
κλασσικα σκηνικα με ελλεεινες που ερχονται στην αριστερη λωριδα ενω κανεις προσπεραση και κολλανε στο 1 χιλιοστο και κορναρουν!μετα ερχονται με 200 στην δεξια λωριδα και ριχνουν ταχυτητα στα 50 σε 5 sec για να στριψουν.αν τους εμποδισεις ως κλασσικοι βλαχομαγκες λουφαζουν στην σκεψη οτι θα κανουν βιδες την slk με καταναλωτικο δανειο και δεν θα ξανανεβουν σε αμαξι αν τρακαρουν.

Κοιτα αμα στην αριστερη πας με 70-80 εσυ φταις. Στην αριστερη πας με 100 και βαλε το ελαχιστο ειναι το 100-110 Τωρα το να κολλαει απο πισω επισης μαλακια γιατι αν γινει κατι και πατησεις αποτομα φρενο κολλησε πανω σου. Ειναι χαζος οποιος το κανει αυτο... εγω μολις βλεπω τον αλλον να ερχεται με φορα βγαζω δεξι φλας και μπαινω στην δεξια λωριδα....

υπαρχουν μερικοι αψογοι οδηγοι οι οποιοι ειναι απο πισω σου κρατανε αποσταση ασφαλειας και βγαζουν αριστερο φλας πραγμα που δειχνει οτι θελουν να προσπερασουν και να πας δεξια... και με τα φωτα μπορουν να σου παιξουν δεν υπαρχει θεμα... αλλα καλο ειναι να ξερεις να πας δεξια πριν ακομη στο κανουν αυτοι  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και επισης για μενα οταν αλλαζεις λωριδα φιλε πρεπει να αυξανεις ταχυτητα ειναι μερικοι ηλιθιοι που ενω εχουν βγαλει φλας και εχεις δειξει οτι τους αφηνεις .... πανε με το πασο τους και σου σπανε τα νευρα αφου σε αφηνω... βγαλε το φλασακι σου μπες γρηγορα να συνεχισει η ροη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε εχω 2-3 φιλες αλλα ειναι αγοροκοριτσα  :2funny:

ρε αστο σε μενα απο ντυσιμο  :sunglasses:

απο γνωστους γνωστων ακουω, απο 3ους γνωστους γνωστων ακου παλι για ορο ελλεινιδα.. απο κυκλο σχολης..

δεν γινεται να ειναι ολοι μη κοινωνικα ατομα..

Και δεν μου λες,πιτσιρικες ειχε μεταξυ 19-22?  :zfuck:

Ε φερε αυτες τις 2-3 και ας ειναι αγοροκοριτσα. Πρεπει να φτιαξεις παρεες φιλε.
Παρεες που θα υπαρχουν και κοπελες μεσα... Δεν ξερω τι ειναι οι γνωστοι σου αλλα αντι να συνεργαστουν να φτιαξετε team καθονται και λενε τα δικα τους αρα δεν ειναι οι καταλληλοι για αυτα...

Ρε ειχε πολυ πραμα σου λεω.... και ηταν ολες πολυ περιποιημενες. Αμα καποιος αποψε το ειχε στο καμακι και πηγαινε να κατσει σε ενα μαγαζι τετοιο ηταν ακομπλεξαριστος χορευε ειχε διαθεση θα εφευγε σιγουρα με γκομενα. Ετσι πιστευω. Αποψε γινοτανε χαμος ρε καταρχην δεν εβρισκες να παρκαρεις ακομη και στο παρκακι που ειναι η Αρεοπαγιτου που τελειωνει ξερεις. Ο πεζοδρομος ολα ηταν φισκα

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα αμα στην αριστερη πας με 70-80 εσυ φταις. Στην αριστερη πας με 100 και βαλε το ελαχιστο ειναι το 100-110 Τωρα το να κολλαει απο πισω επισης μαλακια γιατι αν γινει κατι και πατησεις αποτομα φρενο κολλησε πανω σου. Ειναι χαζος οποιος το κανει αυτο... εγω μολις βλεπω τον αλλον να ερχεται με φορα βγαζω δεξι φλας και μπαινω στην δεξια λωριδα....

υπαρχουν μερικοι αψογοι οδηγοι οι οποιοι ειναι απο πισω σου κρατανε αποσταση ασφαλειας και βγαζουν αριστερο φλας πραγμα που δειχνει οτι θελουν να προσπερασουν και να πας δεξια... και με τα φωτα μπορουν να σου παιξουν δεν υπαρχει θεμα... αλλα καλο ειναι να ξερεις να πας δεξια πριν ακομη στο κανουν αυτοι  :P
αν πας με το οριο τοτε τρελαινονται.Δεν κανω δεξια τυπε μεχρι να σταματησει την βλαχομαγκια ο αλλος.10 sec με 5 λεπτα το πολυ παει  :2funny: κοιτα αν σε κολλησει παλι εσυ τιποτα δεν θα παθεις αν κρατας σταθερο τιμονι,αυτος θα φαει τα μουτρα αφου σταματησει η μηχανη του απο το τρακο  :priest:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν πας με το οριο τοτε τρελαινονται.Δεν κανω δεξια τυπε μεχρι να σταματησει την βλαχομαγκια ο αλλος.10 sec με 5 λεπτα το πολυ παει  :2funny: κοιτα αν σε κολλησει παλι εσυ τιποτα δεν θα παθεις αν κρατας σταθερο τιμονι,αυτος θα φαει τα μουτρα αφου σταματησει η μηχανη του απο το τρακο  :priest:

Αποψε εγω ειδα τουλαχιστον 10 που οδηγουσαν μαλακισμενα. Την αλλη φορα εκανε ο αλλος προσπεραση και ερχομουν εγω σε διπλης κατευθυνσης ημουν μακρυα βεβαια και κανω με το χερι κοιτα εναν μαλακα  :2funny: και το κτυπαω στο τιμονι... και με βλεπει αυτος και μ κανει ρε αντε γαμησου  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι λιγο αντιδραστικος ο ελληνας δεν υπακουει ευκολα σε κανονισμους.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αν πας με το οριο τοτε τρελαινονται.Δεν κανω δεξια τυπε μεχρι να σταματησει την βλαχομαγκια ο αλλος.10 sec με 5 λεπτα το πολυ παει  :2funny: κοιτα αν σε κολλησει παλι εσυ τιποτα δεν θα παθεις αν κρατας σταθερο τιμονι,αυτος θα φαει τα μουτρα αφου σταματησει η μηχανη του απο το τρακο  :priest:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε μερικους πρεπει να τους τα σπας (τα νευρα)  :sunglasses:

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αποψε πηγα Γκαζι  :P καλα ειχε κατι μουνια βεβαια ειμασταν με κοριτσοπαρεα και δεν μπορουσαμε να κοιταμε πολυ  :S

παντως ειχε κατι μουνια οσο μπορουσαμε να δουμε και ολες ειχαν πεταξει τα μπουτια εξω... πωπωωωω αρρωστια ρε φιλε.

πουτάνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom