Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το 2013 1)δεν πληρωνουμε καφεδες ποτα κτλ ελλεεινιδων
       2)δεν κανουμε τους ταριφες
       3)στο διλεπτο αργοποριας στο ραντεβου φευγουμε απροειδοποιητα
       4)στο πρωτο ραντεβου αν δεν γαμησουμε δεν εχει δευτερο
       5)δεν ειμαστε μουνοδουλοι
συμπληρωστε τις εντολες.Αντε μπας και δουμε προκοπη σε αυτο το τοπο  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει ειπαμε να ειμαστε προσεκτικοι αλλα οχι και να περιμενεις να γαμησεις την αλλη απο το 1ο ραντεβου... εμενα προσωπικα αμα δεν εχει απαιτησεις δεν με ενοχλει να περιμενω. Αρκει να μην εχει απαιτησεις σε στυλ οσο περιμενεις θα πληρωνεις κιολας ή θα κανεις χάρες  :P

Ουτε στην αργοπορια εχω προβλημα... αμα φτιαχνεται για να ερθει να με βρει... αυτο δειχνει καλα σημαδια ... καταρχην ενδιαφερεται για την εμφανιση της και δεν ειναι βρωμιαρα. Και επισης μαλλον την ενδιαφερεις αν σου ερχεται ετοιμασμενη  :P

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Καλημερίζω την σεβαστή ομήγυρη.

Καλημέρα, καλό μήνα, καλή χρονιά!

Μόλις επέστρεψα κι ευτυχώς δεν έχω πονοκέφαλο. Ήπια κι ένα εσπρεσσάκι κι είμαι τούρμπο!

Σας διάβασα όλους.... ΛΑΚΗ είσαι μεγάλος παίκτης μουνοκηνυγός... Υποκλίνομαι!

Και δεν ειρωνεύομαι τώρα.

Να πω κι εγώ τη μαλακία μου για το θέμα του κεράσματος.

ΠΟτέ μην κερνάτε γκόμενα που δεν έχετε γαμήσει. Ούτε καφέ!

Τις καλημέρες μου και πάλι. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, λεφτά και καλά μουνιά στον πούτσο μας.

:fuck1: :fuck2:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Να της κοψουμε κανα δυο μπατσες να καταλαβει οτι ειμαστε ζορικοι και δε μασαμε :rockon:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Αλα Κασιδιαρης στυλ δηλαδη ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mια φορα στη δουλεια μπηκε ενας τυπος και αρχισε να πλακωνει εναν στις μπουνιες γιατι του γαμουσε τη γυναικα. Μια καθαρηστρια, 50αρα περπατημενη, ειδε τη φαση οποτε στο τελος μου λεει:
-Πωπω τι αντρακλας ειναι αυτος! Οχι σαν το αλλο το μαμουχαλο που εκατσε και τις εφαγε :2funny:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
6)δεν ασχολουμαστε με ελλεινιδες...
ειναι δυνατον το 2013 να ασχολειται κανεις με ελλεινιδες;απορω γτ εχει φτασει αυτο το θρεντ στις 3600 σελιδες :2funny:
καλη χρονια σε ολους

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Mια φορα στη δουλεια μπηκε ενας τυπος και αρχισε να πλακωνει εναν στις μπουνιες γιατι του γαμουσε τη γυναικα. Μια καθαρηστρια, 50αρα περπατημενη, ειδε τη φαση οποτε στο τελος μου λεει:
-Πωπω τι αντρακλας ειναι αυτος! Οχι σαν το αλλο το μαμουχαλο που εκατσε και τις εφαγε :2funny:
Ε απο αυτα και μονο καταλαβαινεις μερικα πραγματα .......
Οπως π.χ. γιατι δεν πρεπει να πολυασχολεισαι με κατι τετοιες  :sunglasses:

Σκεψου και ο αλλος τι τρελα κουβαλουσε για να χειροδικησει για μια παρτολα πεοσυλλεκτρια  :jerking:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606

συμφωνώ με όλα αυτά! εκτός από το δίλεπτο (μπορεί να στείλει κανένα μήνυμα-μέχρι 15 λεπτά το περιμένεις σχεδόν-δυστυχώς). Άλλωστε όπως έλεγε ένας καθηγητής Κοινωνιολογίας οι γυναίκες κάνουνε πάντα την διαλογή (δυστυχώς). ΥΓ άκου τι έπαθα! είχα κανονίσει με μία μικρά 22 χρονών για καφεδάκι, μου λέει με περιμένει ο μπαμπάς μου πρέπει να φύγω (και περίμενα σαν μαλάκας μέσα στο κρύο!!), παλιά οι Αμερικάνοι λέγανε 1st base, 2nd base, 3rd base κτλ. Ε τρίτο ραντεβού 1st base συνήθως (εκτός αν είσαι τόσο Ορφανίδης στυλ!)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
συμφωνώ με όλα αυτά! εκτός από το δίλεπτο (μπορεί να στείλει κανένα μήνυμα-μέχρι 15 λεπτά το περιμένεις σχεδόν-δυστυχώς). Άλλωστε όπως έλεγε ένας καθηγητής Κοινωνιολογίας οι γυναίκες κάνουνε πάντα την διαλογή (δυστυχώς). ΥΓ άκου τι έπαθα! είχα κανονίσει με μία μικρά 22 χρονών για καφεδάκι, μου λέει με περιμένει ο μπαμπάς μου πρέπει να φύγω (και περίμενα σαν μαλάκας μέσα στο κρύο!!), παλιά οι Αμερικάνοι λέγανε 1st base, 2nd base, 3rd base κτλ. Ε τρίτο ραντεβού 1st base συνήθως (εκτός αν είσαι τόσο Ορφανίδης στυλ!)
Ασε τυπε ..... Σου εχω και χειροτερο σκηνικο.....

Φιλος μου ειχε παρει την παρεα του κι εμενα μαζι με το κολλητηρι μου και περιμεναμε μια κοπελα που τον ενδιαφερε στο τροκαντερο για δυο ωρες μες το κρυο μου ειπε γιατι εγω στο μισαωρο τους παρατησα παιρνοντας το φιλαρακι μου και φυγαμε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Την αλλη μερα μου τα ελεγε, οτι ετοιμαζοταν λεει και στο τελος της ετυχε κατι μετα απο 8 τηλεφωνηματα και δεν εμφανιστηκε  :uglystupid:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αναρωτιεμαι ακομη ποιος ηταν πιο χαζος .... αυτη που εστησε ολοκληρη παρεα, η αυτος που επεμενε κιολας μετα το μισαωρο, να την περιμενουν 8 + 2 ατομα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το +2 εγω με το φιλαρακι μου που την καναμε

stevesteve2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
Αδελφια καλημερες.εμενα μου ειχε τυχει το εξης.γνωριζω μια ωραια γκομενα,την περιμενα 2 ωρες αλλα ηρθε,φασοθηκαμε,βγηκαμε αλλες 4 φορες και κατι εγινε αλλα γυρναγε συνεχεια στον πρωην της που την βαραγε.εγω σαν μαλακας την ειχα καψουρευτει.και σκεφτομαι τωρα που επαψα να ειμαι αγαπουλης οτι στο 10λεπτο αργοποριας τον πουλο.αντε με τις εγκεφαλικα αναπηρες........καλη χρονια παιδια με υγεια και καλες πουτανες :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ασε τυπε ..... Σου εχω και χειροτερο σκηνικο.....

Φιλος μου ειχε παρει την παρεα του κι εμενα μαζι με το κολλητηρι μου και περιμεναμε μια κοπελα που τον ενδιαφερε στο τροκαντερο για δυο ωρες μες το κρυο

γάματα και κεφαλαια γραμματα

ολη η τρελοπαρεα αγαμητων μαζι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Καλα ρε φιλε το εμπεδωσαμε οτι ο φιλος σου ειναι μαλακας..παραδειγμα προς αποφυγη..

εσυ ποσο μαλακας εισαι που περιμενες 2 ωρες μεσα στο κρυο μια κοπελλα που δουλευε τον αγαμητο:;;;

και το γραφεις και στο νετ....

ημαρτον ρε

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αδελφια καλημερες.εμενα μου ειχε τυχει το εξης.γνωριζω μια ωραια γκομενα,την περιμενα 2 ωρες αλλα ηρθε,φασοθηκαμε,βγηκαμε αλλες 4 φορες και κατι εγινε αλλα γυρναγε συνεχεια στον πρωην της που την βαραγε.εγω σαν μαλακας την ειχα καψουρευτει.και σκεφτομαι τωρα που επαψα να ειμαι αγαπουλης οτι στο 10λεπτο αργοποριας τον πουλο.αντε με τις εγκεφαλικα αναπηρες........καλη χρονια παιδια με υγεια και καλες πουτανες :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

την γαμαγε καλα ομως

κατι που δεν εκανες εσυ καλα ή καθολου

εαν την γυναικα την κανεις να σπαρταραει σαν ψαρι μετα το γαμησι τοτε ειναι δικια σου

stevesteve2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
ω ναι!εχεις απολυτο δικιο1αν την ειχα γαμησει στο καβουρι(γιατι μειναμε μονο στα προ)θα ηταν αλλιως.ημουν πιο μικρο και πολυ πιο ααπουλης απο τωρα.
ελπιζω να εμαθα....................

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Αναμονή στο ραντεβού, μόνο μέχρι ένα τέταρτο. Μετά τον πούλο. Καταντάει μαλακία...

Κάποτε είχα ακούσει δύο γκόμενες σε μία καφετέρια που ορμήνευαν μία τρίτη, πως να καψουρέψει έναν τύπο. Μέσα στο πολλά της έλεγαν να τον στήνει κιόλας στα ραντεβού.

Αφού της είπαν, της είπαν... της είπαν κι άλλα πολλά... γύρισα να τις κοιτάξω... Αυτές μπαζόλες, η γκόμενα που δεχόταν τις συμβουλές ψιλογαμήσιμη...

Φεύγουν από το καφέ τα δύο μπάζα κι ύστερα από λίγο σκάει μύτη ο τυπάς. Ο οποίος ήταν ένας κούκλος...

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ από τα γέλια. Αυτός ήταν ο τύπος που θα καψούρευε η γκόμενα;

Αυτή τον κοίταζε λες κι ήταν "θεός" ... Δεν άκουγα και πολλά γιατί ο τύπος μιλούσε χαμηλόφωνα... αλλά από τα συμφραζόμενα κατάλαβα πως ούτε σχέση δεν είχαν ακόμα κι αυτή προσπαθούσε μεσα στην καψούρα της να εφαρμόσει αυτά που της είπαν οι φίλες της...

Ο τύπος έφυγε μόνος του ύστερα από λίγο.  

Μερικές μπορούν να γίνουν τελείως ηλίθιες σε χρόνο dt...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εχτες που βγηκα στα κνετρικα για την ρεβεγιον μου.. :zfuck:

ξερετε μωρε στα νεοελληνικα στεκι,μπουζουκια κλπ..

ρε παιδι μου εξω απο αυτα τα μπουζουκια,σεξ and the city ειχε γινει, ολο καγκουρια,ολο πορτιεριδες,ξεχυλιζε η μαγκια και η καγκουρια απιστευτα...

καλα δεν λεμε για της ελλεινιδες, μερα εχτες ολες με γοβιτσα.. που πας μωρη με γοβα, αφου δεν ξερεις να περπατας με γοβα? :2funny:

η ουσια ειναι μια, οτι εγω εχτες ειχα ντυθει καπως εξαλα, ειχα βαλει και ενα ωραιο παπουτσι..

και ΟΛΕΣ, ΜΑ ΟΛΕΣ κοιταγανε το ντυσιμο ΠΡΩΤΑ και μετα την φρεσκοξυρισμενη μαπα μου

2-3 ζευγαρια γυναικων ψηθυριζαν ωραιο παπουτσι, εγω το καταλαβαινα με την μια ..

λενε τωρα αυτος λεφτας κλπ.. σιγα ρε κοριτσια.. νταξι ωραιο hi top δεν λεω αλλα πως κανετε ετσι? :2on1: :2on1: :2on1:

το παπουτσι θας σας γαμησει? :P

τσ τσ τσ.. που καταντησαμε.. :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα ρε φιλε το εμπεδωσαμε οτι ο φιλος σου ειναι μαλακας..παραδειγμα προς αποφυγη..

εσυ ποσο μαλακας εισαι που περιμενες 2 ωρες μεσα στο κρυο μια κοπελλα που δουλευε τον αγαμητο:;;;

και το γραφεις και στο νετ....

ημαρτον ρε
Καλα εισαι ντιπ μαλακας και το διαλαλεις κιολας !!!!!!!!

Εγραψα οτι στο μισαωρο την εκανα με το κολητηρι μου και τους αφησα εκει να περιμενουν
Αν εμεινα μιση ωρα ηταν απο σεβασμο στην παρεα και τιποτα αλλο !!!!!!

Φοραμε τα γυαλια οταν δεν βλεπουμε τι διαβαζουμε για να ξεστραβωνομαστε !!!!!!
Γιαυτο υπαρχουν τα ρημαδια .... δεν ειναι για φιγουρα !!!!!!

Φορα τα πατομπουκαλα σου και ξαναδιαβαζε στραβαδι ηλιθιε !!!!!!!!!!!!!!!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ρε μήπως παραπαίρνετε στα σοβάρα τις γκόμενες; Εγώ έχω στήσει κάμποσες, από αμέλεια κυρίως, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom