Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ε μετα σκεφτηκα ποσο αδικος και ανηθικος ημουν
και διορθωθηκα
Οι φήμες λένε ότι βρήκε γκόμενα ;)βατραχος που ειναι?
...μπορεί να κάνω και λάθος ,
αλλά μ'αυτά που λές ,δε με πείθεις ότι έχεις πολλές επιτυχίες στις γυναίκες
απο τη μικρή μου εμπειρία , δε νομίζω ότι είναι ικανή & αναγκαία συνθήκη το χρήμα για να είσαι alpha-male
το να τις αποκαταστήσεις& να τι φορτωθείς αυτό το θεωρώ πιο πιθανό
καλή σου χρονιά ;)
Δεν είναι οι ίδιοι πελάτες.
Κάθε φορά αλλάζουν οι πελάτες... Τα λόγια μένουν ίδια.
λαχεία κ εσύ ή καζίνο:;
κατα συρροή ψεύτης λοιπόν... άρα σε λίγο δεν θα σε πιστεύει κανείς...
Ναι ενας απλος συνηθισμενος ανθρωπος ειναι... που αμα σε δει οτι δεν εχεις λεφτά
θα σε πει οτι εισαι πεινασμενος και θα σε πικαρει.
Ούτε το ένα ούτε το άλλο... Κάνει δεξίωση το αφεντικό μου και πρέπει να παρευρεθώ. Να πιω ουίσκυ και σαμπάνια που σιχαίνομαι, να πω μαλακίες και να χαζογελάω με τις μαλακίες της οικοδεσποινας, μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει ο πρώτος καλεσμένος. Μετά... τον πούλο κι εγώ...
Δεν λέω ψέμματα. Χειρισμός αρνήσεων λέγεται.
σαμπάνια που σιχαίνομαι,
Ούτε το ένα ούτε το άλλο... Κάνει δεξίωση το αφεντικό μου και πρέπει να παρευρεθώ. Να πιω ουίσκυ και σαμπάνια που σιχαίνομαι, να πω μαλακίες και να χαζογελάω με τις μαλακίες της οικοδεσποινας, μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει ο πρώτος καλεσμένος. Μετά... τον πούλο κι εγώ...
τι κομματι εισαι εσυ......
εχω χασει επεισοδια..
μην ανακατεψεις το ουισκι με την σαμπανια ομως και δεν μπορεις να πιεις λεμονιτα αυριο με το κρεας της μαμας
Ημερησιως να ξεκωλιαζουν τις γκομενες ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να το καταφερουν καποιοι...
και ενταξει να το δεχτω αυτο...οταν βλεπεις τσοντες εσυ τον παιζεις 10-12 φορες ημερησιως;
γιατι το ιδιο ειναι,τις γαμανες τις μουναρες ακριβως μπροστα σου,γιατι στο κοτερο αποκλειεται να το εβλεπαν.παλι μπαρουφες λες ρε τυπε. :S
χαχαχαχαχχαχαχαχα
σιγα μην κερνουσα μοντελες 17.000 E