Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ασε, και εγω τις ιδιες μαλακιες κανω με τις ξενες. Η συμπεριφορα τους με αιφνιδιαζει τελειως και κανω τον μαλακα εχοντας συνηθησει στις ελληνιδες...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Με τιποτα δεν θα την επεφτα,ειδικα σε αμερικανιδα.Τις ξερω καλα.Εσυ τυπε κανε οτι νομιζεις.

Μηπως λεω μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? 3 one night stand εχω κανει ολα κι ολα στη ζωη μου, και τα 2 ηταν με αμερικανιδα! Ειναι πολυ ομορφες γυναικες, πολυ φιλικες και χωρις ιχνος τουπε  :kissass:

Οσο για τον τυπο ass-sniper μαλακια εκανες που δε χωθηκες, τι παει να πει πεφτουλας και λιγουρης, εισαι αντρας και σου αρεσε μια γυναικα, που ειναι το κακο?

ΥΓ. Σε παρομοιο σκηνικο (στο ΔΟΑΤΑΠ) ειχα γνωρισει την πρωην μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μηπως λεω μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? 3 one night stand εχω κανει ολα κι ολα στη ζωη μου, και τα 2 ηταν με αμερικανιδα! Ειναι πολυ ομορφες γυναικες, πολυ φιλικες και χωρις ιχνος τουπε  :kissass:

Οσο για τον τυπο ass-sniper μαλακια εκανες που δε χωθηκες, τι παει να πει πεφτουλας και λιγουρης, εισαι αντρας και σου αρεσε μια γυναικα, που ειναι το κακο?

Οι αμερικανιδες χωρις τουπε.οκ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οι αμερικανιδες χωρις τουπε.οκ.

Τι να σου πω ρε συ, λες να τυχαινουν σε μενα ολες οι εξαιρεσεις? Και μου εχει κατσει σκηνικο και με τριτη αμερικανιδα, αλλα πανω που πηγα να χωθω λιγο περισσοτερο ηρθε και τη μαζεψε ο δικος της  :2funny: :2funny:
Ισως να εχω τον αμερικανομαγνητη  :dancing:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι να σου πω ρε συ, λες να τυχαινουν σε μενα ολες οι εξαιρεσεις? Και μου εχει κατσει σκηνικο και με τριτη αμερικανιδα, αλλα πανω που πηγα να χωθω λιγο περισσοτερο ηρθε και τη μαζεψε ο δικος της  :2funny: :2funny:
Ισως να εχω τον αμερικανομαγνητη  :dancing:
Μπας και ηταν αγγλιδες ρε?να μου πεις για αγγλιδες οτι ειναι ετσι,να σου πω ενταξει.αλλα οι αμερικανες ειναι γνωστες για το ποσο μυγιαγγιχτες ειναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ είχα γνωρίσει μια φορά εικοσάχρονη Αμερικανίδα με αναλογίες μοντέλου και δουλειά στη Νέα Υόρκη με πολύ καλά λεφτά.Είναι εντελώς διαφορετικές από τις Ευρωπαίες.Σε βάζουν σε καλούπια.Μου έδωσε αμέσως τηλέφωνο βγήκαμε μερικά ραντεβού(όπου τα έξοδα καλύπτονταν από την εταιρία που την είχε στείλει) αλλά μίλαγε ακατάπαυστα.Στο τέλος άρχισε να φοβάται πολύ στην Ελλάδα μου έλεγε οτι όλα της φαίνονταν περίεργα και μια φορά νόμιζε οτι πήγαιναν να με μαχαιρώσουν και μου είπε να γυρίσω πίσω.Μετά μου είπε οτι επειδή γύρισα μου έσωσε τη ζωή γιατί ένας τύπος ερχόταν με μαχαίρι από πίσω μου και ένας άλλος μου είχε φράξει την είσοδο μπροστά.Δεν ξέρω πού τα έβλεπε αυτά εμένα όλοι μαλάκες μου φαίνονταν και γενικά έχω κυκλοφορήσει σε πολύ χειρότερα μέρη γεμάτα πρεζόνια και κλεφτρόνια που σε ακολουθούνε κατά πόδι.
Τέλος πάντων αυτό που διαπίστωσα είναι οτι οι Αμερικανίδες
1.Είναι πολύ ψαρωμένες(δεν ξέρω τι τους λέει η κυβέρνησή τους και γίνονται έτσι)
2.Τα βάζουν όλα σε guidelines(π.χ. φιλί στο δεύτερο ραντεβού κτλ,τύποι αντρών)
3.Είναι ανοιχτές σε γνωριμίες αλλά όχι άνετες όπως οι Ευρωπαίες
4.Δεν ξέρουν την τύφλα τους από Ευρώπη(π.χ. αυτή μου έλεγε οτι στις ΗΠΑ πιστεύουν οτι οι Ευρωπαίοι είναι ψηλοί,ξανθοί και αδύνατοι και όταν ήρθε στην Ελλάδα βλέπει μόνο κοντούς,μελαχρινούς και χοντρούς,είδα κι έπαθα να της εξηγήσω οτι άλλο η Ελλάδα,άλλο η Γερμανία,άλλο η Σουηδία κτλ,οι Αμερικανοί πιστεύουν οτι όλα είναι ένα,Europe)
5.Δεν ξέρουν τίποτα ούτε από αμερικανική ιστορία(π.χ. αγνοούσε ποιος ήταν ο Αιζενχάουερ,ο Ρήγκαν κτλ,μου είπε οτι δε χωνεύει καθόλου τη Μέση Ανατολή και θα ήθελε να τη βομβαρδίσει και να τη βυθίσει στη θάλασσα).

Τελικά η γκόμενα μου είπε οτι δεν υπάρχει chemistry μεταξύ μας γιατί στην Αμερική της φέρονται οι γκόμενοι σαν princess ενώ εγώ της φερόμουν πολύ υποτιμητικά πράγμα που απέδωσε σε cultural gap.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
εμενα που την εχει πεσει στην ψυχρα αμερικανιδα στη μυκονο.ευγενικη με τροπους οχι ξεκωλο του κερατα.γυρω στα 35 με φιλες της.οχι μουναρα αλλα ουτε και μπαζο.μια χαρα κοπελα ηταν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μπας και ηταν αγγλιδες ρε?να μου πεις για αγγλιδες οτι ειναι ετσι,να σου πω ενταξει.αλλα οι αμερικανες ειναι γνωστες για το ποσο μυγιαγγιχτες ειναι.

χαχαχαχαχχα οχι ηταν αμερικανιδες απο την Αμερικη! Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν, δε ζητησα και διαβατηριο!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ είχα γνωρίσει μια φορά εικοσάχρονη Αμερικανίδα με αναλογίες μοντέλου και δουλειά στη Νέα Υόρκη με πολύ καλά λεφτά.Είναι εντελώς διαφορετικές από τις Ευρωπαίες.Σε βάζουν σε καλούπια.Μου έδωσε αμέσως τηλέφωνο βγήκαμε μερικά ραντεβού(όπου τα έξοδα καλύπτονταν από την εταιρία που την είχε στείλει) αλλά μίλαγε ακατάπαυστα.Στο τέλος άρχισε να φοβάται πολύ στην Ελλάδα μου έλεγε οτι όλα της φαίνονταν περίεργα και μια φορά νόμιζε οτι πήγαιναν να με μαχαιρώσουν και μου είπε να γυρίσω πίσω.Μετά μου είπε οτι επειδή γύρισα μου έσωσε τη ζωή γιατί ένας τύπος ερχόταν με μαχαίρι από πίσω μου και ένας άλλος μου είχε φράξει την είσοδο μπροστά.Δεν ξέρω πού τα έβλεπε αυτά εμένα όλοι μαλάκες μου φαίνονταν και γενικά έχω κυκλοφορήσει σε πολύ χειρότερα μέρη γεμάτα πρεζόνια και κλεφτρόνια που σε ακολουθούνε κατά πόδι.
Τέλος πάντων αυτό που διαπίστωσα είναι οτι οι Αμερικανίδες
1.Είναι πολύ ψαρωμένες(δεν ξέρω τι τους λέει η κυβέρνησή τους και γίνονται έτσι)
2.Τα βάζουν όλα σε guidelines(π.χ. φιλί στο δεύτερο ραντεβού κτλ,τύποι αντρών)
3.Είναι ανοιχτές σε γνωριμίες αλλά όχι άνετες όπως οι Ευρωπαίες
4.Δεν ξέρουν την τύφλα τους από Ευρώπη(π.χ. αυτή μου έλεγε οτι στις ΗΠΑ πιστεύουν οτι οι Ευρωπαίοι είναι ψηλοί,ξανθοί και αδύνατοι και όταν ήρθε στην Ελλάδα βλέπει μόνο κοντούς,μελαχρινούς και χοντρούς,είδα κι έπαθα να της εξηγήσω οτι άλλο η Ελλάδα,άλλο η Γερμανία,άλλο η Σουηδία κτλ,οι Αμερικανοί πιστεύουν οτι όλα είναι ένα,Europe)
5.Δεν ξέρουν τίποτα ούτε από αμερικανική ιστορία(π.χ. αγνοούσε ποιος ήταν ο Αιζενχάουερ,ο Ρήγκαν κτλ,μου είπε οτι δε χωνεύει καθόλου τη Μέση Ανατολή και θα ήθελε να τη βομβαρδίσει και να τη βυθίσει στη θάλασσα).

Τελικά η γκόμενα μου είπε οτι δεν υπάρχει chemistry μεταξύ μας γιατί στην Αμερική της φέρονται οι γκόμενοι σαν princess ενώ εγώ της φερόμουν πολύ υποτιμητικά πράγμα που απέδωσε σε cultural gap.
παλι κινδυνεψες με γκομενα?παλι πηγαν να σε πλακωσουν στο ξυλο και να σε μαχαιρωσουν?τελικα οτνα σου ειπε οτι της φεροσαουν υποτιμητικα επεσες απο το κρεβατι αποτομα και χτυπησες πολυ?ηταν καλο ονειρο?

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ευελπιστω οτι στις 3000 σελιδες θα βρεθει τι τρεχει επιτελους με τις Ελλεεινιδες (που τη σκεφτηκατε μωρε αυτη την εκφραση ?)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ευελπιστω οτι στις 3000 σελιδες θα βρεθει τι τρεχει επιτελους με τις Ελλεεινιδες (που τη σκεφτηκατε μωρε αυτη την εκφραση ?)
μαλακιες ειναι τυπε τα περισσοτερα ειναι αμπελοφιλοσοφιες και προσωπικα κομπλεξ του καθενος για εσωτερικη καταναλωση λες και μπορουμε να τις βαλουμε ολες στο ιδιο καλουπι.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μαλακιες ειναι τυπε τα περισσοτερα ειναι αμπελοφιλοσοφιες και προσωπικα κομπλεξ του καθενος για εσωτερικη καταναλωση λες και μπορουμε να τις βαλουμε ολες στο ιδιο καλουπι.
γιαυτο το ειπα φιλε μου
αυτο ακριβως που ειπες ειναι

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά ήταν και η συγκυρία κάπως άστοχη, θα έπρεπε να διακόψω το διάλογό της με τον υπάλληλο και να της ζητήσω το τηλέφωνο μπροστά σε όλο τον κόσμο που περίμενε στην ουρά, μου φάνηκε λίγο υπερβολικό

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αρχηγέ τα ίδια θα λέμε πάλι, αυτά τα συζητήσαμε στις πρώτες σελίδες. Δεν μιλάμε για όλον το γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας, αλλά για την πλειοψηφία και υπάρχει λόγος που είναι έτσι οι περισσότερες Ελλεηνίδες και έχει σχέση με τη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παλι κινδυνεψες με γκομενα?παλι πηγαν να σε πλακωσουν στο ξυλο και να σε μαχαιρωσουν?τελικα οτνα σου ειπε οτι της φεροσαουν υποτιμητικα επεσες απο το κρεβατι αποτομα και χτυπησες πολυ?ηταν καλο ονειρο?

Είσαι χαζός τελείως.Αυτή ισχυρίστηκε οτι πήγαν να με μαχαιρώσουν.Εγώ δεν είδα τίποτα.Αφού δεν ξέρεις τι παίζει.Στην Αμερική έχουν φεμινισμό.Αμα γνωρίσεις ποτέ καμία θα καταλάβεις.Φεμινισμός θα πει ''σε καυλώνω όσο θέλω αλλά αν πας να κάνεις κίνηση σε σέρνω από τη μύτη''.Τι να λέω τώρα;Τέλος πάντων αν κάποιος έχει εμπειρία καταλαβαίνει πού αναφέρομαι.
Στο κάτω κάτω είμαι από τους λίγους που ποστάρουν φωτό από τις γκόμενες οπότε όπερ έδει δείξαι.Και αν ήθελα να παινευτώ θα έλεγα οτι τη γάμησα ενώ έγραψα οτι χωρίσαμε γιατί δεν υπήρχε chemistry.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι χαζός τελείως.Αυτή ισχυρίστηκε οτι πήγαν να με μαχαιρώσουν.Εγώ δεν είδα τίποτα.Αφού δεν ξέρεις τι παίζει.Στην Αμερική έχουν φεμινισμό.Αμα γνωρίσεις ποτέ καμία θα καταλάβεις.Φεμινισμός θα πει ''σε καυλώνω όσο θέλω αλλά αν πας να κάνεις κίνηση σε σέρνω από τη μύτη''.Τι να λέω τώρα;Τέλος πάντων αν κάποιος έχει εμπειρία καταλαβαίνει πού αναφέρομαι.
Στο κάτω κάτω είμαι από τους λίγους που ποστάρουν φωτό από τις γκόμενες οπότε όπερ έδει δείξαι.Και αν ήθελα να παινευτώ θα έλεγα οτι τη γάμησα ενώ έγραψα οτι χωρίσαμε γιατί δεν υπήρχε chemistry.
Ο φεμινισμος περναει εκει που τον παιρνει, αναλογα του τι δικαιωματα δινεις εσυ ως ανδρας ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά ήταν και η συγκυρία κάπως άστοχη, θα έπρεπε να διακόψω το διάλογό της με τον υπάλληλο και να της ζητήσω το τηλέφωνο μπροστά σε όλο τον κόσμο που περίμενε στην ουρά, μου φάνηκε λίγο υπερβολικό

Αυτές ακριβώς οι συγκυρίες είναι που διακρίνουν τον ιακνό παίκτη από τους άλλους.Ακριβώς πώς θα χειριστείς το απρόοπτο.Μπορεί να χάσεις γκόμενα για τον πιο ηλίθιο λόγο.Για αυτό πρέπει να είσαι πάντα σε ετοιμότητα.
Π.χ. σήμερα περπατούσα δίπλα σε μια ουζερί όταν άκουσα γκόμενες να μιλάνε ρωσικά.Γύρισα και είδα τρεις να κάθονται.Χαμογελούσαν και ήταν φανερά ανοιχτές.Ομως στα γύρω τραπέζια είχαν παλουκωθεί τύποι που τις χαλβάδιαζαν.Εκεί ξέρεις οτι άμα κάνεις κίνηση παίζει να έχεις πρόβλημα με έναν από αυτούς ή με το μαγαζάτορα που μπορεί να σου πει ενοχλείς τις πελάτισσες.Εκεί είναι το θέμα.Εχεις τα αρχίδια να κάνεις κίνηση;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο φεμινισμος περναει εκει που τον παιρνει, αναλογα του τι δικαιωματα δινεις εσυ ως ανδρας ;)

Στην Αμερική είναι γάμησέ τα γιατί έχουν το πάνω χέρι οι γκόμενες.Είναι όπως στη Σουηδία αλλά είναι πολιτικοποιημένο θέμα.Π.χ. έχουν επεκτείνει την έννοια του βιασμού.αν γαμήσεις μεθυσμένη Αγγλίδα παίζει να σε κατηγορήσει μετά για βιασμό και όντως ο αγγλικός νόμος θεωρεί τη μεθυσμένη κατάσταση του άλλου μέρους ως ανικανότητα και το όλο θέμα βιασμό.Πολλοί Ρόδιοι και άλλοι σε τουριστικά νησιά την έχουν πατήσει έτσι(μερικοί όμς καλά να πάθουν αφού βάζουν τους μπάρμεν να ρίχνουν χάπια στα ποτά από τις γκόμενες).

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το ποιος ειναι χαζος παραμυθας και ετοιμος για το δαφνι ας το αφησουμε καλυτερα.μαλλον σου χρειαζετια παλι ενας θρασος κουτρουμπας ξερεις εσυ...αρχιπαραμυθαντζη της ξεφτιλας.θεωρητικε του δρομοκαιτειου.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Π.χ. σήμερα περπατούσα δίπλα σε μια ουζερί όταν άκουσα γκόμενες να μιλάνε ρωσικά.Γύρισα και είδα τρεις να κάθονται.Χαμογελούσαν και ήταν φανερά ανοιχτές.Ομως στα γύρω τραπέζια είχαν παλουκωθεί τύποι που τις χαλβάδιαζαν.Εκεί ξέρεις οτι άμα κάνεις κίνηση παίζει να έχεις πρόβλημα με έναν από αυτούς ή με το μαγαζάτορα που μπορεί να σου πει ενοχλείς τις πελάτισσες.Εκεί είναι το θέμα.Εχεις τα αρχίδια να κάνεις κίνηση;
Εσύ την έκανες την κίνηση σήμερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom