Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα κανε καμια μαλακια να μπλεξεις με καμια ξιπασμενη,και θα σου πω εγω ποιος ειναι παιδακι.δεν εχετε ιδεα απο την εξω ζωη και μιλατε.
τραβα ρωτα για απλη εξυβριση τι μπορει να σου κανει καποιος αν θελει,και ελα να μου πεις.

Τι να παω και να ρωτησω ρε τυπε?
Αυτα που γινονται μονο στο δικο σου μυαλο?  :2funny: :2funny: :2funny:
θα με περασουν για πιτσιρικι  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με αυτη την λογικη μην μιλας σε γυναικες γιατι κινδυνευεις
Ουτε βλεφαρο μην ριχνεις καν
Υπερβαλεις σου ξαναλεω.
Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο που σου λεω;ειναι να μην πεσεις σε βαρεμενη,οχι οτι ειναι ολες ετσι.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
τυπε η γνωση του ανοικτου κωδικα
με βοηθησε στο να μπορω να ανοιγω
και αλλα πραγματα  :grin:
Καταθεσε τις πολυτιμες γνωσεις σου στα στραβαδια να μαθουν
Ελπιζω να μην ζητησεις χρηματα γιατι δεν υπαρχει ουτε για σαλιο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτο που σου λεω;ειναι να μην πεσεις σε βαρεμενη,οχι οτι ειναι ολες ετσι.

ΤΥπε και σε βαρεμενη να πεσω ξερεις τι θα μου κανει τελικα?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταθεσε τις πολυτιμες γνωσεις σου στα στραβαδια να μαθουν
Ελπιζω να μην ζητησεις χρηματα γιατι δεν υπαρχει ουτε για σαλιο

τις εδωσα πιο πανω  ;)
ας κατσει να τα διαβασει και να τα σκεφτει καποιος
και αν υπαρχουν αποριες εδω ειμαστε  :boobies: :boobies: :boobies:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
τις εδωσα πιο πανω  ;)
ας κατσει να τα διαβασει και να τα σκεφτει καποιος
και αν υπαρχουν αποριες εδω ειμαστε  :boobies: :boobies: :boobies:
Τις πολυτιμες γνωσεις πρεπει να τις επανναλαμβανεις για να μην χαθουν στην αβυσσο των 2500+ σελιδων φιλε μου
ειναι η κληρονομια σου για τους αδαεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΤΥπε και σε βαρεμενη να πεσω ξερεις τι θα μου κανει τελικα?  :grin:
εσυ να πεσεις σε γυναικα οχι βαρεμενη αλλα αβαρετη τυπε δεν προκειται να συμβει ποτε.γραψε εκει κανα αλγοριθμο,και πολυ σου ειναι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το θεμα ειναι οτι δεν ξεχωριζονται τυπε.Ειναι να μην σου κατσει η στραβη.

τυπε εγω προτεινω το αλλο.
Αμα σε κοιταξει πρωτη καποια αρπαξε
την ευκαιρια και καντης μυνηση πρωτος για να χεις το πανω χερι
και να εισαι καλλυμενος  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τις πολυτιμες γνωσεις πρεπει να τις επανναλαμβανεις για να μην χαθουν στην αβυσσο των 2500+ σελιδων φιλε μου
ειναι η κληρονομια σου για τους αδαεις

μπα δεν χανονται τυπε
οποιον του κοβει και δεν ειναι κονεδακιας
απο κοινες παρεες παρα καμακι σαν και εμας
θα δωσει προσοχη αμεσως στις πολυτιμες συμβουλες μου  :grin:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μπα δεν χανονται τυπε
οποιον του κοβει και δεν ειναι κονεδακιας
απο κοινες παρεες παρα καμακι σαν και εμας
θα δωσει προσοχη αμεσως στις πολυτιμες συμβουλες μου  :grin:
Κριμας τυπε μου, κριμας
Παει στραφι τοση συμπικνωμενη γνωση, χαμενη στον δαιδαλο των 2500+ σελιδων
Ποιος να καθισει να ψαξει και να μελετησει με ευλαβεια τα απαυγασματα γνωσης και εμπειριων που με τοσο κοπο καταθεσες εδω, μεσα απο την πολυτομη εγκυκλοπαιδια αυτη ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κριμας τυπε μου, κριμας
Παει στραφι τοση συμπικνωμενη γνωση, χαμενη στον δαιδαλο των 2500+ σελιδων
Ποιος να καθισει να ψαξει και να μελετησει με ευλαβεια τα απαυγασματα γνωσης και εμπειριων που με τοσο κοπο καταθεσες εδω, μεσα απο την πολυτομη εγκυκλοπαιδια αυτη ?

φιλε παω στοιχημα πως αν δει η κοκονα σου
αυτα που γραφω θα της αρεσουν αλλα αμα θελησει
να μου την πεσει να της πεις πως δεν κανω τετοια
σε φιλους.  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν και ασχετο το θεμα βιασμου με αυτο που σου λεω εγω, ομολογω οτι ειναι ακρως ενδιαφερον αυτο που λες, καθως δεν το γνωριζα καθολου αυτο το περι βιασμου και μεθυσι.
Θεωρω παντως πως αν ενας ανδρας κραταει την θεση του, απεναντι σε οποιαδηποτε κοπελα απο οπου κι αν ειναι αυτη, ο φεμινισμος δεν περναει με τιποτα

Ναι,δεν είδες τι έπαθε ο Ασάνζ στη Σουηδία;Τον κατηγόρησαν για βιασμό επειδή ενώ υπήρχε συναίνεση δε χρησιμοποίησε καπότα.Αν είσαι στο έδαφός τους(Σουηδία,Αγγλία,ΗΠΑ) κινδυνεύεις και βλέπεις τι παθαίνουν οι διάσημοι φαντάσου τι τρώνε οι μικροί και άσημοι.Στην Ελλάδα αν η άλλη μεθύσει δε θεωρείται βιασμός αν την πηδήξεις γιατί θεωρείται οτι μέθυσε από δική της υπαιτιότητα.Στην Κω μου είπαν για σκηνικά με μεθυσμένες Αγγλίδες όπου τις γαμούσε ένας λόχος αντρών σε ουρά(περίμενε ο ένας πίσω από τον άλλο) ακριβώς κάτι τέτοια θεωρούνται ομαδικός βιασμός στην Αγγλία και η Ελλάδα έχει αποκτήσει κάπως αρνητική φήμη από τέτοιες κατηγορίες.Για αυτό έχω δει Ρόδιους να αποφεύγουν μεθυσμένες γκόμενες.
Επίσης η χρήση χαπιών(Rohypnol κτλ) που παραλύουν την αντίσταση της γκόμενας θεωρείται στις ΗΠΑ φαρμακευτικός βιασμός και τιμωρείται με 7 χρόνια φυλάκιση.Τα φάρμακα αυτά ανιχνεύονται δύσκολα αλλά μένουν στα ούρα μια εβδομάδα περίπου.Αν η γκόμενα υποψιαστεί οτι της έριξαν Rohypnol και πάει για τοξικολογική εξέταση και βρεθεί θετική την έχει πουτσίσει όποιος έτυχε να τη γαμήσει.Στη Χερσόνησο στην Κρήτη μερικοί Κρητίκαροι ζητούν από τους μπαρμεν να ρίχνουν στο ποτό από τις γκόμενες που μιλάνε τέτοια χάπια και το θεωρούν μαγκιά να τις γαμάνε.Μετά τις συνέπειες τις πληρώνουν τα συνεπή καμάκια που χρησιμοποιούν straight μεθόδους.Μερικές Αγγλίδες έχουν εισπράξει σημαντικά ποσά για να αποσύρουν τις κατηγορίες για βιασμό.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Καλά λοιπόν δεν κάνω
και γκόμενες δεν πιάνω;

Να πά να την φιλήσεις
ή να την ακουμπήσεις,

θα κατηγορηθείς
πως είσαι βιαστής!

Γι αυτό λοιπόν πουτάνεεεες
διαγραφή στις άλλες !

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ναι,δεν είδες τι έπαθε ο Ασάνζ στη Σουηδία;Τον κατηγόρησαν για βιασμό επειδή ενώ υπήρχε συναίνεση δε χρησιμοποίησε καπότα.Αν είσαι στο έδαφός τους(Σουηδία,Αγγλία,ΗΠΑ) κινδυνεύεις και βλέπεις τι παθαίνουν οι διάσημοι φαντάσου τι τρώνε οι μικροί και άσημοι.Στην Ελλάδα αν η άλλη μεθύσει δε θεωρείται βιασμός αν την πηδήξεις γιατί θεωρείται οτι μέθυσε από δική της υπαιτιότητα.Στην Κω μου είπαν για σκηνικά με μεθυσμένες Αγγλίδες όπου τις γαμούσε ένας λόχος αντρών σε ουρά(περίμενε ο ένας πίσω από τον άλλο) ακριβώς κάτι τέτοια θεωρούνται ομαδικός βιασμός στην Αγγλία και η Ελλάδα έχει αποκτήσει κάπως αρνητική φήμη από τέτοιες κατηγορίες.Για αυτό έχω δει Ρόδιους να αποφεύγουν μεθυσμένες γκόμενες.
Επίσης η χρήση χαπιών(Rohypnol κτλ) που παραλύουν την αντίσταση της γκόμενας θεωρείται στις ΗΠΑ φαρμακευτικός βιασμός και τιμωρείται με 7 χρόνια φυλάκιση.Τα φάρμακα αυτά ανιχνεύονται δύσκολα αλλά μένουν στα ούρα μια εβδομάδα περίπου.Αν η γκόμενα υποψιαστεί οτι της έριξαν Rohypnol και πάει για τοξικολογική εξέταση και βρεθεί θετική την έχει πουτσίσει όποιος έτυχε να τη γαμήσει.Στη Χερσόνησο στην Κρήτη μερικοί Κρητίκαροι ζητούν από τους μπαρμεν να ρίχνουν στο ποτό από τις γκόμενες που μιλάνε τέτοια χάπια και το θεωρούν μαγκιά να τις γαμάνε.Μετά τις συνέπειες τις πληρώνουν τα συνεπή καμάκια που χρησιμοποιούν straight μεθόδους.Μερικές Αγγλίδες έχουν εισπράξει σημαντικά ποσά για να αποσύρουν τις κατηγορίες για βιασμό.
Εχω πληρη αγνοια επι αυτων που λες
Ομως θεωρω οτι πασης φυσεως συνουσια υπο αυτους τους ορους οπως τους αναφερεις ειναι βιασμος και θα πρεπει να τιμωρηται παραδειγματικα
Απο την αλλη ομως μερικες το χρησιμοποιουν για να τονοσουν το εγω τους εις βαρος οσων θεωρουν οτι μπορουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom