You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Στη Χερσόνησο στην Κρήτη μερικοί Κρητίκαροι ζητούν από τους μπαρμεν να ρίχνουν στο ποτό από τις γκόμενες που μιλάνε τέτοια χάπια και το θεωρούν μαγκιά να τις γαμάνε.Μετά τις συνέπειες τις πληρώνουν τα συνεπή καμάκια που χρησιμοποιούν straight μεθόδους.Μερικές Αγγλίδες έχουν εισπράξει σημαντικά ποσά για να αποσύρουν τις κατηγορίες για βιασμό.
Θα'θελα πάντως πολύ να δω σκηνικό με μήνυση Αγγλίδας εναντίον βοσκού από τα Ζωνιανά...Ειδικά όταν θα έχει κερδίσει η Αγγλίδα το δικαστήριο και θα πηγαίνει ο ταλαίπωρος ο κλητήρας στα Ζωνιανά να κάνει κατάσχεση σε χωράφι ή σε πρόβατα του βοσκού...Όσα ευρώ επιδικάσει το δικαστήριο, τόσες θα είναι και οι 7.65 που θα φάει ο ταλαίπωρος κλητηρας...
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Τελικα τι τρεχει βρηκατε ?
Μηπως ολα ειναι στο μυαλο μας ?
Μηπως τελικα ειναι ολα θεμα τυχης και σωστης προσεγγισης ?
Μηπως καποιοι το εχουν και καποιοι δεν το εχουν ?
Το ιδιο ακριβως υσχυει και για τις κοπελες....
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
φιλε εσύ πρέπει να είσαι μεγάλος στοχαστής και ψαγμένος άνθωποςΤελικα τι τρεχει βρηκατε ?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
Θα'θελα πάντως πολύ να δω σκηνικό με μήνυση Αγγλίδας εναντίον βοσκού από τα Ζωνιανά...Ειδικά όταν θα έχει κερδίσει η Αγγλίδα το δικαστήριο και θα πηγαίνει ο ταλαίπωρος ο κλητήρας στα Ζωνιανά να κάνει κατάσχεση σε χωράφι ή σε πρόβατα του βοσκού...Όσα ευρώ επιδικάσει το δικαστήριο, τόσες θα είναι και οι 7.65 που θα φάει ο ταλαίπωρος κλητηρας...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Καλησπερα μαγκες συμφορουμιτες/συμφορουμιτησες και σπαμιτες
ελπιζω να περνατε ωραια σε αυτες της δυσκολες εποχες... Και να μην σας περνει απο κατω ;)
Παρακολούθησα μια συζητηση μερικων γυναικων στο γυμναστηριο μου και ημουν πολυ περιεργος να δω τι θα πουν για τους αντρες.
Στο γυμανστηριο που πηγαινω εχει μια μεγάλη ρεσεψιον οπου ρεσεψιονηστρια ειναι μια ωραια γκομεντισα 30αρα,πηγα που λετε να παω ενα νερο στο ψυγειο με τα κερματα και ακουγα την τριαδα μαζι με δυο κοριτσια και αυτην να μιλανε για αντρες,σχεσεις,και εμπιστοσυνη.
Εκανα επιτηδες πως μπερδευομουν με τα κερματα διοτη ημεθα περιεργος να μαθω τι γνωμη εχουν,και ακουσα τα εξης:
<<οι αντρες ειναι γουρουνια σκεφτοναι μονο το γαμησι>>
<<κανενας αντρας δεν ειναι σταθερος,ολοι ξενογαμουν>>
<<Οπου και να πανε παραλια η κλαμπ ψαχνουν να γαμησουν>>
<<δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι >>
<<υπαρχει απογοητευση>>
<<Σου πουλανε παραμθακια και οταν κανουν την δουλεια τους την κανουν>>
<<Σκεφτονται μονο το σεξ και πως να ικανοποισουν την πουτσα τους>>
Και πολλα αλλα φιλες και φιλοι μου,τα ακουσα αυτα απο μια ωραια 30αρα,οι αλλες δυο ηταν μικρες η μια πολυ ομορφη κοπελιτσα 20αρα και η αλλη μια μετρια γεματούλα..
Σε μια φαση επειδη την ξερω και κανω χαβαλε μαζι της συνεχεια της κανω << ει ψιτ, τα ακουω εγω αυτα, δεν ειμαι κουφος>>
μου λεει << τα ακους εσυ αλλα μυαλο δε βαζεται,πρεπει να σας μπερδεψουμε για να κατακτησεις καποιον>>
Προσωπικα γελασα και την εκαν να συνεχισω το πρηξιμο
αυτα που λετε...
Και ερωτω εγω. Μηπως τελικα και οι γυναικες εδω στην Ελλαδα οι αρκετα εμφανισημες περιμενουν τον δημετρο πριγκηπα ,το φωτομοντελο να της κανει να αισθανθουν ερωτευμενες? Μηπως τελικα αυτοι που ενδιαφερονται για αυτες δεν ειναι και τοσο κουκλοι και τους ριχνουμε χυλοπιτα να το παιξουμε μουρη στης φιλες μας?Η μηπως πρεπει να βρουμε τον τελειο αντρα με ολα τα προσοντα για να γινει η δουλεια? Και ξαναλεω ενα αρκετα εμφανισημο παιδι,καλο παιδι κυριως με αρχες και αρετες αρκει να συμβηβαστει με αυτα που ζητανε,αλλα ο κουκλος και το φωτομοντελο δεν ειναι ετσι. Αυτος που τον κυνηγανε ολες οι γκομενες δεν θα μπορεσει σε καμια περίπτωση να κανει μια σοβαρη σχεση επειδη ειναι ετσι η ψυχολογια του δημιουργημενη απο τα πολλα φλας που πεφτουν πανω του.
Ισως τελικα και οι γυναικες δεν επιλεγουν τον κατάλληλο συντροφο οπως βλεπω, συζηταω με αρκετες κοπελες και ολες περιμενουν τον πριγκηπα ο οποιος θα ειναι και φωτομοντελο ξαναλεω.
Μηπως τελικα πρεπει να πεσουν λιγο οι απαιτησεις?Οχι μονο απο της γυναικες αλλα και απ τα δυο φυλα.
Μηπως πρεπει να συμβιβαστουμε με λιγοτερες απαιτήσεις?
Καλησπερα μαγκες συμφορουμιτες/συμφορουμιτησες και σπαμιτες
ελπιζω να περνατε ωραια σε αυτες της δυσκολες εποχες... Και να μην σας περνει απο κατω ;)
Παρακολούθησα μια συζητηση μερικων γυναικων στο γυμναστηριο μου και ημουν πολυ περιεργος να δω τι θα πουν για τους αντρες.
Στο γυμανστηριο που πηγαινω εχει μια μεγάλη ρεσεψιον οπου ρεσεψιονηστρια ειναι μια ωραια γκομεντισα 30αρα,πηγα που λετε να παω ενα νερο στο ψυγειο με τα κερματα και ακουγα την τριαδα μαζι με δυο κοριτσια και αυτην να μιλανε για αντρες,σχεσεις,και εμπιστοσυνη.
Εκανα επιτηδες πως μπερδευομουν με τα κερματα διοτη ημεθα περιεργος να μαθω τι γνωμη εχουν,και ακουσα τα εξης:
<<οι αντρες ειναι γουρουνια σκεφτοναι μονο το γαμησι>>
<<κανενας αντρας δεν ειναι σταθερος,ολοι ξενογαμουν>>
<<Οπου και να πανε παραλια η κλαμπ ψαχνουν να γαμησουν>>
<<δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι >>
<<υπαρχει απογοητευση>>
<<Σου πουλανε παραμθακια και οταν κανουν την δουλεια τους την κανουν>>
<<Σκεφτονται μονο το σεξ και πως να ικανοποισουν την πουτσα τους>>
Και πολλα αλλα φιλες και φιλοι μου,τα ακουσα αυτα απο μια ωραια 30αρα,οι αλλες δυο ηταν μικρες η μια πολυ ομορφη κοπελιτσα 20αρα και η αλλη μια μετρια γεματούλα..
Σε μια φαση επειδη την ξερω και κανω χαβαλε μαζι της συνεχεια της κανω << ει ψιτ, τα ακουω εγω αυτα, δεν ειμαι κουφος>>
μου λεει << τα ακους εσυ αλλα μυαλο δε βαζεται,πρεπει να σας μπερδεψουμε για να κατακτησεις καποιον>>
Προσωπικα γελασα και την εκαν να συνεχισω το πρηξιμο
αυτα που λετε...
Και ερωτω εγω. Μηπως τελικα και οι γυναικες εδω στην Ελλαδα οι αρκετα εμφανισημες περιμενουν τον δημετρο πριγκηπα ,το φωτομοντελο να της κανει να αισθανθουν ερωτευμενες? Μηπως τελικα αυτοι που ενδιαφερονται για αυτες δεν ειναι και τοσο κουκλοι και τους ριχνουμε χυλοπιτα να το παιξουμε μουρη στης φιλες μας?Η μηπως πρεπει να βρουμε τον τελειο αντρα με ολα τα προσοντα για να γινει η δουλεια? Και ξαναλεω ενα αρκετα εμφανισημο παιδι,καλο παιδι κυριως με αρχες και αρετες αρκει να συμβηβαστει με αυτα που ζητανε,αλλα ο κουκλος και το φωτομοντελο δεν ειναι ετσι. Αυτος που τον κυνηγανε ολες οι γκομενες δεν θα μπορεσει σε καμια περίπτωση να κανει μια σοβαρη σχεση επειδη ειναι ετσι η ψυχολογια του δημιουργημενη απο τα πολλα φλας που πεφτουν πανω του.
Ισως τελικα και οι γυναικες δεν επιλεγουν τον κατάλληλο συντροφο οπως βλεπω, συζηταω με αρκετες κοπελες και ολες περιμενουν τον πριγκηπα ο οποιος θα ειναι και φωτομοντελο ξαναλεω.
Μηπως τελικα πρεπει να πεσουν λιγο οι απαιτησεις?Οχι μονο απο της γυναικες αλλα και απ τα δυο φυλα.
Μηπως πρεπει να συμβιβαστουμε με λιγοτερες απαιτήσεις?
Είναι γνωστό (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα) το τι ψάχνουν.
Συνημμένα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μωρε λες?
Περιεργο ρε γαμωτο,σε οσες πιανω το θεμα των χρηματων καμια δεν το παραδεχεται..
Λενε πρωτα ο χαρακτηρας και τα αισθηματα και μετα τα αλλα :-
Επισκέπτης
απο ορθογραφια σκιζω ο πουστης
Σταμούλη,θες να κάνουμε μουσικό γκρουπ,για να γουστάρουν οι τύπισες;;;; Εσύ θα παίζεις τη μουσική και γω θα τρσαγουδάω...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τρωνε πορτα μετα...οι καλες γκομενες ψαχνουν οσο το δυνατον το πακετο.
Τα παντα δηλαδη.
αχ τι καλος που ειναι στην αρχη και στο τελος αμα βγει σκαρτος
<< τελικα ηταν μαλακας>>
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Σταμούλη,θες να κάνουμε μουσικό γκρουπ,για να γουστάρουν οι τύπισες;;;; Εσύ θα παίζεις τη μουσική και γω θα τρσαγουδάω...
παιζω και blues
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τρωνε πορτα μετα...
αχ τι καλος που ειναι στην αρχη και στο τελος αμα βγει σκαρτος
<< τελικα ηταν μαλακας>>
τυπε εσυ αν επελεγες γκομενα
τι γκομενα θα επελεγες? κανα μπαζο?
δεν θα ηθελες να ειναι και καλος χαρακτηρας και να μην εχει πολλες απαιτησεις
και να ειναι γκομεναρα κτλπ? ε καπως ετσι και αυτες για εμας.