se ti na apantisw den eida erwtisi. kai nai loipon sorry alla den exw kitaritida. kai na xa den tha xa problima na to paradextw gt einai anthrwpino nomizwΒοldemont λιγα κοριτσια ειχουμε εδω, μην κανεις την trela123 να στενοχωρηθει. Η πλακα θα ηταν να συναντηθειτε και να πεσεις ξερος απο την ομορφια της και αντε να σε κανουμε καλα μετα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ως γνωστόν οι σκύλοι δεν βλέπουν καλά
Doberman.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πρεπει να σε παρω μαζι μου σε κανα παρτακι να δεις πως δεν ειναι ετσι, ειναι καυλεςΝαι είναι κουκλάρες, εξωτερικά μόνο. Και στο κρεβάτι οι περισσότερες είναι τρέχα γυρευε
Doberman.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε πιστευω. Ειμαι θαυμαστηςse ti na apantisw den eida erwtisi. kai nai loipon sorry alla den exw kitaritida. kai na xa den tha xa problima na to paradextw gt einai anthrwpino nomizw
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Βοldemont λιγα κοριτσια ειχουμε εδω, μην κανεις την trela123 να στενοχωρηθει. Η πλακα θα ηταν να συναντηθειτε και να πεσεις ξερος απο την ομορφια της και αντε να σε κανουμε καλα μετα
TYπε δυσκολο γιατι σιγα σιγα εχω αρχισει να γινομαι γρανιο-φιλος
με παρεσυρε ο απολυτος σε αυτα
πρεπει να σε παρω μαζι μου σε κανα παρτακι να δεις πως δεν ειναι ετσι, ειναι καυλες
Έτσι τύπε;
Doberman.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πως με πιανεις αμμεσωςΈτσι τύπε;
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Έτσι τύπε;
[URL unfurl="true"]http://drpinna.com/wp-content/uploads/2010/12/Fat-Women-4944.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
konstantinos.suncity.
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
πρεπει να σε παρω μαζι μου σε κανα παρτακι να δεις πως δεν ειναι ετσι, ειναι καυλες
για πες εχει κανα σκηνικο σημερα?μπαρακι?κλαμπακι?
Playboy $
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εσυ μαλλον δουλευεις στα καλλιστεια του ΑΝΤ1 διαφορετικα σε εξηγηται αυτο που λεςk gw s lew blepw polles kopeles adinates xwris kitarritida pleon. ara prosexoun.
Ομως το να εχει κανεις κυτταριτιδα η μπακα δεν σημαινει οτι ειναι ασχημος, ειναι και να σου πηγαινει κατι
Το κακο εχει να κανει με την υγεια και μονο, καθως ενας ευσωμος, χοντρος, δεν μπορει να κινηθει οπως ενας αδυνατος,
κουραζεται πολυ πιο ευκολα και εχει μεγαλυτερο κινδυνο εμφραγματος, κτλ κτλ κτλ
Εχω δει και κατι χοντρουλες γεματουλες μπουκια και συγχωριο οπως και κατι λεπτουλες που δεν βλεπονται
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μάγκες ήμουν σήμερα σε μια δημόσια υπηρεσία, που έχει αρκετή αναμονή και εκεί που ήμουν φορτωμένος από την ταλαιπωρία εμφανίζεται ένα θεϊκό πλάσμα από την Αμερική με τη μαμά της, τη θεία της και την ξαδέρφη της και κάθεται δίπλα μου. Σώμα απερίγραπτο, ελαφρώς μαυρισμένο και απίστευτα θηλυκό, πρόσωπο αγγελικό, ντύσιμο αριστοκρατικό και ένα πανέμορφο αυθεντικό χαμόγελο. Την κοιτάζω με κοιτάζει και καταλαβαίνει κατευθείαν ότι χύνω μόνο που τη βλέπω, της άρεσε πολύ που με είχε καβλώσει το ευχαριστιόταν απίστευτα! Αρχίζει και ανεβάζει σιγά σιγά τη μπλούζα της για να φανεί λίγο η κοιλίτσα της και ταυτόχρονα με κοιτάζει και μου χαμογελάει. Από πάνω φόραγε ένα άσπρο υφασμάτινο λεπτό μπλουζάκι και όλο το σήκωνε λίγο για να τρίψει την κοιλίτσα της και από κάτω ένα μπέζ κολλητό καλοκαιρινό παντελόνι, που τόνιζε το απίστευτο πρόστυχο κωλαράκι της. Ήθελα να βρώ έναν τρόπο να ξεκινήσω συζήτηση, χωρίς να είμαι απότομος, οπότε είπα να εκμεταλλευτώ την παρουσία της μαμάς της ξεκινώντας μια τυπική κουβέντα μαζί της για γραφειοκρατικές λεπτομέρειες σχετικές με την υπηρεσία που ήμασταν και όντως έπιασε, αφού η μικρή μπήκε κατευθείαν στην κουβέντα! Ήταν σαν να το ζητούσε εδώ και ώρα να βρώ έναν τρόπο να της μιλήσω, σαν να είχε μια φοβερή περιέργεια να με γνωρίσει. Είπαμε για 2 λεπτά κάτι αδιάφορα για το τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει η δουλειά μας και εκείνη την ώρα ήρθε το γαμημένο το νούμερό μου να πάω να εξυπηρετηθώ!!!! Γιατί όλα σε αυτή τη ζωή γίνονται τη λάθος στιγμή?!!!!!!!!! Ε, πάω κι εγώ στον πούστη τον υπάλληλο που πάτησε το κουμπί και αμέσως μετά πάει και η κοπελίτσα σε έναν άλλον δίπλα.Όση ώρα μου μίλαγε ο υπάλληλος εγώ κοιτούσα αυτήν και τον είχα γραμμένο στ'αρχίδια μου και το ίδιο έκανε και εκείνη! Με κοίταζε και μου χαμογελούσε αμήχανα!Ήταν τόσο ανοιχτή καρδιά και τόσο ευχάριστη που με έκανε να καταλάβω πόσο μαλακισμένες είναι οι ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ οι δικές μας, που τις φλερτάρεις και το παίζουνε ντίβες. Η κοπελίτσα αυτή ενώ ήταν 1000 φορές πιό όμορφη από τη μέση ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ ήταν και 1000 φορές πιό αγνή, ευγενική και αυθεντική. Δεν ντρεπόταν και δεν φοβόταν να μου δείξει ότι της αρέσω και δεν το έπαιζε πριμαντόνα, όπως οι περισσότερες ανέραστες ντόπιες πατσαβούρες. Φλέρταρε κι εκείνη σαν άνθρωπος φυσιολογικός και το ευχαριστιόταν. Δυστυχώς εγώ τελείωσα αρκετά νωρίτερα από αυτήν και είχα μια σημαντική δουλειά, στην οποία είχα καθυστερήσει, οπότε της ευχήθηκα καλό μεσημέρι και έφυγα, χωρίς δυστυχώς να πάρω ούτε καν το τηλέφωνό της, αφού δεν μπόρεσα να βρώ τρόπο να το ζητήσω στο συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, χωρίς να φανώ πέφτουλας και λιγούρης. Ο λόγος που πόσταρα αυτό το θέμα είναι πρώτον για να δείξω την τεράστια διαφορά που έχουν οι Αμερικανίδες από τις ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, κάτι που επιβεβαιώνουν και 2 κολλητοί μου που έχουν περάσει από 2 χρόνια ο καθένας στην Αμερική και δεύτερον για να σας πώ ότι έχω φάει τρελό σκάλωμα που δεν πήρα το τηλέφωνό της, γιατί ξέρω ότι αν της το ζητούσα με ωραίο τρόπο θα μου το έδινε, γιατί της άρεσα. Ρε γαμώτο αν σας κάτσει ποτέ τέτοια ευκαιρία μην την αφήσετε να πάει χαμένη, γιατί θα το μετανιώσετε!!Καλύτερα να ρισκάρετε να φάτε χυλόπιτα ή να γελοιποιηθείτε, από το να μη δοκιμάσετε!! Ίσως να μπορούσα να κάνω κάτι για να πάρω το τηλέφωνό της,παρότι εκείνη μίλαγε με τον υπάλληλο για ώρα και εγώ είχα τελειώσει τη δουλειά μου. Τελοσπάντων εύχομαι να την ξαναδώ...
Επισκέπτης
Παράγοντας σίγουρης αποτυχίας φιλαράκι......Δυστυχώς εγώ τελείωσα αρκετά νωρίτερα από αυτήν...
.......με τη μαμά της, τη θεία της.......
Τα υπολοιπα τα προσπερναμε!
Εδω ομως μενουμε!
Για δωσε πληροφοριες? Καλη η μαμα και η θεια?
adistaktos mermygas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εδω ομως μενουμε!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Πες ενα ευχαριστω στον Θεο που δεν εκανες καμια κινηση.Σε ειδε αγαθο η τυπισσα και σου εριχνε αγκιστρια.Την ιδια ακριβως περιπτωση ειχε συναδελφος,τα ιδια ακριβως του εκανε μια πιτσιρικα αμερικανα.Μάγκες ήμουν σήμερα σε μια δημόσια υπηρεσία, που έχει αρκετή αναμονή και εκεί που ήμουν φορτωμένος από την ταλαιπωρία εμφανίζεται ένα θεϊκό πλάσμα από την Αμερική με τη μαμά της, τη θεία της και την ξαδέρφη της και κάθεται δίπλα μου. Σώμα απερίγραπτο, ελαφρώς μαυρισμένο και απίστευτα θηλυκό, πρόσωπο αγγελικό, ντύσιμο αριστοκρατικό και ένα πανέμορφο αυθεντικό χαμόγελο. Την κοιτάζω με κοιτάζει και καταλαβαίνει κατευθείαν ότι χύνω μόνο που τη βλέπω, της άρεσε πολύ που με είχε καβλώσει το ευχαριστιόταν απίστευτα! Αρχίζει και ανεβάζει σιγά σιγά τη μπλούζα της για να φανεί λίγο η κοιλίτσα της και ταυτόχρονα με κοιτάζει και μου χαμογελάει. Από πάνω φόραγε ένα άσπρο υφασμάτινο λεπτό μπλουζάκι και όλο το σήκωνε λίγο για να τρίψει την κοιλίτσα της και από κάτω ένα μπέζ κολλητό καλοκαιρινό παντελόνι, που τόνιζε το απίστευτο πρόστυχο κωλαράκι της. Ήθελα να βρώ έναν τρόπο να ξεκινήσω συζήτηση, χωρίς να είμαι απότομος, οπότε είπα να εκμεταλλευτώ την παρουσία της μαμάς της ξεκινώντας μια τυπική κουβέντα μαζί της για γραφειοκρατικές λεπτομέρειες σχετικές με την υπηρεσία που ήμασταν και όντως έπιασε, αφού η μικρή μπήκε κατευθείαν στην κουβέντα! Ήταν σαν να το ζητούσε εδώ και ώρα να βρώ έναν τρόπο να της μιλήσω, σαν να είχε μια φοβερή περιέργεια να με γνωρίσει. Είπαμε για 2 λεπτά κάτι αδιάφορα για το τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει η δουλειά μας και εκείνη την ώρα ήρθε το γαμημένο το νούμερό μου να πάω να εξυπηρετηθώ!!!! Γιατί όλα σε αυτή τη ζωή γίνονται τη λάθος στιγμή?!!!!!!!!! Ε, πάω κι εγώ στον πούστη τον υπάλληλο που πάτησε το κουμπί και αμέσως μετά πάει και η κοπελίτσα σε έναν άλλον δίπλα.Όση ώρα μου μίλαγε ο υπάλληλος εγώ κοιτούσα αυτήν και τον είχα γραμμένο στ'αρχίδια μου και το ίδιο έκανε και εκείνη! Με κοίταζε και μου χαμογελούσε αμήχανα!Ήταν τόσο ανοιχτή καρδιά και τόσο ευχάριστη που με έκανε να καταλάβω πόσο μαλακισμένες είναι οι ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ οι δικές μας, που τις φλερτάρεις και το παίζουνε ντίβες. Η κοπελίτσα αυτή ενώ ήταν 1000 φορές πιό όμορφη από τη μέση ΕΛΛΕΗΝΙΔΑ ήταν και 1000 φορές πιό αγνή, ευγενική και αυθεντική. Δεν ντρεπόταν και δεν φοβόταν να μου δείξει ότι της αρέσω και δεν το έπαιζε πριμαντόνα, όπως οι περισσότερες ανέραστες ντόπιες πατσαβούρες. Φλέρταρε κι εκείνη σαν άνθρωπος φυσιολογικός και το ευχαριστιόταν. Δυστυχώς εγώ τελείωσα αρκετά νωρίτερα από αυτήν και είχα μια σημαντική δουλειά, στην οποία είχα καθυστερήσει, οπότε της ευχήθηκα καλό μεσημέρι και έφυγα, χωρίς δυστυχώς να πάρω ούτε καν το τηλέφωνό της, αφού δεν μπόρεσα να βρώ τρόπο να το ζητήσω στο συγκεκριμένο χώρο και χρόνο, χωρίς να φανώ πέφτουλας και λιγούρης. Ο λόγος που πόσταρα αυτό το θέμα είναι πρώτον για να δείξω την τεράστια διαφορά που έχουν οι Αμερικανίδες από τις ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ, κάτι που επιβεβαιώνουν και 2 κολλητοί μου που έχουν περάσει από 2 χρόνια ο καθένας στην Αμερική και δεύτερον για να σας πώ ότι έχω φάει τρελό σκάλωμα που δεν πήρα το τηλέφωνό της, γιατί ξέρω ότι αν της το ζητούσα με ωραίο τρόπο θα μου το έδινε, γιατί της άρεσα. Ρε γαμώτο αν σας κάτσει ποτέ τέτοια ευκαιρία μην την αφήσετε να πάει χαμένη, γιατί θα το μετανιώσετε!!Καλύτερα να ρισκάρετε να φάτε χυλόπιτα ή να γελοιποιηθείτε, από το να μη δοκιμάσετε!! Ίσως να μπορούσα να κάνω κάτι για να πάρω το τηλέφωνό της,παρότι εκείνη μίλαγε με τον υπάλληλο για ώρα και εγώ είχα τελειώσει τη δουλειά μου. Τελοσπάντων εύχομαι να την ξαναδώ...
πηγε αυτος και της εκανε τον εραστη,και της ζητησε ραντεβου και τηλεφωνα.Ε ακομη τραβιεται στα δικαστηρια,για sexual harassment,που του εκανε μηνυση η τυπισσα.Πολυ κωλοφαρδος εισουν.Γνωστα κολπακια των αμερικανιδων αυτα.
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εδω ομως μενουμε!
Κάπως κρατιόντουσαν...
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πες ενα ευχαριστω στον Θεο που δεν εκανες καμια κινηση.Σε ειδε αγαθο η τυπισσα και σου εριχνε αγκιστρια.Την ιδια ακριβως περιπτωση ειχε συναδελφος,τα ιδια ακριβως του εκανε μια πιτσιρικα αμερικανα.
πηγε αυτος και της εκανε τον εραστη,και της ζητησε ραντεβου και τηλεφωνα.Ε ακομη τραβιεται στα δικαστηρια,για sexual harassment,που του εκανε μηνυση η τυπισσα.Πολυ κωλοφαρδος εισουν.Γνωστα κολπακια των αμερικανιδων αυτα.
Κάτσε ρε τύπε σεβαστό αυτό που λές, αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Δηλαδή εσύ δεν θα την έπεφτες ποτέ σε μια μουνάρα Αμερικανίδα, γι'αυτό το λόγο που λές? Έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λές, κάτσε να σου τύχει
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Με τιποτα δεν θα την επεφτα,ειδικα σε αμερικανιδα.Τις ξερω καλα.Εσυ τυπε κανε οτι νομιζεις.Κάτσε ρε τύπε σεβαστό αυτό που λές, αλλά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Δηλαδή εσύ δεν θα την έπεφτες ποτέ σε μια μουνάρα Αμερικανίδα, γι'αυτό το λόγο που λές? Έξω απ'το χορό πολλά τραγούδια λές, κάτσε να σου τύχει