Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:s&m_1:ntaksei pantou tha ta deis ayta. pantws sti xalkidiki paizoun teleia swmata apo kopeles.
η αλήθεια να λέγεται...οι πιο ωραίες κοπέλες στην ελλάδα είναι οι σερραίες ,οι κυκλαδίτισσες,κριτικές,και κάτι ψιλά στα ιόνια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
k gw s lew blepw polles kopeles adinates xwris kitarritida pleon. ara prosexoun.
Και εγώ σου λέω (όχι εγώ ιατρικές έρευνες) πως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι χοντροί και χοντρές στη πλειοψηφία τους και φυσικά δε προσέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ, ούτε καν διατροφή κάνουν ούτε σηκώνουν τον κώλο τους να περπατήσουν τουλάσχιστον 2χιλιόμετρα καθημερινα

Εσύ μάλλον βλέπεις τη μειοψηφία αυτών

Υ.Γ Γράφε ελληνικά

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η αλήθεια να λέγεται...οι πιο ωραίες κοπέλες στην ελλάδα είναι οι σερραίες ,οι κυκλαδίτισσες,κριτικές,και κάτι ψιλά στα ιόνια
Σα κυκλαδίτης λέω...μπααααααααααααααααα όχι.Άσε που οι περρισότερρες από αυτές που δεν έχουν φύγει από το νησί τους είναι ο θεός να σε φυλάει

gold23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και εγώ σου λέω (όχι εγώ ιατρικές έρευνες) πως οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι χοντροί και χοντρές στη πλειοψηφία τους και φυσικά δε προσέχουν ΚΑΘΟΛΟΥ, ούτε καν διατροφή κάνουν ούτε σηκώνουν τον κώλο τους να περπατήσουν τουλάσχιστον 2χιλιόμετρα καθημερινα

Εσύ μάλλον βλέπεις τη μειοψηφία αυτών

Υ.Γ Γράφε ελληνικά
σου λεω για τη νεα γενια. παντως εγω προσεχω σχετικα και ειμαι αρκετα αδυνατη χωρις κυταρριτιδα οπως και πολλεσ συμπατριωτισσες μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Συνημμένα

• 307892-double_moutza.jpg
    307892-double_moutza.jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχχαχα εμα ολο μαλακιες ακουμε εδω μεσα
!!!!!!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Σα κυκλαδίτης λέω...μπααααααααααααααααα όχι.Άσε που οι περρισότερρες από αυτές που δεν έχουν φύγει από το νησί τους είναι ο θεός να σε φυλάει
φιλε μου psostoiaia πάντα gt γενικά δεν έχει ωραίες κοπέλες στην ελλάδα ... αλλα από αυτά που έχουμε εγώ εκεί έχω δει τις πιο όμορφες...ξέρεις τώρα θέμα γούστων είναι όλα..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ενω εμεις οι βορειοελλαδιτισσες ε? :boobies:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά οι Ελληνίδες είναι οι πιο ωραίες μεσογειακές λόγω σλαυικής πρόσμιξης.Ιταλίδες,Ισπανίδες,Λιβανέζες Τουρκάλες κτλ δε φτουράνε μία μπροστά τους.Από την άλλη οι Βαλκάνιες με μεγαλύτερη σλαυική πρόσμιξη(Σέρβες,Βουλγάρες,Κροάτισσες ακόμα και Σλαβομακεδόνισσες) είναι ωραιότερες και στο σώμα δεν παίζονται.Σέρρες και γενικά Βόρεια Ελλάδα είναι ωραιότερες οι Ελληνίδες διότι φέρνουν πιο πολύ σε Βουλγάρες,Σλαβομακεδονία είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που μας αρέσουνε.Στα νησιά είναι χάλια γιατί δε γίνονταν επιμιξίες.Τελευταία με τις επιμιξίες τουριστριών έχουν βελτιωθεί κατά πολύ τα πράγματα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ενω εμεις οι βορειοελλαδιτισσες ε? :boobies:
Αααααααααααα δε μπορώ να πω...Όσες φορές έχω ανέβει προς τα πάνω  :cum: :cum: :cum:...
Δεν έχω πάει στα Σέρρας όμως και είναι ο κουμπάρος μου από εκει; Μαλακία;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Βασικά οι Ελληνίδες είναι οι πιο ωραίες μεσογειακές λόγω σλαυικής πρόσμιξης.Ιταλίδες,Ισπανίδες,Λιβανέζες Τουρκάλες κτλ δε φτουράνε μία μπροστά τους.Από την άλλη οι Βαλκάνιες με μεγαλύτερη σλαυική πρόσμιξη(Σέρβες,Βουλγάρες,Κροάτισσες ακόμα και Σλαβομακεδόνισσες) είναι ωραιότερες και στο σώμα δεν παίζονται.Σέρρες και γενικά Βόρεια Ελλάδα είναι ωραιότερες οι Ελληνίδες διότι φέρνουν πιο πολύ σε Βουλγάρες,Σλαβομακεδονία είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που μας αρέσουνε.Στα νησιά είναι χάλια γιατί δε γίνονταν επιμιξίες.Τελευταία με τις επιμιξίες τουριστριών έχουν βελτιωθεί κατά πολύ τα πράγματα.

Φίλε μου, κάπου τα έχεις μπερδέψει...
Έχεις δει Ισπανίδα, καθαρόαιμο άτι, απόγονο των Βησιγότθων;
Ιταλίδα, Λομβαρδή, με Κέλτικες νότες ή πάλι Τουρκάλα Σλάβικης προέλευσης ;
Παντού, σε κάθε χωρα βρίσκεις γυναικες εντυπωσιακές.
Στην Ελλάδα το μονο σίγουρο που βρίσκεις είναι πολλή τρίχα, λιπαρό δέρμα - ψωμάκια και κακή συμπεριφορά !

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αααααααααααα δε μπορώ να πω...Όσες φορές έχω ανέβει προς τα πάνω  :cum: :cum: :cum:...
Δεν έχω πάει στα Σέρρας όμως και είναι ο κουμπάρος μου από εκει; Μαλακία;
να πας να παςςςςςςςςςςςς! :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλά εγώ πάλι στη Ρώμη, στο Μιλάνο, στη Σικελία, στη Βαρκελώνη, στους Κανάριους νήσους και στην Κων/πολη είδα όχι απλά ωραίες,αλλά ΠΟΛΥ ωραίες γυναίκες...Ειδικά οι ΙΤΑΛΙΔΕΣ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom