kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
βεβαια μην σε πιασουν τετοιου χαλια τυπησες ..να δεις καμια τσοντα την εβαψες φιλε...Συμφωνοι.... Μην ξεχναμε πως υπαρχουν και χαλια ελληνες βεβαια...
βεβαια μην σε πιασουν τετοιου χαλια τυπησες ..να δεις καμια τσοντα την εβαψες φιλε...Συμφωνοι.... Μην ξεχναμε πως υπαρχουν και χαλια ελληνες βεβαια...
αυτο το αποδεκτη ειναι το κλειδι τυπε.γιατι οι περισσοτεροι πατσοκοιλιαδες ελληνες 40-50αρηδες θελουν το 20χρονο πιπινι με την κορμαρα...και επειδη δεν τους καθεται,την λενε ελλεηνιδα.Το θέμα είναι να συνδιάζεται με αποδεκτή εμφάνιση.
αυτο το αποδεκτη ειναι το κλειδι τυπε.γιατι οι περισσοτεροι πατσοκοιλιαδες ελληνες 40-50αρηδες θελουν το 20χρονο πιπινι με την κορμαρα...και επειδη δεν τους καθεται,την λενε ελλεηνιδα.
μαγκες μια μακρινη μου ξαδερφη τους γειωνε ολους και την νομιζα για ελλεηνιδα
αλλα τωρα βρηκε εναν και τον παρακαλαει.... απλα θελουν να βρουν αυτον που θελουν αυτες
η μαλακια ειναι πως μεχρι να τον βρουν ισως παιζουν με μερικους αλλους παραπανω απο οσο πρεπει αλλα οκ
στην αντιληψη του καθενος ειναι να το κοψει οταν βλεπει πως δεν παιζουν προοπτικες
μολις δειτε πως κατι δεν τραβαει απλα καντε την ηρεμα και ωραια.... θα το βρουν μπροστα τους το μονο σιγουρο!!!!
Δεν συμφερει τωρα να καθεσαι να λες οτι σε επαιξαν γιατι τους δινεις αξια και να δειχνεις αναποτελεσματικος.
Ηρεμα και ωραια το κοβεις και τελειωνει το συστημα για να μην δειξεις και εσυ οτι σε επαιξε
μαγκες μια μακρινη μου ξαδερφη τους γειωνε ολους και την νομιζα για ελλεηνιδα
αλλα τωρα βρηκε εναν και τον παρακαλαει.... απλα θελουν να βρουν αυτον που θελουν αυτες
μα η κλασικη ελλεηνιδα ετσι ειναι ρε στρακο...κολλημενη μονιμα μ εναν μαλακα που συνηθως την εχει στ @@ τουμαγκες μια μακρινη μου ξαδερφη τους γειωνε ολους και την νομιζα για ελλεηνιδα
η μαλακια ειναι πως μεχρι να τον βρουν ισως παιζουν με μερικους αλλους παραπανω απο οσο πρεπει αλλα οκ
στην αντιληψη του καθενος ειναι να το κοψει οταν βλεπει πως δεν παιζουν προοπτικες
μολις δειτε πως κατι δεν τραβαει απλα καντε την ηρεμα και ωραια.... θα το βρουν μπροστα τους το μονο σιγουρο!!!!
Δεν συμφερει τωρα να καθεσαι να λες οτι σε επαιξαν γιατι τους δινεις αξια και να δειχνεις αναποτελεσματικος.
Ηρεμα και ωραια το κοβεις και τελειωνει το συστημα για να μην δειξεις και εσυ οτι σε επαιξε
αυτο το αποδεκτη ειναι το κλειδι τυπε.γιατι οι περισσοτεροι πατσοκοιλιαδες ελληνες 40-50αρηδες θελουν το 20χρονο πιπινι με την κορμαρα...και επειδη δεν τους καθεται,την λενε ελλεηνιδα.
Ρε υπαρχουν κοπελες με καλο χαρακτηρα. Βεβαια φαινονται εκτος εποχης για μερικους, αλλα δεν παυουν να ειναι σοβαρες...
Και επειδη ο μεσος ορος στην ελλαδα ειναι πλειοψηφια,την πληρωνουμε και εμεις δικε μου που ειμαστε μειοψηφια και κατα πολυ ανωτεροι και διαφορετικοι ....Και σοβαρες και elegante και φινετσατες.....Αλλα δεν ειναι για τον "μεσο ορο" και οπως σκεφτεται αυτος προφανως....
Και επειδη ο μεσος ορος στην ελλαδα ειναι πλειοψηφια,την πληρωνουμε και εμεις δικε μου που ειμαστε μειοψηφια και κατα πολυ ανωτεροι και διαφορετικοι ....
Ακομη με δαυτες ασχολειστε ?
Που εισαι εσυ ρε λαικο παιδι....Ακομη με δαυτες ασχολειστε ?
Γυρισα απο την πιατσα αριστοκρατη μουΠου εισαι εσυ ρε λαικο παιδι....
Γυρισα απο την πιατσα αριστοκρατη μου
Το φυλαω για την πρωτη νυχτα του γαμου....ετσι. καλυυυτερα παρθενος μητσο μ.
Δε βαριεσαι...και εγω που το ονομα μου ειναι γραμενο στο λιμπρο ντορο με χρυσα γραμματα....μονο τον τιτλο εχω....φακες και εσυ φακες και εγω...Γυρισα απο την πιατσα αριστοκρατη μου
Ακομη με δαυτες ασχολειστε ?